Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
сваки досадашњи покушај прављења тематских журки је био занимљив а одазив очајан...
ипак је ово србија, и већина је и даље за блејање и оговарање целе вечери, а мало људи се стварно забавља и опусти на журкама... каква год да им је тема.
жао ми је због тога...

једини начин да тематске журке успеју (када се ради о гардероби) је да се они који нису испоштовали дресс цоде НЕ ПУСТЕ УНУТРА ни за које паре!!
Korisnikov avatar
By Egmont
Sad je in indie rock goes electro, jel' da? :) )
Korisnikov avatar
By colorado
DA!!! Ali ubaci malo alternative i roka. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by colorado
DA!!! Ali ubaci malo alternative i roka. :)
:yay:
na takvu zurku bi se definitivno naterala da dodjem:hyper:
By жњ
dzaba se nadate deco! alternativu i rok mozete slusati na VH1 i u KST-u :giggle:

IN je minimal, sa svim svojim devijacijama, krosoverima i eksperimentalnim formama :zavera:
Korisnikov avatar
By m..
Bome ja bih ko luda djuskala na Jane's Addiction, medjutim kad bih cula nesto tipa Oasis (procitati od pozadi), pobegla bih kuci, minsko polje su ti alternativni rokovi jerbo ljudi hoce svasta da krste alternativom i ogade ti zivot cesto.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Oasis je tipičan brit rock i totalni su smorevi. alternativa je franz ferdinand i garbage. e sad, živo me zanima ko će đuskati uz tu muziku. mislim onako malo više od trešenja glavom i skakanja u mestu... zbog toga sam predložio happy 80s party, jer je ta muzika najdinamičnija.

evo ja ću napraviti kod mene na gajbi happy 80s sa kravatama. sad još samo da kupim gajbu...
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by 2Q2Bstr8
alternativa je franz ferdinand i garbage. e sad, živo me zanima ko će đuskati uz tu muziku. mislim onako malo više od trešenja glavom i skakanja u mestu... zbog toga sam predložio happy 80s party, jer je ta muzika najdinamičnija.

evo ja ću napraviti kod mene na gajbi happy 80s sa kravatama. sad još samo da kupim gajbu...
First of all, Franz Ferdinand i Garbage su daleko od alternative, kad su vec svirali i u Srbiji, pa makar to bio i prestizni Exit festival :) A da su FF mainstream pokazuje i histerija koju je izazvao Gordan Paunovic kad je na 2. rodjendanu LnQ pustio Michael :)

Secondly, r u single again? Bas si se razmahao po forumu ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kravate, kravate!!! :alexis:

A moze i B&W zurka sa kravatama :freek:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Mr.Ja
Kravate, kravate!!! :alexis:

A moze i B&W zurka sa kravatama :freek:
Ne razumem cemu tolika zelja za uniformisanjem.
Korisnikov avatar
By svejedno
Joj, brate, mrzelo me da vas sve citam.

Ma ja ciu doci, a ako se nekome ne djasvi my outfit on moze da fuck off, kapirate.

Iam jedan dux na kome pise sqamo 'fuck off' i to cu poneti, pa se snadjite...

Limse sha, doci cu.. :YEah:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ejtiZZ su mi na glavi (missim na kosu, a i mucjo autfita :giggle... ne da mi je autfit na kosu :roll: ), kraFatu odradih, b & W, eve , bass na prossloj zurci... i tak...

predlazem onu foru iz seZdesetih ili sedamdesetih... ponesemo svoje kljuceve a.k.a. bedzeve i oni se svi izmesaju i onda ko izvuce koji ide sa tom osobom u sobicak i raDti bRezoubrazne stvari :giggle:

hiihihiihhiih
:elvis:
Korisnikov avatar
By Val
A to bi ti, a? :spank: Bedzeve! :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Yeah.. '69 run wilde...

Acid, acid..

Ma cinite sto vam volja, sto rece Alister.

JUa cu doci, ako me nesto ne spreci, jel.
Korisnikov avatar
By m..
Ajde jedna glam rock zurka...
:lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Moze, to m! :)

Napomena: kad kazem rok/gotika/alternativa, mislim na te pravce i u 60im, 70im, 80im... Ne ogranicavam se na poslednjih par godina. U tih pola veka takve muzike moze da se nadje super materijal za jednu zurku. :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Moze 80. Madaih je vec bilo.

A mogla bi i neka zurka s rok/alternativnom/nju vejv/got/indi muzikom. :)
:up: podrzhavam, al sumnjam da cje se to ikada organizovati :(
Korisnikov avatar
By Hys.
Moze, to m! :)

Napomena: kad kazem rok/gotika/alternativa, mislim na te pravce i u 60im, 70im, 80im... Ne ogranicavam se na poslednjih par godina. U tih pola veka takve muzike moze da se nadje super materijal za jednu zurku. :)
takooo jeeee:rock: :happysmoke: :colorado:
By Loo_75
eto, procitah... i sta kazati, na konkretnu temu da se odgovori kad pokusavam da saznam "a gde su Te zurke, u opste?"... cim saznam, dacu svoj predlog, nadam se konstruktivan... toliko mogu... da se ne lazemo, i prostor je bitan, da bi sve imalo smisla... ja mislim, a Vi kako zelite...

:praznoglavi: :cigareta: :kopa: :bubbles: :( :(
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Loo_75
eto, procitah... i sta kazati, na konkretnu temu da se odgovori kad pokusavam da saznam "a gde su Te zurke, u opste?"... cim saznam, dacu svoj predlog, nadam se konstruktivan... toliko mogu... da se ne lazemo, i prostor je bitan, da bi sve imalo smisla... ja mislim, a Vi kako zelite...

:praznoglavi: :cigareta: :kopa: :bubbles: :( :(
wtf?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by lthr_yu
Kako ste dosadni sa tim bedzevima
:up:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
how about, da se napravi neka tematska zurka,tipa happy 70's gdje bi svi bilo obavezni da dodju u takvom outfitu? mis'im, ne moraju biti sedamdesete, bitna je ta fora da na par sati otvorimo prozor vremena i pobjegnemo na neko srecnije mjesto... da jedno vece svi budemo dio nekog mjuzikla..

:daydream: :P
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bananica
how about, da se napravi neka tematska zurka,tipa happy 70's gdje bi svi bilo obavezni da dodju u takvom outfitu? mis'im, ne moraju biti sedamdesete, bitna je ta fora da na par sati otvorimo prozor vremena i pobjegnemo na neko srecnije mjesto... da jedno vece svi budemo dio nekog mjuzikla..

:daydream: :P
meni za to ne treba nikakav outfit :zvizdi:

ideja je dobra....samo da se realizuje....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Just name the place and time! :lizalica:
By Pending-For-A-Bending
Ajde lepo prvo da se organizuje jedna bear zurka... Mogao bi da dodje Gorilica, naravno JA, Kiborg, Avalon... Mada sta da radimo sa njim... DA li bi pustili i FireGOXa posto su oni zajedno, a FG nije meda...
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by lthr_yu
Ajde lepo prvo da se organizuje jedna bear zurka... Mogao bi da dodje Gorilica, naravno JA, Kiborg, Avalon... Mada sta da radimo sa njim... DA li bi pustili i FireGOXa posto su oni zajedno, a FG nije meda...
Podržavam! :P
Korisnikov avatar
By blenta
jel mogu ja da dodjem ? :opacupa:
Korisnikov avatar
By gorilica
Aman Zaman!!!!
Hoće li već neko da se oglasi povodom te bear večeri ili ne?!!!

:nestrpljivibear: :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!