Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Nikada mi nije bilo jasno zasto se ispiti navode kao razlog za neodlazak na zurku.

Mislim, 5 - 6 sati koliko covek provede na zurci, slozicete se, tesko da mogu fatalno da se odraze na ishod izlaska na ispit, pod uslovom da se pre toga marljivo i studiozno ucilo.

I ova Dudina GRAND REVIJA ( koje ce morati da se odrekne zbog poskupljenja ulaznice na zurku ) mi deluje kao jaci razlog za party apstinenciju nego " Imam ispit, pa zato ne mogu da dodjem na zur."
Korisnikov avatar
By colorado
Deni, ja donkle razumem. Meni je veliki problem da se nateram da sednem da ucim. A onda kad se jednom nateram i udjem u taj neki streberski modus i nacin razmisljanja ne zelim da ga icim prekidam jer znam da ako jednom ispadnem iz njega da ce mi sledeci put jos teze biti da se bacim u isti. Doduse, da zivim u BGu i da dolaskom na zurku ne gubim najmanje dva dana ne verujem da bi mi bio problem da dodjem na zurku...
By fazza
Ovako neshto teshko da mogu da propustim, dakle vidimo se, posle duge
pauze. :)
Korisnikov avatar
By Bole
Ovo tesko da cu propustiti.....:eya:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by colorado
Deni, ja donkle razumem. Meni je veliki problem da se nateram da sednem da ucim. A onda kad se jednom nateram i udjem u taj neki streberski modus i nacin razmisljanja ne zelim da ga icim prekidam jer znam da ako jednom ispadnem iz njega da ce mi sledeci put jos teze biti da se bacim u isti. Doduse, da zivim u BGu i da dolaskom na zurku ne gubim najmanje dva dana ne verujem da bi mi bio problem da dodjem na zurku...
Tako nekako.

Plus bonus: zivim u BGu <na minut od mesta jurke, zapravo>, ali bez obzira na to izgubicu svakako BAR 2 dana ako odem na jurku - dan kad je jurka - sigurno necu uciti jer dok sednem da ucim vec treba da krenem da se spremam + sledeci dan kada cu biti mamurna i kada ce me glava disfunkcionalno otkidati.

A to da se ispiti spremaju na vreme, savesno i temeljno - pih, taj ko to radi ni ne ume da zivi :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zato što su ispiti rano ujutru, a nekad i nedeljom, pa hvataš "vruća stolica" završnicu.
Korisnikov avatar
By iJazz
...najbolji termin za ispit je nedelja, 09:00...

Slika
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Draco
izgubicu svakako BAR 2 dana ako odem na jurku - dan kad je jurka - sigurno necu uciti jer dok sednem da ucim vec treba da krenem da se spremam + sledeci dan kada cu biti mamurna i kada ce me glava disfunkcionalno otkidati.

Pa neces. Izgubices jedan dan. + ako odavno znas da ti je ispit 26. imas vremena da naucis, jedan dan manje vise. A kako jedan dan : pa lepo ustanes ranije..ucis i mozes lepo da ucis do uvece..i onda se spremas (neces valjda CEO DAN da se spremas?!)..a sutra...lepo spavas do podne, moze cak i kasnije...i ucis kad se malo dodjes k'sebi :P .. Tako da nije dva dana. E sada, nije da ja sad nesto serem i pricam kako ko treba da organizuje vreme i to... nego stvarno .. sve se moze kad se hoce. Slazem se *deni*jem... stvarno mi nije jasno kako neko moze da 'vadi' na ispit. Ako ti se ide na zurku, pa valjda ces organizovati nekako...neces valjda da sedis 24/1 mesec u kuci za knjigom?!

Eto..rekla sam! :durenje:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam prosle godine isla na prijemni, jutro nakon koncerta B. Dugmeta, i dan-danas se cudim kako sam polozila, jer ja nisam mogla slova na testu da prepoznam, a kamoli sta vise. I da, morala sam da odem na koncert, tako je i sa zurkama, nikad nemaju veze sa ispitima.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Delete
Ja sam prosle godine isla na prijemni, jutro nakon koncerta B. Dugmeta, i dan-danas se cudim kako sam polozila, jer ja nisam mogla slova na testu da prepoznam, a kamoli sta vise. I da, morala sam da odem na koncert, tako je i sa zurkama, nikad nemaju veze sa ispitima.
Dan-danas se cudim kako si mogla da odes na tu tezgu od koncerta? :alikako: :offtopic: :)
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Nikad nisam isla na ovakve specijalizovane zurke, ali posto sam u fazi reforme celokupnog zivota, na ovu cu doci.

:party:
By Bombina
pa dodji jelisaveta upoznaj uziva ,bit ce tamo lepo
predstavi forumasa
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Bombi
pa dodji jelisaveta upoznaj uziva ,bit ce tamo lepo
predstavi forumasa
Sta ces ti, Bombi, obuci za zurku ?
Na slikama u ovoj temi smo videli da ambijent u kojem ce se odrzati zurka nalaze da se obuku ipak neke svecanije toalete.
Imam neki elegantni kostim koji sam sila za svadbu moje drugarice proletos, pa cu mozda bas to obuci, ako ne bude hladno.
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Knjaz kisela, Aqua Viva (0,2l) - 80 din
Coke, Fanta, Sprite, Schweppes Bitter i Indian Tonic (0,33l) - 120 din
Jelen, Lav (0,33l) - 100din
Pelinkovac, V vodka, Gin (0,03l) - 100 din
Negazirani sokovi (Nectar djus, jabuka, borovnica 0,33l) - 120 din
Viljamovka (0,03l) - 120 din
Beck's, Tuborg (0,33l) - 150 din
Guarana (0,25l) - 130 din
Beefeater, Two Fingers, Johnny Walker, Smirnoff, Baileys, Zutaosa, Jagermeister, Campari, Martini Bianco i Roso (0,03l) - 170 din
Skovin belo i crno vino (0,2l) - 170 din
Chivas (0,03l) - 240 din
Mix pica (domaca zestina + sok) - 180 din
Mix pica (strana zestina + sok) - 220 din

