Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Ulix
Originally posted by Egmont
Mozda postoji mogucnost da se uvede alko- i narko-test pre ulaska u klub ;)
Jeste pa da mene niko nikad ne pusti u klub. Ko jos dolazi trezan tamo? :dude:
:lol:
Korisnikov avatar
By Egon
kakav je ovo sad citat ... ???
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Delete
Uni, svaka cast za text.
Sto se obezbedjenja tice, mislim da sam ja vec na jednom rekla da u gay klubovima treba da postoji obezbedjenje koje sacinjavaju gay osobe-profesionalci u obvljanju poslova obezbedjenja.
ma daaa, vazhi ....
i posle kukate kako je gay zivot los, a sami ste krivi za to.
ko kuka bre, meni je nikad bolje ....
Korisnikov avatar
By Delete
A sto se tog skidanja majica tice, brate bas je gadno kad vidis nekog oznojenog krelca, kako bez mjice vrti dupetom, a ti trebas da prodjes pored njega u citavoj onoj guzvi...neminomno, moras da stavis svoje sake na njegovo znojavo telo, da ga pomeris da bi prosao...fuj!!! Eto, to je jedan od razloga zbog kojih ne treba dozvoliti skidanje majica.
Korisnikov avatar
By avalon
A sto se tog skidanja majica tice, brate bas je gadno kad vidis nekog oznojenog krelca, kako bez mjice vrti dupetom, a ti trebas da prodjes pored njega u citavoj onoj guzvi...neminomno, moras da stavis svoje sake na njegovo znojavo telo, da ga pomeris da bi prosao...fuj!!! Eto, to je jedan od razloga zbog kojih ne treba dozvoliti skidanje majica.
Ti ocigledno ne koristis stap ili palicu kada ides u klub :lizalica:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by avalon

Na moje zadovoljstvo, jos uvek me noge dobro sluze, tako da mi ta pomagla nisu potrebna.
Korisnikov avatar
By avalon

Na moje zadovoljstvo, jos uvek me noge dobro sluze, tako da mi ta pomagla nisu potrebna.

Nisam mislio na takav stap :lood:
Korisnikov avatar
By m..
E sad kad ste se lepo porazgoarali.. Ko ide uopste u taj floyd? Zasto mu se provod tamo toliko svidja da je u stanju da zanemari tlacenje? I jel neko uopste pricao sa menadzeom kluba na ovu temu?
Korisnikov avatar
By Boshko
Stvarno, jel kontaktirao neko gazdu ili managera?
Korisnikov avatar
By m..
Mene to jako zanima, posto kad je bila ona neka poplava u G-Clubu procitah nesto kako se neko cuo s tim covekom i bla bla bla, ne secam se, tu sam prestala da citam, ali valjda taj lik nije nedostupan i moze se dopreti do njega... mene interesuje da li je neko skrenuo coveku paznju na to sto se desava i kakva je bila reakcija.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by m..
E sad kad ste se lepo porazgoarali.. Ko ide uopste u taj floyd? Zasto mu se provod tamo toliko svidja da je u stanju da zanemari tlacenje? I jel neko uopste pricao sa menadzeom kluba na ovu temu?
Ja sam ishao vishe puta u Flojd, i nikada nisam doziveo niti video bilo kakvu neprijatnost... Dodushe, jednom kad sam sa drugom ulazio u klub, jedan iz obezbedjenja je toliko zaurlao u mom pravcu, odsekao me je za medalju, i bash je delovalo kao da se na mene drao... Medjutim, kad sam se okrenuo ka njemu, da pitam u chemu je problem, ispostavilo se da se obracao drugom liku iz obezbedjenja...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by m..
Mene to jako zanima, posto kad je bila ona neka poplava u G-Clubu procitah nesto kako se neko cuo s tim covekom i bla bla bla, ne secam se, tu sam prestala da citam, ali valjda taj lik nije nedostupan i moze se dopreti do njega... mene interesuje da li je neko skrenuo coveku paznju na to sto se desava i kakva je bila reakcija.

