Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Je li se znalo za Can Can, Trezor, Alijansu ?

Isto će biti.
Korisnikov avatar
By blenta
kisusho osh mi pozajmish malo ako dodjem
netju ti potroshiti mnogo
imam malo telo :D

:alexis:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mala povrsina tela bez erekcije, a ako ti se digne, ostadoh ja bez sljokica. a? :)
Korisnikov avatar
By blenta
a nece
samokontrola iznad svega
zen moje telo je moj hram
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by frivolus
nisam tuuu :( :sniff:
Frivolus, sklanjaj to čičište sa avatara, curi mi voda na usta
ali izgleda da mi bukvalno curi voda na usta :hmm: (briše usta)
ček da srknem kafice :kafa:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
U noći između 30. juna i 1. jula organizatorski tim Queer Summer Parties koji čine DJ Zoe (http://www.myspace.com/fearofsymmetry), DJ Ana Nikolić i DJ Sarseech napravio je žurku u Baronu. Gosti drugih lokala sa makiške strane Ade Ciganlije su na povratku kući primetili da se u Baronu održava gay žurka. Neki od njih su se organizovali i u ranim jutarnjim satima prebili najmanje četiri posetioca žurke u Baronu.

Zbog ovoga Loud & Queer otkazuje svoju rođendansku žurku koja je trebalo da se održi 7. jula 2007. godine. Umesto toga, klub Alijansa će raditi ovog vikenda i u petak i u subotu. Ulaz će biti besplatan.

Takođe, Loud & Queer naglašava da nije imao nikakve veze sa organizacijom žurke u subotu 30. juna 2007. godine.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zasto jednostavno ne nadjete drugi prostor koji nije toliko OPEN da ga svi vide?

Stvarno nije za ocekivati da se u letnjoj sezoni na prepunoj Adi odrzavaju gay zurke koje usput vide hiljade prolaznika a da ne bude incidenata.

Postoje stotine odlicnih lokala u Bg koji se mogu iznajmiti za ovakve prilike a koji nisu na udaru znatizeljnih pogleda homofoba.
Snadjite se.
Korisnikov avatar
By frivolus
Originally posted by jukie
Originally posted by frivolus
nisam tuuu :( :sniff:
Frivolus, sklanjaj to čičište sa avatara, curi mi voda na usta
ali izgleda da mi bukvalno curi voda na usta :hmm: (briše usta)
ček da srknem kafice :kafa:

:lol: :lol:

ja to zbog majice... ali mnogo mu je cool izraz lica :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Lakiboy_ns
Zasto jednostavno ne nadjete drugi prostor koji nije toliko OPEN da ga svi vide?
I ranije je bilo gej okupljanja u Baronu i nije bilo incidenata, ali uz propisno i policijsko obezbeđenje, što u subotu nije bio slučaj zbog propusta organizatorki.
Korisnikov avatar
By EYA
ja ne mogu da verujem da organizatorke nisu prijavile zurku policiji (secam se svih dogovora koje sam ja pravila sa policijom u NS, i moram reci da, iako je to bio pocetak redovnijeg gay okupljanja na zurkama - nije bilo nikakvog ozbiljnijeg problema, tj. prebijanja).
...pa to je sad vise formalnost nego neko pregovaranje sa njima!
ljudi u policiji tacno znaju sta i kako da urade da sve bude maximalno OK.
Korisnikov avatar
By Paki
Počni da veruješ. :)

Samo je valjda još u nečijim glavama slika gej žurki iz devedesetih kada se dojava o istim prenosila sa kolena na koleno, od uha do uha i ispod kaputa, a policijska zaštita nije ni u snovima postojala (kud, pa da u sred sna dobiješ pendrek po nosu jer si se usudio da tražiš zaštitu državne sile za sebe, smrdljivog pedera)...
By Bombina
eeh neidem niku ja sama
nije tu moja poznanica
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nece biti u 'Baronu' nego u 'Alliance', ako sam ja dobro obavestena.
By fazza
Secam se da smo imali malih neprijatnosti kada je pre dve godine organizovana
zurka u "Green baru" na Adi, neki olosh se napio pa nas je kolima pratio maltene
do samog izlaza sa Ade...

