Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By spf 3000
Originally posted by Mr.Ja
Ja sam bio na otvaranju :njanja:
pa pricaj kako je bilo :klap:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam bio na otvaranju :njanja:
I nisi me vodio?! To je znaci bio razlog zasto mi se nisi javljao?! Priznaj, sa kim me varas!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by amnesia
odlicno :D

dolazim :klap:

saaamo da ne bude narodnjaka :molise:
:gatara:
zivooo me zanimaaa da li ce nam se zelja ispuniti draga amnejzo, jer ja cecu slusam samo u vrucini svoga milog doma:zvizdi:
bas bih volela da svrnem prvom prilikom:minibounce:
By Director
Originally posted by ForeverYoung
:hail: :klap: Još jedan gay klub u Beogradu. Mislim da sada definitivno imamo lidersku poziciju u ovom delu Evrope! Samo napred!
imamo 8===D-- u ovom delu Evrope... izvinjavam se na vulgarnosti

Vlasnicima kluba zelim puno uspeha! I neka objave kad bude neka zurka...neka objave malo ranije da ljudi mogu da se spreme. Za L&Q se ljudi spremaju po 2 nedelje unapred (krpice, sminka, itd):hekla:
By Tea
Pre 4-5godina sam sedela u Raspucinu sa devojkom i tadasnjem gazdi smo predlagale da otvori gay klub posto je kafic bio slabo posecen.Prica je otisla u sasvim drugom pravcu jer je tu bio i ''neki kao menazder'' Zdravka Cholica koji je od nas dve hteo da napravi nesto kao grupa Tatoo. :lol: Veche je bilo ludo, mrzi me da pisem kako se zavrsilo, ali mi je drago sto cujem da se sad otvorio gay klub. :sweet: Samo napred,a ja cu vas posetiti prvom prilikom kad se vratim.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
само да не буде :srbin: музике!
немам ништа против исте, али БАР ЈЕДАН КЛУБ да буде другачији!
Или ако већ мора да буде народњака, да се одерди један дан који их неће имати...

Првом приликом долазим да оверим ново место...

и :neznam: што нико не коментарише како је до сада? вероватно већина још не зна...
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Ne znam kako mi je to promaklo, ali VAZNO OBAVESTENJE :

ZURKA JE U PETAK 4.8.2006. OD 22h !

Ali kafic radi sve vreme, tako da ako zelite da na miru popijete pice, mi smo tu.

Pozdrav.

ps. trenutna situacija u klubu je takva da najvise sto u jednom trenutku bude ljudi je 20tak, ali obzirom da je malo veci klub, cak i tada izgleda prazno. :usamljen:

AJTE LJUDI STA CEKATE ! :dancingfever:
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Inace, trebalo je da zurka bude u subotu, ali smo morali da pomerimo dan ranije da ne bi smetali kolegama iz L&Q.
Tako da ovog vikenda imamo 2 zurke, a za ubuduce cemo se sa L&Q dogovarati da nam se ne poklapaju vikendi.

Nadam se da se neko ne buni sto su 2 zurke za 1 vikend??? :bouncy: :bouncy:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja se bunim, ocu 3 :durenje:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
@electra Pa s obzirom da nas je bilo samo par, bilo je super :colorado:

@delete varam te sa desankom :love:
Korisnikov avatar
By Delete
@delete varam te sa desankom :love:
:lol: :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Tjem te fodim u nedelju :yay:
Korisnikov avatar
By Delete
Tjem te fodim u nedelju :yay:
:mazi: :love: :yay: :yay: :yay: :dance:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:offtopic:ne znam kad cu da stignem na zurku u subotu, radim do 1 :( :offtopic:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemo` da ja dolazim po tebe! Ima da dodjes, inace...:djavo:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:hand:
:smeh:
Dotjitjem, ne brini, ali kad :rida:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa svakako ni ja ne nmeravam pre 1 na zurkicu, tako da cemo otprilike u isto vreme stici, a mogu ja tebe malo i da sacekam :roflmao:
By Perun
Originally posted by BGKLUBQUEEN
Inace, trebalo je da zurka bude u subotu, ali smo morali da pomerimo dan ranije da ne bi smetali kolegama iz L&Q.
Tako da ovog vikenda imamo 2 zurke, a za ubuduce cemo se sa L&Q dogovarati da nam se ne poklapaju vikendi.
...
ТАКО, брате мили.
Свака част!!!
Најзад неки фер и коректан однос.
Заиста, за сваку похвалу.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ma kakav fer i korektan odnos?