Receno mu je pre nesto vise od mesec dana kada se dogodio jedan manji incident... Mislim da je Perun razgovarao sa gazdom tom prilikom koji je obecao da ce da sredi situaciju...Kako ju je sredio, imali smo prilike da vidimo :bubbles:
Korisnikov avatar
By Boshko
Receno mu je pre nesto vise od mesec dana kada se dogodio jedan manji incident... Mislim da je Perun razgovarao sa gazdom tom prilikom koji je obecao da ce da sredi situaciju...Kako ju je sredio, imali smo prilike da vidimo :bubbles:
Pa valjda je i citava poenta u tome kako ce ovog puta da se sredi i dal' ce da se sredi... Il' mi ovde kenjamo na forumu u prazno? :puzzle:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
leta gospodnjeg 2006. serbske tetke and teche raspravljaju o skidanju majica u gay-klubu. nekima je fuj, neki su zaprepasceni koliko toga po svetu ima. pa nije ni cudo shto vam je scena takva kakva jeste.
znate shta nikome nisu gay prava nikla iz zemlje nego su se tetke tukle za svoja prava shto i sada rade ne bi li lgbitq populacija dobila ravnopravan tretman u drushtvu. e dok ste svi klozetirane preplashene srne nishta se nece promeniti na bolje. prava ce te dobiti samo u onoj meri u kojoj ste za ista borite.
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by mishicavo mache
znate shta nikome nisu gay prava nikla iz zemlje nego su se tetke tukle za svoja prava shto i sada rade ne bi li lgbitq populacija dobila ravnopravan tretman u drushtvu. e dok ste svi klozetirane preplashene srne nishta se nece promeniti na bolje. prava ce te dobiti samo u onoj meri u kojoj ste za ista borite.
Tocno skroz :up:

Al vidis kako se srbijanske tetke uglavnom bore, kenjaju na forumu i tu su sve hrabre i sve ce ovo ono, a kad treba nesto negde na glas da se kaze ili uradi... nema ih nigde naravno

Tuzno tuzno... :no:
Korisnikov avatar
By Egon

Nisam mislio na takav stap :lood:
:lol:

avalon .... uvek domisljat ...
Korisnikov avatar
By Boshko
Dakle, da li je neko kontaktirao menadzera kluba, ili gazdu ili nekog? ne pre mesec dana vec ovih dana, povodom dogadjaja o kome se ovde pise?
By SUNNY B
Originally posted by Egmont
Originally posted by SUNNY GIRL
boze me oprosti!

ja sam bas zgranuta i iznenadjena jer je to ozloglaseno obezbedjenje prema meni uvek bilo , pazi, ekstremno ljubazno a cak su me pre neki dan sreli u knez mihajlovoj kako se drzim sa devojkom za ruku, nasmesili mi se, javili i cak pruzili ruku uz srdacno pitanje "kako ste?"

:shocked: :shocked: :shocked:

stvarno sam sokirana...
Па, кад си фаца... ;)
pa, ucila sam od najboljih....tj. svog muza.... :kiss:
Korisnikov avatar
By Egmont
Dragi, svaka ti se pozlatila. Vidim, ti si za tucu gradjen, ali ne bas i prisutan ;)
Originally posted by mishicavo mache
leta gospodnjeg 2006. serbske tetke and teche raspravljaju o skidanju majica u gay-klubu. nekima je fuj, neki su zaprepasceni koliko toga po svetu ima. pa nije ni cudo shto vam je scena takva kakva jeste.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Flojd? Ta smradna, zagusljiva rupa iz koje dopire muzicki insult, ta jeftina i tugaljiva kakofonija uz koju srpske pederke dozivljavaju egzaltaciju u identifikaciji sa zutim pilicima i ostalom zivinom?

Kako rece gnaedige mm, pa nije ni cudo da nam je scena takva!

