Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
I ja. Kao neko prvi vidi konobara pa ga drži kod sebe i zamajava a ostali čekaju da se vrati
Korisnikov avatar
By Nemo
i ja sam imala slicna iskustva.....ali sam rekla da ako ja ikada budem radila to se nece desavati jer znam kako je biti u kozi onog ko je pokraden.........
E pa zato dodjite slobodno u klub Underworld.........jer kad ja radim kradja nema.....Cak sta vise svaki kusur vracam pa se onda musterije "deru" na mene zasto to nisam sebi stavila u dzep.....wtf :neto: .........pa jebote nisam toliki jerk........prvo ponudim kusur pa ako nece onda u dzep.......tako to ide.....
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Nemo
i ja sam imala slicna iskustva.....ali sam rekla da ako ja ikada budem radila to se nece desavati jer znam kako je biti u kozi onog ko je pokraden.........
E pa zato dodjite slobodno u klub Underworld.........jer kad ja radim kradja nema.....Cak sta vise svaki kusur vracam pa se onda musterije "deru" na mene zasto to nisam sebi stavila u dzep.....wtf :neto: .........pa jebote nisam toliki jerk........prvo ponudim kusur pa ako nece onda u dzep.......tako to ide.....
Sva si mi ti fina ;)
Korisnikov avatar
By leobg
Nikad mi se nije desilo da platim pice vise nego sto kosta, pogledam cenovnik, izbrojim tacno u dinar lovu i dam, ni jedan konobar me nije opeljesio, mozda zato sto imam svoj kafic, pa znam fore :) )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!