Neće ljudi da budu oduvani Borisovom zabavom, znaju ko je jači, pa se kanda prave fini i na note... Te uklapaćemo sa ovim, te uskladićemo sa onim... Mislim, diplomatija na nivou, što pozdravljam, ali ne bih ja tu previše altruizma učitavao...

Biznis je biznis, a profit još uvek njegov Bog Otac (iliti "This is Your God", kako piše na dolarskim novčanicama u Carpenterovom "They Live").

:uljenavatru: :uljenavatru: :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Postovani Dusane, iako sam tvoj veliki postovalac, i skidam ti kapu za sve sto si do sada uradio, moram da ti kazem da se ne slazem sa tobom.

Mislim da je konacno doslo vreme kada pederi treba da rade zajedno, a ne da samo podmecu jedni drugima nogu, kao najgore tetke.

Mi (moji partneri i ja) smo svesni cinjenice da smo sa ovim projektom na pocetku i da ne mozemo da ocekujemo popularnost i odziv kao sto imaju L&Q, ali bi i ti trebalo da budes svestan da sam ja pre nekoliko godina prvi, daleko pre L&Q, organizovao gay zurku za dan zaljubljenih i probio led u lokalu (K.) koji do tada nije koriscen u te svrhe. Nakon mene su tu pravili zurke i Elin, Mina i Vlada.

Znaci nisam pocetnik, ali ne kazem da sam expert.

Zelim da uradim nesto za community i zarad toga bih zamolio suflere da, ako nece da pomognu, ne odmazu! :uljenavatru:

Ja ne zelim da pokrecem revoluciju, vec zelim samo da pruzim ljudima mesto gde ce moci da se dobro zabave i opuste. Zelim da to mesto vode, posecuju i da u njemu rade gay ljudi.

Zelim da zaradim u ovom poslu, nisam crveni krst, da se ne lazemo, ali nemam nameru da deljem kao sto pojedini str8 managed lokali rade.

Sto se Borisa tice ne smatram ga konkurencijom jer je on u totalno drugoj prici organizacije povremenih zurki, a mi nudimo celomesecni program. Cak sam nameravao da mu ponudim saradnju ako bude zainteresovan.

Ne vidim potrebu da teram ljude da biraju na koju ce zurku otici ili da se seljakaju na drugu stranu grada. To je jedini razlog zasto smo zurku ogranizovali u petak, a ne u subotu. A ovo daje mogucnost i ljudima iz unutrasnjosti da za jedan vikend u Bg dozive 2 zurke.

Ja nemam potrebu da se "pravim fini" jer mislim da to jesam. Nikad ne nastupam sa skrivenim namerama, ne lazem i ne varam, kako u biznisu tako i u zivotu. A ako neko moze da kaze i dokaze da sam ga zajebao ili prevario, ovim ga pozivam da to javno kaze!

Za razliku od mnogih koji samo pricaju, a nista ne rade, (cast izuzetcima), ja pokusavam da napravim nesto novo.

Uostalom, "those who can do, those who can't preach" !

Sapientis sat.
:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Aman čoveče, pa zar ne shvataš da ti pravim besplatnu reklamu?

Prvo sam objavio da znam da ima zabave, digao famu, a sada intrigiram i pravim kontroverzu ne bi li se što više ljudi pojavilo. Ko će da dođe ako je sve divno, krasno i harmonično? Ne dele džabe Jehovini svedoci svoju "Kulu stražara" za dž, dok je "Scandal!" najprodavaniji, pa ti ona zaključi šta narod ište i šta mu srcu prija! Trač, opanjkavnje, spletke i sl. -- to će podići posećenost, a ne ovo blagoglagoljivo upristojenije.

I btw, zar ne shvataš da se zajebavam? Šta bi ovih dana sa humorom, kempom i bitcharenjem? Ah, ti divni, prošli dani, kada smo se mnogo bolje zezali (i bili mnogo mlađi) nikada se vratiti neće...

