Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
direktore, šta uradi od svoje teme. pu?anstvo nije ?ulo za ironiju, izgleda...

da otvoriš sada još jednu gde ?e bahato ponašanje obezbeðenja nai?i na zasluženu osudu?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Delete
A da li se neko odvazio da uzvrati samar pripadniku obezbedjenja?
Zašto bi to bilo ko radio? Jel bilo ko tamo ide sa pretpostavkom da ?e ga obezbeðenje maltretirati, pa se on unapred pripremi na fajt u prostoru jednog LGBTIQ kluba? Energiju za takav fajt valjda treba ?uvati za upad skinsa ili sli?ne bagre...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Puchanstvo voli mnogo da sere.
Da su oni dobili po pichki sada bi ridali suze krokodilske i pozivali na bojkot Floyda i ko zna shta.

Nije se nashao niko pametan da kazhe da te ljude treba otpustiti bez ikakve priche a ne da se sa njima 'razgovara'.

Pa udjete tamo i osecate se kao ovce u toru oko kojih obigravaju gladni vuci - obilaze smrknutog pogleda i samo chekate kad ce da vas capi za gushu.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa ja bas nesto ne bih precutala i presla preko toga da me neko osamari, a da ga ja prethodno nisam fizicki napala.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by unic0rn
Puchanstvo voli mnogo da sere.
Da su oni dobili po pichki sada bi ridali suze krokodilske i pozivali na bojkot Floyda i ko zna shta.

Nije se nashao niko pametan da kazhe da te ljude treba otpustiti bez ikakve priche a ne da se sa njima 'razgovara'.

Pa udjete tamo i osecate se kao ovce u toru oko kojih obigravaju gladni vuci - obilaze smrknutog pogleda i samo chekate kad ce da vas capi za gushu.
Pa upravo to. Odeš u LGBTIQ klub da se valjda oslobodiš na nekom (polu)javnom mestu, a i tamo se naðe kreten koji ?e da te maltretira jer je on sebi dao za pravo to da radi... Ono što sam napisao za obezbeðenje poslednje žurke u Plastic-u isto važi i sad - tim ljudima oduzeti posao na obezbeðivanju takvog kluba, ta?ka.
Originally posted by Paki
Gospodin vlasnik kluba ih pravda time što su moroni ranije obezbeðivali utakmice i sli?na okupljanja ma?o-strejt srpskih muškar?ina, pa eto nisu navikli na druga?iju atmosferu..... :roll: ...... ali, da, dobri su oni momci, samo im treba pružiti šansu da iz sebe izbace svoj homofobi?ni talog, po mogu?stvu pesnicama (u proseku po jednom) na svakom posetiocu Floyda, ju?e, danas, sutra....... i tako doveka...... :zacepi:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa ja bas nesto ne bih precutala i presla preko toga da me neko osamari, a da ga ja prethodno nisam fizicki napala.
Ne radi se o tome da li ?eš u trenutku da pre?utiš, nego o tome da li ?e kreten iz obezbeðenja i slede?i put da radi na tom mestu. Ako uzvratiš, on se kasnije može pravdati gazdi tvojom nasilnoš?u i svojim obavljanjem posla. Tako opravdan, on ?e ostati da radi, a tebi ?e slede?i put biti zabranjen ulaz u klub.
Korisnikov avatar
By Delete
E pa, vidi, druze moj, imam nesto da ti kazem. Na sledecu zurkicu sa sobom nosim licno naoruzanje, koje mi ne pada na pamet da predam na ulazu, pa ako se dogodi nesto slicno tebi ili bilo kome, molim da se javi meni, pa cemo da vidimo sa gazdom, a ako treba i sa nekim "visim" od gazde kakvo je to ophodjenje prema gostima, i zbog cega je to tako.
Korisnikov avatar
By Paki
OK... a oružje ?eš da isu?eš u kom trenutku ? :trep:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
E pa, vidi, druze moj, imam nesto da ti kazem. Na sledecu zurkicu sa sobom nosim licno naoruzanje, koje mi ne pada na pamet da predam na ulazu, pa ako se dogodi nesto slicno tebi ili bilo kome, molim da se javi meni, pa cemo da vidimo sa gazdom, a ako treba i sa nekim "visim" od gazde kakvo je to ophodjenje prema gostima, i zbog cega je to tako.
Aj, nemoj :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
velika pometnja je nastala onog trenutka kada sam ja poceo da igram uz folk hitove...

odjednom se stvorio mnogo ljudi oko mene..avalon, perun, Paki, Tweety, Lemur....obezbedjene je moralo da reaguje i da me zastisti od nasrtljivaca koji su te veceri zeleli da se nadju u mojoj blizini...

li ipak su oni tu obezbede bezbednosti posetioca i u tome treba da su najbolji...ne prosecni ili ne daj Boze losi, da sami izazivaju incidente tamo gde ih nema...

