Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Molim vas ne zatvarajte floyd, onda ce svi ti ljudi nagrnuti u Alijansu.
Korisnikov avatar
By mili86
kad cuju da si ti tamo, veruj da nece
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by mili86
kad cuju da si ti tamo, veruj da nece
na obostrano zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Adenim
Molim vas ne zatvarajte floyd, onda ce svi ti ljudi nagrnuti u Alijansu.
Svaki klub ima svoju klijentelu :D
Korisnikov avatar
By V25
Meni se lično "Floyd" ne dopada. Nekako je sumoran, isuviše "folk" za mene... Što se ljudi, tj. klijentele tiče, ne smem da ih grupišem i sve jednako procenim, ali tada kada sam posetio klub, bilo je dosta jezivih "nastupa".
By Spiridon
Sta konkretno podrazumevas pod tim "jezivi nastupi", bas me zanima?
Korisnikov avatar
By V25
Igranje po zvučnicima i pojave dotičnih persona koje isključivo izlaze u Floyd.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Nikad nisam bio u pomenutom klubu,niti imam neku zelju....i podrzavam ono sto je Adenim rekao samo nek taj klub radi.....ko hoce nek ide tamo ko nece ne mora.
By Spiridon
U kako je extra bilo sinoc u "Flojdu".
By Çâðê_DUP
Podrzavam koncept (doduse nenameran) da postoje makar 2 gay kluba (steta sto ih nema 1000), ali u ovom kontekstu DVA: jedan za LGBTIQ koji slusaju Cecu, Jecu, Stoju, Seku, a drugi za one koji slusaju...hmmm....elektronsku muziku :D
By Spiridon
Naslov ove teme me izludjuje, moze li nekako da se promeni?
Korisnikov avatar
By leobg
Ja bio sinoc u floyd-u prvi put, mogu da vam kazem da i nije lose. Muzika, bar onaj deo koji nije narodnjacki, je bila sasvim ok, naprotiv, cini mi se da imaju boljeg dj od alijanse. Drugo, bio sam odmah pored zvucnika, a nisam ogluveo kao u alijansi. Atmosfera mi je jako slicna x-u, ali sa manje narodnjaka, sto je prednost. Prostor je prostran i ima dovoljno mesta za igru. Sve u svemu kad saberem utiske, mislim da cu sarati kad su u pitanju izlasci, jedne nedelje floyd, druge alijansa. :bouncy: Nije to ni tako lose.
By Pending-For-A-Bending
Pa... Ja sam cuo da se FLoyd malo popravio, ali da se i dalje vidjaju stari likovi iz obezbedjena (mada nisam cuo za ikakva maltretiranja). Sto se tice muzike, kazu da i dalje furaju uglavnom narodnjaci.
Cigan mala je i dalje klijentela. U WCu se neki... "javno eksponiraju"

Mada, ipak u FLOYDu je prednost sto kabine u WCu imaju one otvore pa ljudi ne mogu da se jebu tamo... Za razliku od Alliance-a gde se zatvore i ne izlaze godinama
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Da, svratio sam, proslog vikenda, na pola sata u Flojd nakon godinu dana.
Ukratko, moja impresija je: 'seoska diskoteka'. Nista vise ni manje. Namrgodjeno/pretece obezbedjenje, one soc stolice umesto podijuma, muzika bez koncepta, budjava, dosadna i lose miksovana (nisam docekao folk deo), pola klijentele maloletno...
Fenomenoloski jako zanimljivo, ali, meni, za zabavu krajnje dosadno.

Samo sam shvatio da je dobro sto to mesto radi i postoji.
Vreme je da se mesta specifikuju prema klijenteli koja ih posecuju.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jaoooooj stvarno je pravopis... :drama:
Menjaj naslov teme plz! :cekam:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Za razliku od Alliance-a gde se zatvore i ne izlaze godinama"

Hteo sam da popizdim prosli put, umalo se nisam upisao. :flaming:
By Spiridon
Ajde bre stvarno nema smisla da stoji ovakav naslov teme. Ova frikcina koja se nasla pametna da nekome daje savete da zatvara kafanu, neka se vrati u prvi osnovne i nauci pravopis. On se kao razume u ugostiteljstvo. NAUCI BRE DA PISES, SRAM TE BILO.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kinder suprise
u mesto da ....

Eh xyz...ti i tvoj "space" taster!

:lol:
By Spiridon
Najjaci su mi oni likovi koji nikada nisu bili u "Flojdu" ali ipak pljuju na osnovu prica "rekla-kazala". Ako je tamo toliko lose neka mi onda neko objasni zasto subotom nema gde igla da stane i zasto je pred fajront tolika guzva da obezbedjenje mora da moli ljude da izadju. Od vas koji ga mrzite, mi koji ga volimo nemamo gde da stanemo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!