Vi, vi tetke sa sizofrenim rascepima u glavi ste krive za to, vi koje skacete pijane uz Seku, malo glumite muskarcine - and you're all lousy actresses - malo izigravate preplasene devojcice kad vas one sirovine iz obezbedjenja protresu (and secretly, you're loving it, aren't you?) ----- sve u svemu, ucestvujete u bedi i jadu ovdasnje scene i tesko da ce ikada ikakav aktivizam to promeniti, ako ne promenite svoje navike.

Za pocetak, don't take anymore crap - ako vas negde ne postuju, prestanite da ih podrzavate svojim dolaskom tamo (izgovori tipa "nemam gde da odem" vise ne pale!)

Podrzite svoju zajednicu i pink business - posecujte zurke koju organizuju ljudi koji dolaze iz nase zajednice i one koje apgrejduju gej klabing u gradu (ako mislite da je ovo reklama za neke nadolazece zabave, mislite i to!)

Prestanite da o sebi razmisljate kao o zrtvi - niste mali, niste bespomocni i konacno, valjda te famozne teretane u koje se svi kunete daju neke rezultate!

Muzicki se edukujte i ne pretvarajte se u emotivne krpe za brisanje poda - tugaljive pesme ostavite zasopnutim tinejdzerkama koje mastaju da postanu silikonske Cece - zar to zelite da vam bude Bildungsmodel??

I tako dalje i tako blize, samo prekinite taj zacarani krug X prokletstva.... :giljotina:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Vlada T
Flojd? Ta smradna, zagusljiva rupa iz koje dopire muzicki insult, ta jeftina i tugaljiva kakofonija uz koju srpske pederke dozivljavaju egzaltaciju u identifikaciji sa zutim pilicima i ostalom zivinom?

Kako rece gnaedige mm, pa nije ni cudo da nam je scena takva!

Vi, vi tetke sa sizofrenim rascepima u glavi ste krive za to, vi koje skacete pijane uz Seku, malo glumite muskarcine - and you're all lousy actresses - malo izigravate preplasene devojcice kad vas one sirovine iz obezbedjenja protresu (and secretly, you're loving it, aren't you?) ----- sve u svemu, ucestvujete u bedi i jadu ovdasnje scene i tesko da ce ikada ikakav aktivizam to promeniti, ako ne promenite svoje navike.

Za pocetak, don't take anymore crap - ako vas negde ne postuju, prestanite da ih podrzavate svojim dolaskom tamo (izgovori tipa "nemam gde da odem" vise ne pale!)

Podrzite svoju zajednicu i pink business - posecujte zurke koju organizuju ljudi koji dolaze iz nase zajednice i one koje apgrejduju gej klabing u gradu (ako mislite da je ovo reklama za neke nadolazece zabave, mislite i to!)

Prestanite da o sebi razmisljate kao o zrtvi - niste mali, niste bespomocni i konacno, valjda te famozne teretane u koje se svi kunete daju neke rezultate!

Muzicki se edukujte i ne pretvarajte se u emotivne krpe za brisanje poda - tugaljive pesme ostavite zasopnutim tinejdzerkama koje mastaju da postanu silikonske Cece - zar to zelite da vam bude Bildungsmodel??

I tako dalje i tako blize, samo prekinite taj zacarani krug X prokletstva.... :giljotina:
Svaka cast na ovom prikazu!!!! :redaljka:

Mogu da se kladim da bar 80% ljudi koji ovde izrazavaju svoje negodovanje, zgrazanje i sta vec otici ce u Floyd vec veceras da skace uz sarene pilice, suze koje padaju za ratnim zlocincima, gacicama ...i ko zna sta jos...
jer, ipak, slamcica za spas jeSTE nesto kao : Nemam gde drugde da izadjem! U X vise niko ne ide...
A ja pitam : Zasto mora da se izadje tamo gde su svi pederi, a jos nisu ni dobrodosli????

