Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
cek da izbrojim...jedna, a da, i ona,...ko jos...a da!- sve u svemu, od 4 razlicite osobe sam cula da su ih upravo ovakva upozorenja "ne trebaju nam cigani i trandze" docekala u kaficu.
Jedna se pokupila i otisla demonstrativno.
Nisam bila, a tim osobama verujem, jer su mi nezavisno ispricale identicne dogadjaje, svaka je razlicito reagovala.
Nadam se da mozda devojke/vlasnice ne misle lose, nego jednostavno ne umeju da se izraze, pa umesto da kazu "problematicne osobe" one lupaju te etikete....
nisu jos uvek svi upoznati sa politickom korektnoscu, valjda...neki ne znaju ni sta znaci izraz marginalizovana grupa, ali do god postoji volja da se uci, ima i nade
:srbin:
Korisnikov avatar
By m..
Jebte, pa ja necu onda tamo vise.
By Mudolog
MA pusti, kad bi im doshla Naomi Kempbel odma bi kuca chastila.
By fencysmurf
a sta je po tebi Kempbelova?

"cigani" ili "trandze" ?
By Mudolog
Nebitno, i ona se razlikuje
By fencysmurf
ja koliko sam skapirao oni su vrlo diferenciranog ukusa.

o supermodelima i crnicima se niko nije izjasnjavao.
samo o ciganima i trandzama
Korisnikov avatar
By svrcho
U ime Belgrade Caffe Ernest Hemingway cu samo da kazem da te pricice oko kojih se "prepucavate" nisu istinite..u kafic svako moze da dodje i prema svim gostima se "postupa" isto..e sad, sto nekom smeta gore navedeni kafic to je druga stvar..neko je ovde spomenuo da se pre svega proveri tacnost informacije pa se onda pusti u javnost, tako bi bilo pametnije da je i sad uradjeno..(btw Ernest se nije oglasio odmah zbog tehnickih problema)..ali za sve "probleme" i pitanja koja vas zanimaju u vezi Hemingwaya slobodno se obratite a ne da sirite gluposti..

Zahvlajujem
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by svrcho
za sve "probleme" i pitanja koja vas zanimaju u vezi Hemingwaya slobodno se obratite a ne da sirite gluposti..

Obratili smo se....
Korisnikov avatar
By svrcho
kome?da ste se obratili pravim ljudima, ne bi sad pojedini lupali gluposti!!!
Korisnikov avatar
By Adenim
izvini, nisam znao da treba da se obratim svrchu...
prelistaj malo scenu pa nadji....
Korisnikov avatar
By svrcho
Ne trebas meni da se obracas, ja sam totalno nebitan lik..samo kazem da navedene stvari nisu tacne..i da je bolje da se provere kod pravih ljudi a ne da bude "rekla - kazala" razumes?
Korisnikov avatar
By Adenim
razumem,
a je li ti razumes da postoji tema o ovome i da se niko od tih, pravih, ljudi, nije obratio forumskoj naciji...
By Mudolog
Originally posted by fencysmurf
ja koliko sam skapirao oni su vrlo diferenciranog ukusa.

o supermodelima i crnicima se niko nije izjasnjavao.
samo o ciganima i trandzama

Da, bolji primer je Marija Sherifovic, kao poluromkinja. :)
By Mudolog
Pa dobro, mozda su se vlasnice loshe izrazile, a i kladim se da su im ublazeni ti kriterijumi kako vreme prolazi, i kako je strah od konstruisanih kategorija proshao...
Korisnikov avatar
By kobra77
Kao neko ko je VEOMA CESTO u Hemingveju, iz licnog iskustva mogu da kazem da nijedanput nisam video nijednu problematicnu scenu u kaficu!

Cak sam zaticao i str8 parove kako piju pice i ponasaju se vide nego slobodno!

Hemingvej nije lezbo kafic, kao sto je Svica vise puta dokazala, cak ima vise momaka od devojaka, u proseku.

A AKO i postoji nekakva segmentacija, to je pravo vlasnika lokala da udalji iz lokala svakog ko se ne ponasa u granicama normale.

Ako GLBT populacija ocekuje da u svakom lokalu mogu da se sexaju na sred lokala, grdno ste se prevarili ! Pa toga nema ni na zapadu !

Pozdrav!
By RACABG
Originally posted by Zonche
Ne verujem da je tacno ali i da jeste, nemojmo se praviti blesavi, svi znamo na koju klijentelu je mislila kada je rekla cigani i trandze...
ali TI na koje mislish i aludirash su samo ljudi - bica koja imaju pravo na zivot kao i ti i ja i bilo ko drugi ajde sto ih diskriminishu svi oni koji i nas diskriminishu nego ces i ti da diskriminishes nekoga ko je vec diskriminisan ne drami elitnu tetku inace cu se potruditi da osetish kako izgleda kada te vrate sa vrata nekog lokala uz obrazlozenje da nisi dobro doshao
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hoce li mene iko da vodi tamo, da vidim o cemu je rec?!

Nisam nikada bio... svejedno me zanima kakvo je mesto...

Mada ne polazem prevelike nade... posto znam kakva su ostala mesta...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by RACABG
Originally posted by Zonche
Ne verujem da je tacno ali i da jeste, nemojmo se praviti blesavi, svi znamo na koju klijentelu je mislila kada je rekla cigani i trandze...
ali TI na koje mislish i aludirash su samo ljudi - bica koja imaju pravo na zivot kao i ti i ja i bilo ko drugi ajde sto ih diskriminishu svi oni koji i nas diskriminishu nego ces i ti da diskriminishes nekoga ko je vec diskriminisan ne drami elitnu tetku inace cu se potruditi da osetish kako izgleda kada te vrate sa vrata nekog lokala uz obrazlozenje da nisi dobro doshao
Pronasao si se u mojim recenicama pa burno reagujes ili sta?
Samo nemoj da mi pretis molim te tresu mi se gace od tebe :uplasen:
:kakodane:

I ok, moracu da se ispravim...Svi znamo na koga je mislila SEM RACE!

Nemam apsolutno nista protiv roma i trandzi, najbolja drugarica mi je bila romkinja, i znam gomilu trandzi, i apsolutno ih ne diskriminisem.
Pricam o onom delu sljama koji ima u svim delovima drustva pa i u nasem...

Svi smo mi SAMO LJUDI filozofe...Ovde je samo rec o tome KAKVI SU TI POJEDINCI...

Ne znam o kojim se ljudima radi koji su isterani (ako je iko isteran i nije sve ostalo na prici) a ako su to tvoji prijatelji jako mi je zao... Tvoj problem, nisam ja kriv sto pricam ono sto vecina misli.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Dirrty19g
Hoce li mene iko da vodi tamo, da vidim o cemu je rec?!

Nisam nikada bio... svejedno me zanima kakvo je mesto...

Mada ne polazem prevelike nade... posto znam kakva su ostala mesta...

Vodicu te ja...

Tj ako RACA ne sredi da ne mogu :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemojte se svadjati molim vas!

:uplasen:

Ja samo zelim da odem tamo i da izvidim sve...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Like I said, vodicu te...blizu mene je... :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
E super... daj tu lizu malo meni :aaaaaaaaa:

:P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Stekaro jedna!

Cak ni liz jedan mi ne das!

A da sam trazio dupe da ti lizem... to bi mi dao! :smeh:

P.S. Znam, preterah! :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Fala ti! :hug:

:yay:

I ja sada lizem! Mmmmm :D

:lizalica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!