Btw, poslao sam sms poziva na razne adrese, tako da podržavam i tebe, a i Borisa, koji pravi sjajen zabave... Još jednom -- neka cevta stotine cvetova, ali neka se ponekad i neke cvećke -- iliti cveci-zanoveci -- malo i podžaveljaju... Čisto da ne bude dosadno...:zongler:
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Dusane, da tebe nema, trebalo bi te IZMISLITI !

:alikako:

Pozdrav i imas pice od mene kad dodjes!
By Director
Originally posted by Dušan Maljković
Šta bi ovih dana sa humorom, kempom i bitcharenjem?
Gde je kemp u ovom topicu?

Kafic u kome se ne pusta narodna muzika vec postoji. To je "Temple 2" dole negde ispod botanicke baste, samo su uradili jako los PR, tj nisu ga ni radili, tako da ljudi uglavnom nisu ni upoznati...a bas je lep prostor..ima i soba sa biliar stolom koja po porebi moze da se preuredi u dark room ;)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Prostor Queena je sasvim ok, rasveta takodje, tako da navijam za ovo mesto :meso:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Director
Šta bi ovih dana sa humorom, kempom i bitcharenjem?
Gde je kemp u ovom topicu?

Kafic u kome se ne pusta narodna muzika vec postoji. To je "Temple 2" dole negde ispod botanicke baste, samo su uradili jako los PR, tj nisu ga ni radili, tako da ljudi uglavnom nisu ni upoznati...a bas je lep prostor..ima i soba sa biliar stolom koja po porebi moze da se preuredi u dark room ;)
Eh, kad nema mene da PR-ishem :smug:

Inace QUEEN jeste super prostor, ajde da ga punimo :pivce:
Korisnikov avatar
By Egmont
Šta bi ovih dana sa humorom, kempom i bitcharenjem? Ah, ti divni, prošli dani, kada smo se mnogo bolje zezali (i bili mnogo mlađi) nikada se vratiti neće...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old, and when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.

Baz Luhrmann - Everybody's Free (To Wear Sunscreen)
Korisnikov avatar
By m..
Ok, ja sam verovatno corava i ovaj font je jako sitan, kao sto je gospodjica Angelina777 lepo primetila, ali ja nigde na ove dve strane nisam procitala kakva ce se muzika pustati u doticnom klubu.
-Nedavno je moj strejt prijatelj imao dva gay gosta iz Holandije i pitao me za neki gay clubbing, kafic, sta li, ja sam odbila saradnju, jer me je bilo sramota da ih vodim u X ili bilo koje od ponudjenih mesta, jer se ni sama ne pojavljujem na istima, videla sam Smiley, previse je mali da bismo stali svo troje plus osoblje, a LNQ zurke nije bilo na vidiku...
-U Parizu postoji lez klub koji se zove Pulp, cetvrtkom je muzika tamo toliko dobra da su moji strejt prijatelji bili regularni (tako sam i otkrila taj klub)...

Mene jako interesuje kakva ce muzika, vajb, koji profil gostiju biti u klubu, za mene je to presudno. Nadam se da ce jednog dana u ovom gradu postojati gay klub koji je dovoljno dobar da i strejteri hoce u njega, jer je to ocigledno jedini nacin da procenis kvalitet gay zurke - posto se gayevi ne bune ni na zaprashene saune u kojima se slusaju cajke koje su anatemisane i duz ibarske i gde ih obezbedjenje bije. Za sada je jedino LNQ postigao taj nivo da na zurku mogu da dodju i strejt klaberi i dobro se provedu, i sasvim bi bilo lepo da postoji kvalitetan klub koji radi stalno.

Hocu da postoji gay klub u koji mogu da dovedem strejt prijatelje, a da me ovi posle ne sazaljevaju.

Dakle, osim toga da je klub u prizemlju stambene zgrade, kakva ce se muzika slusati? Koji zanrovi? Komercijala ili kvalitet? Kad narucim dzin tonic, jel ce biti sa onim iz plave flase ili beafeaterom? Kad udjem u klub, da li ce tu biti pet smorenih ljudi koji zijaju u tebe cim promolis nos, ili ce biti 50 ljudi koji se dobro provode i ne primete uopste da je neko usao?
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Draga M, ali i ostali,

ono sto mogu da ti kazem je da ce izbor biti na vama, a na nama je da vam to omogucimo!

Ako hoces dzin, imamo i domaci i stani, pa ti biraj koji ces, bice ti ponudjena oba!