Promo cena - Beck's po ceni domaceg piva od 23-24h, 100 din
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by *deni*
I ova Dudina GRAND REVIJA ( koje ce morati da se odrekne zbog poskupljenja ulaznice na zurku ) mi deluje kao jaci razlog za party apstinenciju nego " Imam ispit, pa zato ne mogu da dodjem na zur."
Će mi Adenima plati ulaz, tako da će da bidne i "Grand revija" i Borka Čedomorka.

Odlučio sam da sebe više ne dovodim pred ovako teške, stresne dileme i da prve pare od zarađene od kiseljenja krastavaca i pečenja paprika za pinđur uložim u pretplatu na "Grand reviju"!

:sunce:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Loud & Queer
Knjaz kisela, Aqua Viva (0,2l) - 80 din
Coke, Fanta, Sprite, Schweppes Bitter i Indian Tonic (0,33l) - 120 din
Jelen, Lav (0,33l) - 100din
Pelinkovac, V vodka, Gin (0,03l) - 100 din
Negazirani sokovi (Nectar djus, jabuka, borovnica 0,33l) - 120 din
Viljamovka (0,03l) - 120 din
Beck's, Tuborg (0,33l) - 150 din
Guarana (0,25l) - 130 din
Beefeater, Two Fingers, Johnny Walker, Smirnoff, Baileys, Zutaosa, Jagermeister, Campari, Martini Bianco i Roso (0,03l) - 170 din
Skovin belo i crno vino (0,2l) - 170 din
Chivas (0,03l) - 240 din
Mix pica (domaca zestina + sok) - 180 din
Mix pica (strana zestina + sok) - 220 din

Promo cena - Beck's po ceni domaceg piva od 23-24h, 100 din
:klap: ... Tapš, tapš, tapš! ... :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Svaka cast Borise nadmasio si sebe!!! :wow: :hail:
By Bombina
jebo te skupo pice nego jeftnije na moru c c c
Korisnikov avatar
By YourChrist
Jel se moze znati nesto vise o muzici, osim toga da ce biti "odlicna" i da ce je pustati izvesni DJs Nikola i Aca ?

3x ura za prostor - cini se eeeeextra ! :klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by *deni*
Će mi Adenima plati ulaz, tako da će da bidne i "Grand revija" i Borka Čedomorka.

Odlučio sam da sebe više ne dovodim pred ovako teške, stresne dileme i da prve pare od zarađene od kiseljenja krastavaca i pečenja paprika za pinđur uložim u pretplatu na "Grand reviju"!

:sunce:
Ne diraj mi rak ranu, molim te.
Metnuo sam jos u julu 7 tegli krastavaca da se kisele za zimu, a nedavno primetih da se u 2 tegle uhvatila plesan na vrhu.
Valjda nisam stavio dovoljno konzervansa, kukala mi majka.
:mad:
Sad cekam ovaj zur, pa da se malo relaksiram i zalecim frustraciju sto jos uvek nisam savladao sve tajne valjanog vodjenja jednog domacinstva.
:party:

Sto se tice pretplate na GRAND REVIJU, to je svakako dobra ideja i svima je preporucujem, jer na kiosku primerak GRAND REVIJE kosta 150 dinara, a u pretplati:

- Dva broja - 300 din.
- Sest brojeva - 850 din.
- Dvanaest brojeva - 1650 din.

Obaska sto se revija dobija na kucnu adresu.

Slika
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Joj, ja se tako plasim.
Da li cu doziveti kakvu neprijatnost na ovom zuru?
Ipak mi je prvi put da idem.
Ima li nekoga da mi uputi kakav savet?
Korisnikov avatar
By spliff
samo se opusti i uzzivaj :)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Ja sam bio na prvoj gay zurci pro$log wickenda u hotelu Vojvodina i super sam se proveo. Nadam se da cu uspeti da dodjem i na ovu zurku, jer mi deluje da ce biti :eya:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by ogi_ns
Originally posted by Loud & Queer
Za odličnu muziku su zaduženi DJs Nikola i Aca.
Шта значи ово? Није довољно прецизно ...
Originally posted by adorjan
niko nista ne zna o muzici ?
To znaci da cete to vece slusati kvalitetnu elektronsku klupsku muziku od Ministry of Sound zvuka (jezicki cistunci, izvinite za ovaj pleonazam) do Pokerflat i Kompakt produkcije. Za nekoga sve, za svakog ponesto. Glede Aleksandra i Nikole, sasvim dobro rade svoj posao. Ovoga puta nece biti poznatih DJ-eva zbog ostalih visokih troskova, a prihodi ostaju isti posto korisnici nisu spremni da izdvoje veci novac od uobicajene sume.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Jelisaveta
Joj, ja se tako plasim.
Da li cu doziveti kakvu neprijatnost na ovom zuru?
Ipak mi je prvi put da idem.
Ima li nekoga da mi uputi kakav savet?

Joj zeno, nikada izashla nisi? :shok: Pa gde si onda upoznala sve te zlobne beogradjanke, a tako i svoju pastiricu :misli: ?

:smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!