Ono sto me jos vise nervira je to da znam da ce i ljudi koje ja znam otici tamo...uprkos verbalnoj osudi koju su izrazili!!!!-
(Ja sam jednom bio tamo-nagovoren od strane onih iz predhodne recenice- i rekao ne vise cak i pre ovog incidenta, a sada je stvar jos vise OUT!)-
Sto me podseca na izjave tipa
WE STRONGLY CONDEMN....
ali cemo, ipak, raditi po starom...

Na kraju krajeva...Svako neka radi po svojoj savesti...
Mislim da TREBA da jos nekoliko njih - ili sto vise njih - dobije batine ili bude vredjan na neki nacin da bi se nesto promenilo...mada, sumljam i tada u pozitivan ishod jer se sve svodi na
something like this:
Bas me briga, meni se to nece dogoditi
ili
Ma, sta i ako me dokace...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pre svega, ne razumem moralke tipa "ljudi osuđuju, pa ipak idu"... To što se meni ne sviđa što je neko prebijen ne menja činjenica da se vraćam "na mesto zločina" -- motivi za izlazak obično nemaju nikakve veze sa incidentima koji su se desili. Past tense, dakle. Za mene je pravo pitanje kako da se incidenti ne ponove, a to se ne obezbeđuje izbegavanjem mesta, već njihovom promenom. I ne samo mesta, već šireg konteksta -- nasilje je uvek-već konsekvenca homofobije koju konačno treba dokinuti. Zato i postoji aktivizam i rad na ljudskim pravima.

Takođe, bojkot, tj. nedolazak u Floyd kao reakcija mogao bi biti efikasan samo ukoliko bi bio dobro organizovan, a ovako, posredstvom virtuelnih apela, on nema najbolje šanse. (Uostalom, Floyd će nestati iz drugih razloga -- nedostatka elementarnih klima-uslova, kao i otvaranje novog kluba u septembru, tako da ga verovatno čeka tavoreća sudbina X-a. Pretpostavljam da će na ovaj način izvesni dobiti svoje zadovoljenje. Mada, čini mi se, da će X, na kraju, ponovo postati aktuelan, taj žilavi hibernirajući organizam koji je do sada uprkos mnogim krizama pokazao neverovatni izdržljivost).

Međutim, smatram da je to loša strategija -- i dalje ostajem pri mišljenju da treba otpustiti odnosno disciplinovati obezbeđenje, a da žrtve nasilja treba da podnesu tužbe. (Drago mi je da je sa vlasnikom razgovarano i ono što je dotični izjavio, pa, nadam se da će tako i biti). Ne treba odmah rasturati mogućnost da scena stigne do famoznog broja dva (a posle i tri, četiri, itd) -- jer pojava Floyda konačno je uzdrmala monopol dinosaurusa X-a, kao i da stvari treba menjati tamo gde im je problem -- obezbeđenje će postati senzibilnije na bilo kom mestu kada se sazna da zbog netolerancije mogu imati konsekvence, od otkaza do prijave. To je dug i naporan put, ali putovanje od hiljadu kilometara počinje jednim korakom, kaže kineska poslovica.

Ulaganje u pink biznis je svakako jedna od opcija, ali meni sve to previše vuče na geto -- gay ljudi za gay ljude, to je ideološka parola koja na kraju dovodi do gej četvrti i segregacije, a to mi se nikako ne dopada. Usotalom, biznis je biznis -- neka i strejt ljudi otvaraju gej klubove, ali neka se ponašaju friendly. Mada, i ta opcija, kao i čitav koncept gay-kluba meni nije uopšte blizak -- treba ići u klub koji vam se dopada zbog provoda i muzike i tamo se ponašati otvoreno, koliko je to moguće. Ja sam probao nekoliko puta i ništa se posebno nije dogodilo. Što naravno ne znači da neće, ali to je jedini stvarni put da se iz geta izađe i stigne do "seksualnih sloboda". Jer, kakvu slobodu imam unutar svog samosagrađenog konc-logora?