Ako hoces da slusas odredjenu muziku, donesi cd ili dvd, dodacemo je u nasu zbirku i razmotriti. Ako nam se uklapa u koncepciju, pustacemo.

Mi jos uvek pravimo identitet kluba, ali on u svakom slucaju nece biti povezan sa narodnjacima, osim ako ne odredimo poseban dan za to, a to se nece skoro desiti. Ko hoce narodnjake, ima gde da ide. Sori but jebi ga.

Klub je takav da u 4 ugla mogu da sede najgori neprijatelji i da se ne vide, tako da ne brini oko toga da li ce neko da blene ili ne.

Namera nam je da napravimo kulturiska klub, a ne diskoteku punu podivljalih tetaka.

Sinoc nam je bila super ekipa i ostali smo do 2. Cak su bili i neki ljudi koji inace ne izlaze po g klubovima , i rekli su da ce ovde dolaziti.

Ovo je sigurno mesto kojeg se neces postideti ni pred kim .

Ukratko, uhvati pod ruku voljeno stvorenje ili druga/drugaricu i dodji da vidis kako je. Jedino tako ces osetiti mesto!

Poz.
By fencysmurf

Ako hoces da slusas odredjenu muziku, donesi cd ili dvd, dodacemo je u nasu zbirku i razmotriti. Ako nam se uklapa u koncepciju, pustacemo.

Mi jos uvek pravimo identitet kluba, ali on u svakom slucaju nece biti povezan sa narodnjacima, osim ako ne odredimo poseban dan za to, a to se nece skoro desiti. Ko hoce narodnjake, ima gde da ide. Sori but jebi ga.
Ova drugu recenicu ste uzeli iz Medicinskog recnika pod odrednicom shizofrenija, jel?

A sva je prilika da ne da ne znate sta zelite, nego ste izgubljeni otprilike kao sanska koza u martovskoj magli!?

Sta znaci "donesi cd i razmotricemo ako nam se uklapa u koncepciju" a onda tri sekunde nakon toga "jos nemamo koncepciju. mozda ce biti narodnjaka, mozda ceo dan ali mozda i ne. sori bat jebi ga?!?!"

E sad, ili ste pomenuta sanska koza ili vrlo dobro znate i sta ce te pustati i kada, ali smatrate da nije jos uvek zrelo da se kaze.

Da se razumemo. Ja potpuno smatram da ce vam posao krenuti tek kad pustite narodnjake, a nesto mi govori da i ste i vi/ti stigli do istog zakljucka....

Klub je takav da u 4 ugla mogu da sede najgori neprijatelji i da se ne vide, tako da ne brini oko toga da li ce neko da blene ili ne.

Namera nam je da napravimo kulturiska klub, a ne diskoteku punu podivljalih tetaka.
UUUUUUUUUU... A uz to ste i fasisti... Pa predivno. Sta kazes... Kulturishka?

Sinoc nam je bila super ekipa i ostali smo do 2. Cak su bili i neki ljudi koji inace ne izlaze po g klubovima , i rekli su da ce ovde dolaziti.
Isuse. Ako smo homoseksualci nismo idioti.

Ukratko, uhvati pod ruku voljeno stvorenje ili druga/drugaricu i dodji da vidis kako je. Jedino tako ces osetiti mesto!

Poz.
pod uslovom da nisi "podivljala tetka"...

Ma, jel to Zvezdas otvorio klub?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bravo, fencysmurfe!

meni deluje da, BGKLUBQUEEN, prvi put radiš ovakav posao i da stvarno nemaš pojma šta zapravo želiš od tog kluba i kako da ga reklamiraš. ako je ovo samo loš PR, onda stvar i nije tako strašna. no, ipak sam prilično skeptičan po tom pitanju.

ono što mi je najviše zapelo za oko u tvom prvom postu je gde kažeš da je ovo posle 10 godina prvi klub namenjen isključivo LGBT populaciji, a samo dve rečenice pre toga si zamolio potencijalne goste da ako sede u bašti, da se "pristojno" ponašaju. sori, ali to je još jedan represivno-homofobni zahtev, zar ne?

iskreno se nadam da je BG konačno dobio jedan okej klub/kafe u koji ću želeti da svratim. no za sada, strpiću se neko vreme, pa ću konačni sud doneti za jedno mesec dana kad se stvar slegne i klub dobije koncepciju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!