Zao mi je shto je zurka otkazana, mada je sasvim opravdano s obzirom shta se
desilo u noci izmedju subote i nedelje.
Korisnikov avatar
By Paki
Da, sve je prebačeno u Alijansu. Piše par postova iznad. :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Paki
I ranije je bilo gej okupljanja u Baronu i nije bilo incidenata, ali uz propisno i policijsko obezbeđenje, što u subotu nije bio slučaj zbog propusta organizatorki.
Dobro.Ali opet je drugacije kad su okupljanja u spicu letnje sezone kad je Ada krcata svaki vikend a drugacije kad je van sezone kada nema skoro nikoga od znatizeljnika.

OFF-nisam znao da je policija toliko revnosna postala sto se tice zastite prijavljenih gay okupljanja.
To je za svaku pohvalu-izgleda da se stvari stvarno popraviljaju :diplomac:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Jel smem da pitam hoce li klima raditi u petak u Alijansi?:D
Korisnikov avatar
By V25
Ja se iskreno nadam da ce klima raditi zato sto cu mozda doci. Ako je u kvaru ili je pak nemate uopste, bilo bi lepo da se snadjete. Solidnu klimu mozete naci za 200-300 eura (makar x 2 zbog velicine prostora), prezivece se. Ukoliko klima postoji a ne radi, sada je vreme da se majstor pozove.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Beogradjanin18
Ja se iskreno nadam da ce klima raditi zato sto cu mozda doci. Ako je u kvaru ili je pak nemate uopste, bilo bi lepo da se snadjete. Solidnu klimu mozete naci za 200-300 eura (makar x 2 zbog velicine prostora), prezivece se. Ukoliko klima postoji a ne radi, sada je vreme da se majstor pozove.
To sto si uradio dobro prijemni ne daje ti za pravo da naredjujesh:D :D :D :D (vidimo se na faxu)

Salim se naravno...chestitam:) (koji spam) :)

Mora klima da radi!!! :D (izvalichim post):)
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by EYA
(secam se svih dogovora koje sam ja pravila sa policijom u NS, i moram reci da, iako je to bio pocetak redovnijeg gay okupljanja na zurkama - nije bilo nikakvog ozbiljnijeg problema, tj. prebijanja).
Ehh, to su bili dani... :sigh:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by REI
Originally posted by EYA
(secam se svih dogovora koje sam ja pravila sa policijom u NS, i moram reci da, iako je to bio pocetak redovnijeg gay okupljanja na zurkama - nije bilo nikakvog ozbiljnijeg problema, tj. prebijanja).
Oh yeah.. !
Korisnikov avatar
By Paki
Dobro.Ali opet je drugacije kad su okupljanja u spicu letnje sezone kad je Ada krcata svaki vikend a drugacije kad je van sezone kada nema skoro nikoga od znatizeljnika.

OFF-nisam znao da je policija toliko revnosna postala sto se tice zastite prijavljenih gay okupljanja.
Okupljanja u Baronu su uglavnom u letnjoj sezoni.

Policija je revnosna u tom smislu još od 2003.

Dobro jutro.
Korisnikov avatar
By Paki
Klima radi u Alijansi i to znatno pojačano u odnosu na zimu i proleće. Mogli bi jednom da dođete pre 12, pola 1, pa da ukapirate o čemu pričam. Kada se pojavite u trenutku kada je dole već preko najmanje 100-150 ljudi, nemojte očekivati da će bilo koja klima izvući toplotu koju stvara toliki broj tela koji đuska, purnja cigarete i dahće...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Vrela tela i dahtanje... Dolazim!!!
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Klima radi u Alijansi i to znatno pojačano u odnosu na zimu i proleće. Mogli bi jednom da dođete pre 12, pola 1, pa da ukapirate o čemu pričam. Kada se pojavite u trenutku kada je dole već preko najmanje 100-150 ljudi, nemojte očekivati da će bilo koja klima izvući toplotu koju stvara toliki broj tela koji đuska, purnja cigarete i dahće...
Znam Paki,salim se...dolazio sam ja i ranije, i jeste tako kao sto ti kazes...ali onda posle imam osecaj da uopste nije ni radila...
Ma u svakom slucaju vidimo se u petak:)

:D
Korisnikov avatar
By Paki
Ti skidaš znoj u par šamara, dva-tri ugriza i uz radžu iz Pionirskog ... :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by mirth
Originally posted by REI
Originally posted by EYA
Oh yeah.. !
:sigh:

(eto... ja samo navratio da uzdahnemo u triju)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Okupljanja u Baronu su uglavnom u letnjoj sezoni.

Policija je revnosna u tom smislu još od 2003.

Dobro jutro.
Mislish od kad je baba Vojka premijerka? :D
Dobar dan.:pivce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!