Back 2 the Floyd -- meni se mesto lično ne dopada. Izašao sam svega dva puta i izgubio motivaciju da nastavim dalje. Nema to nikakve veze sa muzikom -- neka cveta stotine cvetova, već sa celokupnim "umjetničkim dojmom" koji nije dobio prelaznu ocenu. Jednostavno -- prevruće mi je i dosadno. Zaprepašćuje me, doduše, povezivanje muzike sa nasiljem, odnosno ideja, koja nije eksplicirana, ali prosto zrači iz nekih postova, a to je "tako vam i treba kad slušate narodnjake". To je potpuno sranje. Kao i krivica, prebačena na stranu ljudi koji izaze u Floyd (jer zaboga oni su gej dno, šljam koji voli Jececu) -- nisu oni krivi što su dobili batine i ne treba ih osuđivati, pa i u krajnjoj konsekvenci ni zbog nedostataka reakcije (mada smatram da to nosi izvesnu odgovornost, to nedelanje koje dalje perpetuira nasilje i homofobiju). Nije lako biti peder u Srbiji i potpuno razumem osobe koje odlučuju da se sklone i sve zaborave. Voleo bih da to ne čine, ali nisam siguran ni šta bih ja uradio da sam na njihovom mestu -- lako je biti onaj koji stoji sa strane i prosuđuje.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dušan Maljković
Mada, i ta opcija, kao i čitav koncept gay-kluba meni nije uopšte blizak -- treba ići u klub koji vam se dopada zbog provoda i muzike i tamo se ponašati otvoreno, koliko je to moguće. Ja sam probao nekoliko puta i ništa se posebno nije dogodilo. Što naravno ne znači da neće, ali to je jedini stvarni put da se iz geta izađe i stigne do "seksualnih sloboda". Jer, kakvu slobodu imam unutar svog samosagrađenog konc-logora?
Word.

Meni se jeste desila jedna ekspedicija u urgentni, al me nije dovoljno uplasilo da menjam lifestyle, i nikada nece.
Korisnikov avatar
By Escobar
Ali savrseno.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To je Avalon koga poznajem.....:nokti:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mislim da valja napraviti akciju potpisa ljudi koji ne odu u flojd jednog petka uz tekst:

Zbog nasilja nad nasim drugovima od strane obezbedjenja, mi veceras necemo doci, a ipsod bar
50 potpisa forumasha (ruchnih) i to predati gazdi.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Super Mario
Mislim da valja napraviti akciju potpisa ljudi koji ne odu u flojd jednog petka uz tekst:

Zbog nasilja nad nasim drugovima od strane obezbedjenja, mi veceras necemo doci, a ipsod bar
50 potpisa forumasha (ruchnih) i to predati gazdi.
Dajem svoj za sledecih mesec dana!
Korisnikov avatar
By Adenim
+ ako dolazis u subotu na zurku u Ander napravi papir za peticiju
Korisnikov avatar
By Super Mario
Vazi, istampacu, samo mi pomozite oko definisanja teksta peticije.
:venchanje:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Super Mario
Vazi, istampacu, samo mi pomozite oko definisanja teksta peticije.
:venchanje:
Vec si dobro napisao...
Neka bude tipa:

Postovani,
ovim putem Vas obavestavamo da sledeci clanovi foruma "Gay Srbija'' nece veceras prisustvovati zabavi koju organizujete zbog nasilnog i neprimerenog ponasnja Vaseg obezbedjenja.

...pa potpisi....

mogu malo i da zakomplikujem i kreativnije formulisem tekst, ali ne znam koliko je vlasnik voljan da cita, pa je mozda dobro da bude sto koncizniji i kraci.
Korisnikov avatar
By Delete
Ja cu svakako da potpisem, samo kad budem u BG recite gde i ja cu potpisati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!