Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by jukieOriginally posted by frivolusFrivolus, sklanjaj to čičište sa avatara, curi mi voda na usta
nisam tuuu
ali izgleda da mi bukvalno curi voda na usta (briše usta)
ček da srknem kafice
Originally posted by Lakiboy_nsI ranije je bilo gej okupljanja u Baronu i nije bilo incidenata, ali uz propisno i policijsko obezbeđenje, što u subotu nije bio slučaj zbog propusta organizatorki.
Zasto jednostavno ne nadjete drugi prostor koji nije toliko OPEN da ga svi vide?
Originally posted by PakiDobro.Ali opet je drugacije kad su okupljanja u spicu letnje sezone kad je Ada krcata svaki vikend a drugacije kad je van sezone kada nema skoro nikoga od znatizeljnika.Originally posted by Lakiboy_nsI ranije je bilo gej okupljanja u Baronu i nije bilo incidenata, ali uz propisno i policijsko obezbeđenje, što u subotu nije bio slučaj zbog propusta organizatorki.
Zasto jednostavno ne nadjete drugi prostor koji nije toliko OPEN da ga svi vide?
Originally posted by Beogradjanin18To sto si uradio dobro prijemni ne daje ti za pravo da naredjujesh:D (vidimo se na faxu)
Ja se iskreno nadam da ce klima raditi zato sto cu mozda doci. Ako je u kvaru ili je pak nemate uopste, bilo bi lepo da se snadjete. Solidnu klimu mozete naci za 200-300 eura (makar x 2 zbog velicine prostora), prezivece se. Ukoliko klima postoji a ne radi, sada je vreme da se majstor pozove.
Originally posted by REIOh yeah.. !Originally posted by EYAEhh, to su bili dani...
(secam se svih dogovora koje sam ja pravila sa policijom u NS, i moram reci da, iako je to bio pocetak redovnijeg gay okupljanja na zurkama - nije bilo nikakvog ozbiljnijeg problema, tj. prebijanja).
Originally posted by Lakiboy_nsOkupljanja u Baronu su uglavnom u letnjoj sezoni.Originally posted by PakiDobro.Ali opet je drugacije kad su okupljanja u spicu letnje sezone kad je Ada krcata svaki vikend a drugacije kad je van sezone kada nema skoro nikoga od znatizeljnika.Originally posted by Lakiboy_nsI ranije je bilo gej okupljanja u Baronu i nije bilo incidenata, ali uz propisno i policijsko obezbeđenje, što u subotu nije bio slučaj zbog propusta organizatorki.
OFF-nisam znao da je policija toliko revnosna postala sto se tice zastite prijavljenih gay okupljanja.
To je za svaku pohvalu-izgleda da se stvari stvarno popraviljaju
Originally posted by PakiZnam Paki,salim se...dolazio sam ja i ranije, i jeste tako kao sto ti kazes...ali onda posle imam osecaj da uopste nije ni radila...
Klima radi u Alijansi i to znatno pojačano u odnosu na zimu i proleće. Mogli bi jednom da dođete pre 12, pola 1, pa da ukapirate o čemu pričam. Kada se pojavite u trenutku kada je dole već preko najmanje 100-150 ljudi, nemojte očekivati da će bilo koja klima izvući toplotu koju stvara toliki broj tela koji đuska, purnja cigarete i dahće...
Originally posted by mirthOriginally posted by REIOh yeah.. !Originally posted by EYAEhh, to su bili dani...
(secam se svih dogovora koje sam ja pravila sa policijom u NS, i moram reci da, iako je to bio pocetak redovnijeg gay okupljanja na zurkama - nije bilo nikakvog ozbiljnijeg problema, tj. prebijanja).
Originally posted by PakiMislish od kad je baba Vojka premijerka?Originally posted by Lakiboy_nsOkupljanja u Baronu su uglavnom u letnjoj sezoni.Originally posted by PakiDobro.Ali opet je drugacije kad su okupljanja u spicu letnje sezone kad je Ada krcata svaki vikend a drugacije kad je van sezone kada nema skoro nikoga od znatizeljnika.Originally posted by Lakiboy_nsI ranije je bilo gej okupljanja u Baronu i nije bilo incidenata, ali uz propisno i policijsko obezbeđenje, što u subotu nije bio slučaj zbog propusta organizatorki.
OFF-nisam znao da je policija toliko revnosna postala sto se tice zastite prijavljenih gay okupljanja.
To je za svaku pohvalu-izgleda da se stvari stvarno popraviljaju
Policija je revnosna u tom smislu još od 2003.
Dobro jutro.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!