Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Bagoa
MOLIM VAS NEMOJTE-uzasni su i ko zna sta moze da vam se desi. Postoje sigurno neki tisi (nazalost,sigurno duzi) nacin da se stigne do cilja.
Citao sam onaj odvratni fasisticki forum i ja ne mogu da verujem da su zaista to takva cudovista!!!!
A ti Zonche ne moras da mi verujes i u krajnjoj liniji i ne zanima me da li mi verujes
Korisnikov avatar
By Zoe
Hahahaha, da nisi malo pomesala Zoe i Zonche?! :lukavi:

Ja sam devojcica :lizalica:
Korisnikov avatar
By Bagoa
prvo ja sam musko, a drugo po cemu si zakljucila da sam pomesao
By Sixto
Zonce odradite klijenta molicu!
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Bagoa
MOLIM VAS NEMOJTE-uzasni su i ko zna sta moze da vam se desi. Postoje sigurno neki tisi (nazalost,sigurno duzi) nacin da se stigne do cilja.
Citao sam onaj odvratni fasisticki forum i ja ne mogu da verujem da su zaista to takva cudovista!!!!
A ti Zonche ne moras da mi verujes i u krajnjoj liniji i ne zanima me da li mi verujes
:Sumljivoceljade: Nedostaje emocija u tvojim recenicama.

Kako ne mozes da verujes da su to takva cudovista? A kakva verujes da su? Odkad posecujes nacisticki sajt?
Korisnikov avatar
By Bagoa
pa sa ovog sajta sam otisao na nacisticki-zoe je postavila link u jednoj od tema aktivizma-ako mi ne verujes i sam pogledaj
Korisnikov avatar
By Bagoa
a kakva emocija nedostaje- pa to sto su moje recenice uglavnom lisene idijotskih smajlija,koje me mrzi da trazim,ne znaci da nemaju emociju- u ostalom zavrsite u bolnici kao da me je briga i ja sam kreten sto u opste zelim da pomognem
Korisnikov avatar
By Bagoa
i bagoa nije zensko ime vec musko iz romana Persijanac-ime jednog evnuha(za one koji ne citaju,a jako su pametni)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako si tetkica, onda si pomesala, ako si peder, opet si pomesala, a ako si delete, onda si pomesaO :smeh:

Ju,ju, al` mi ide ovo :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Bagoa-samo ostro sa njima dechko :maljkovic:

Oni cim se pojavi neko novi i pokrene temu odmah pocnu da histerisu na njega-iz samo njima znanih razloga to ti je ovde na forumu izgleda neki oblik inicijacije :D

Lm sto se tice tvog pitanja-trenutno postoji jedan g-club u Ns koji radi vikendom ali mi ne volimo ostavljati adrese i detalnije podatke o tome na forumu jer ga citaju i mnogi koji ne bi trebalo.
Ako te zanimaju detalji o klubu shibni mi U2U pa ce Laki sve da ti lepo objasni :D
By Sixto
Laki budu li me vijali veceras po t...... i onim jendecima okolo, platices mi sa jednomesecnim klecanjem! Jasno!?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sixto
Laki budu li me vijali veceras po t...... i onim jendecima okolo, platices mi sa jednomesecnim klecanjem! Jasno!?
Nece niko da te vija ja cu da te branim ako ne znas sam :D

Mislim da nema potrebe za tolikom paranojom-ipak ovo nije Iran :kesa:
By Sixto
U poverenju koliko to moze ovde da bude poverljivo, da znas da taxisti o tome uveliko pricaju sa musterijama kad ih vozaju po gradu! Nisam mogao da verujem!
Komentare pretpostavljam da znas: 'mamu im jebem bolesnu' etc etc
Korisnikov avatar
By ns.happy
zar bagoa nije onaj medved iz ''price iz dzungle''??? :roflmao:

boze, ja kada sam dosao ovde cak sam naisao na vrlo topao docek, niko me nije dirao jer sam novajlija. drugo, gayeve sam jako lako nasao, dalo se i birati, sada je to sve mnogo lakse nego onda... eh... :chilling:

ovaj bagoa... uputi nas na taj forum nacisticki, da vidimo, mozda tamo ima neki za mene...:peva:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sixto
U poverenju koliko to moze ovde da bude poverljivo, da znas da taxisti o tome uveliko pricaju sa musterijama kad ih vozaju po gradu! Nisam mogao da verujem!
Komentare pretpostavljam da znas: 'mamu im jebem bolesnu' etc etc
Da.Mogu misliti.
Neka pricaju ako im je to toliko bitno u zivotu.
Ko im je kriv sto nemaju muda da probaju :lol:
By Sixto
Znam da ce mnogi da se posprdnu na ovo, al nije mala mogucnost da se neko od Firerovih simpatizera nadje u taksiju relativno glagoljivog vozaca! Mislim da je vreme da klub menja lokaciju, svakako su gosti zasluzni dobrim delom za kompromitaciju istog!
Korisnikov avatar
By Hys.
Sixto, nemoj da mislis da beogradski taksisti ne znaju gde su gej mesta u Bgu...
nista nije sigurno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!