Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By жњ
JA dolazim!!

prepare for жњ :alexis:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by жњ
JA dolazim!!

:hail:
By Swanheart
Originally posted by shmizllica
Originally posted by жњ
JA dolazim!!

:smeh:
cek bese i na prosloj zurci ste vas dve pretile detetu (meni) da cete da pokazete kako se igra...a onda se :shmi: napila a ti se babo nisi ni pojavila
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Swanheart
Originally posted by shmizllica
Originally posted by жњ
JA dolazim!!

:smeh:
cek bese i na prosloj zurci ste vas dve pretile detetu (meni) da cete da pokazete kako se igra...a onda se :shmi: napila a ti se babo nisi ni pojavila
Ja se nikad nisam napila. :shmi: :jezik: Koliko bese smo te napunili danas kosevima? :ua:
By Swanheart
:smeh: ako se ti nisi napila onda ja nisam izgubila na basketu :njanja:
Korisnikov avatar
By Shmi
Upravo se vrnuh za zurke. Mogu da kazem da je prepun klub i da je atmosfera fenomenalna,meni je bilo zao sto sam morala da odem kad je najbolje ali posao zove... jebem ti posao! :smilegrin: :dance:

p.s. Riba femica nikad vise... :wow: :yay:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja sad dosla. Super je bilo, blenula sam pola sata u onog lika sto vrti vatru. Nedostajala mi je H., inace je sve bilo super. :grouphug:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Muzika :up:

Ljudi :up:

Sve :up:

Ja sam ustvari sve vreme djuskao, ali onako u sebi, a i na stolici, sedeci tako i razmishljajuci o prolaznosti zivota i kako treba pamtiti sve trenutke.... oh, opet se dadoh u preterane opise...
Uglavnom
za zurku
:kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bilo je super, konacno.:D
Korisnikov avatar
By Dina
E pa kad je Mazi bilo super... ne mogu da verujem da se i to desilo... Zovem telefonom da cujem sta to "super" sve obuhvata ;) :moby: :trach:
Korisnikov avatar
By Seaman
:trach: razgovor vec obavljen. Kao da si bila tamo, dobila si sve informacije.:smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@ Beli Decak - zao mi je sto se nismo videli sinoc.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Bila!!!! :up: :D
Pozdrav za sve vas forumase koje sam (verovatno) videla, ali nisam znala da ste to vi!!!! :bye:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Muzika je bila dobra, a prijatno sam iznenadjen brojem novih faca, Ventilacija uvek može bolje :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
B O R I N G!!!
:jbg:
Mislim zurka kao zurka je bila ok, ali eto...
Korisnikov avatar
By Paki
Od kad sam krenuo da "gustiram" L&Q žurke ovo je prva na koju nisam otišao, ali uopšte mi nije žao... :D
Drago mi je da se većina dobro provela. :yay: ... Da vas nije taj tip koji je "vrteo vatru" podsetio možda na klub Babilon iz serije Queer as Folk ? :trep:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Mr.Ja
B O R I N G!!!
:jbg:
Mislim zurka kao zurka je bila ok, ali eto...
upravo

imali smo ideju da onog :flaming: tipa gurnemo preko ograde. mis`im, vrucina u onoj guzvi i jos on podize temperaturu vatrom :testerica:
By Director
nista novo, taj isti tip je vrteo vatru i u X-u pre par godina
Korisnikov avatar
By Paki
Vi baaašš ne znate da se zabavljate! :lol:

Umesto da, bwe, ćapite tog tipa i učinite neko dobro delo sa njim (to sa vatrom je bio poziv u fazonu "dodži bejbe, vi'š kako gorim načisto") vi 'teli da ga gurnete... :nope:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Paki
Vi baaašš ne znate da se zabavljate! :lol:

Umesto da, bwe, ćapite tog tipa i učinite neko dobro delo sa njim (to sa vatrom je bio poziv u fazonu "dodži bejbe, vi'š kako gorim načisto") vi 'teli da ga gurnete... :nope:
Shut up, you, married woman :smeh:
Korisnikov avatar
By V25
Nažalost nisam bio. Valjda ću doći na sledeću žurku!!!
Korisnikov avatar
By leobg
Decko i ja bili i super se proveli. Odlicno, neka samo tako nastave.
Korisnikov avatar
By djo
muzika je bila fenomenalna, i opet, bilo mi je drago što je bilo toliko ljudi, ali taj prostor, koliko god bio lep, je potpuno neadekvatan i ventilacija je očajna! 70% žurke sam proveo na terasi (odmah iza onog slatkog žonglera sa vatrom :uplasen: ) i tamo je stvarno bilo super...
dakle loud and queer, bliži se maj, biće sve toplije... ajde neka žurka na otvorenom :molise:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ako cemo iskreno, mene je taj tip sa vatricom kad stavi kapuljacu najvise podsecao na Majkla iz serije Prison Break. E, sad, taj lik i Wentworth Miller... :ruzan: mada je mali bas sladak!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!