- 07 Mar 2007, 15:54
Originally posted by M M and Islazem se, nemam nista protiv muskih zurki i muskih klubovaOriginally posted by trampAma...o.k. je i imati tzv. zenske zurke...ali onda bih ja licno na pola gay-zurki u gradu zabranio ulazak zenama i boli me cosak...
mimi - ne znam da li si primetio ali kad god se drzi mesana zurka u vecini slucajeva to izgleda kao 90% tipova 9% cura i 1% transrodnih/genderqueer osoba
jako retko je situacija obrnuta (mada se desi)
ja licno volim mesane zurke ali iskreno govoreci ako mi je cilj da se kresnem idem na zenske zurke
drugo ne mozes porediti situaciju sa stockholmom (ili recimo new yorkom) gde prosecna lezbejka ima gde da ode i nadje gomilu zena sto nije slucaj sa beogradom
shvatam odakle polazis ali mislim da ipak treba uzeti konkretnu situaciju u obzir a to je da se ovakve zurke dese jednom u sto godina i ne mislim da ce njenim odrzavanje biti ugrozena gej muska populacija
Sta su sad pederi krivi sto lezbejke ne dolaze na mesane zurke?
Isto tako ni ja kad odem na zurku pa hocu da uhavtim nesto ili da se kresnem, kako kazes, ne zelim da mi okolo lebdi masa lezbejki...Zato ne vidim zasto bi bilo legitimnije imati zenske zurke od toga da se na svaku drugu gay-zurku zabrani ulaz zenama...osim, naravno drang-kings...