sticaj okolnosti je da poznajem jednog tipa iz obezbedjenja i mogu vam reci da nimalo nije odusevljen pederima, kao ni osatali momci koji tamo rade...to dozviljavaju kao posao, jako prvljav, jer celo vece treba odrzati mir i sacuvati napirlitane tetke....
By Perun
Uistinu, desila su se cetiri ozbiljna incidenta te veceri u Flojdu.
Tviti i ja smo preko menadzera kluba dosli do gazde koji nas je vrlo ljubazno saslusao i rekao da ce s njima ozbiljno da poprica, kao i to da se takvi incidenti nece vise ponavljati.
Uzgred, napomenuo je da nijedan od njih nema nista protiv gej-ljudi, i da ti incidenti nemaju veze s tim sto smo mi 'drugaciji'.
Da, kao sto je Paki vec napisao, pravdao je njihovo agresivnije drzanje time sto im je sve ovo novo okruzenje, ipak su - kako rece gazda (parafraziram) - "do juce obezbedjivali mesta na kojima su se okupljali sve sami kriminalci".

I jos nesto da dodam - tipovi iz obezbedjenja se sve vise opustaju ulazeci u komunikaciju s pojedinim gej-tipovima, naravno, ne mislim da imaju iste motive, ali to je svakako dobro.

Konacno, gazda nam je delovao krajnje uverljivo i zabrinuto - kako resiti problem s obezbedjenjem. Zbog toga imamo zelju da mu verujemo na rec da se ovakvi incidenti nece ponavljati.
Korisnikov avatar
By SouthSide
'ocu ja te nabildovane da me mlate!
gde je to?
By Director
Originally posted by Perun
Uistinu, desila su se cetiri ozbiljna incidenta te veceri u Flojdu.
Tviti i ja smo preko menadzera kluba dosli do gazde koji nas je vrlo ljubazno saslusao i rekao da ce s njima ozbiljno da poprica, kao i to da se takvi incidenti nece vise ponavljati.
Uzgred, napomenuo je da nijedan od njih nema nista protiv gej-ljudi, i da ti incidenti nemaju veze s tim sto smo mi 'drugaciji'.
Da, kao sto je Paki vec napisao, pravdao je njihovo agresivnije drzanje time sto im je sve ovo novo okruzenje, ipak su - kako rece gazda (parafraziram) - "do juce obezbedjivali mesta na kojima su se okupljali sve sami kriminalci".

I jos nesto da dodam - tipovi iz obezbedjenja se sve vise opustaju ulazeci u komunikaciju s pojedinim gej-tipovima, naravno, ne mislim da imaju iste motive, ali to je svakako dobro.

Konacno, gazda nam je delovao krajnje uverljivo i zabrinuto - kako resiti problem s obezbedjenjem. Zbog toga imamo zelju da mu verujemo na rec da se ovakvi incidenti nece ponavljati.
Pa da, i meni je gazda isto rekao. Zato kazem da momcima treba pruziti jos koju sansu. Navici ce se, i bice prijatniji za koju nedelju. Inace odlicno obavljaju svoj posao kad je u pitanju obezbedjenje od "slucajnih, radoznalih prolaznika", sto je veoma bitno morate da priznate. Samo da se malo opuste u pederskom drustvu i bice super. Isto je bilo i pre mnogo godina sa obezbedjenjem iz Xa. Kasnije su se druzili sa pederima i muvali nase fag-hagice (pederske drugarice)... Bice i ovi dobri, samo da im ne dozvolimo da se previse opuste...

Pozdrav svim cuvarima scene ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Perun
To me podse?a na našu asistentkinju iz viših biljaka, koja je prethodno navodno radila kao nastavnica u popravnom domu i koja je sa vrata krenula da me maltretira i zajebava. Sa druge strane, niko od ostalih studenata to o?igledno nije primetio: "kako to misliš ona te mu?i?" "a možda joj se sviðaš?" Imala je sre?e što imam zadršku u afektivnom suprotstavljanju autoritetima, ina?e bih je polomio (bila je manja od mene).
:die: :vudu:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Director
pa momci bre sto ne pricate da i vi volite grubosti!

Valjda je bar neko ukapirao ironiju u prvobitnom postu...
direktore osh da se mlatimo onda??? :evilkiss: :rock: :eya: :beba:

Originally posted by Mr.Ja
A mozda su ovi iz obezbedjenja bili ljubomorni na ove sto su skidali majice :zavera:

pa mogli su i oni da se skinu :zen: :leviathan: :love:

u inat pederima hahha:fige:
By Director
Originally posted by mladunac
naravno da hocu
By Pending-For-A-Bending
E, napravili ste od citave teme travestiju (mozda je tako i bila zamisljena)
Kao, mozda mu se svidja pa ga zato udara (Alo?! Nismo u zabavistu)
Ljubomora i slicno?! Ma da. I navikli su da tuku ljude? Pa nek odu da potrose energiju na drugi nacin- voze bicikl, plivaju, jebu ribe, rteretana,... I sta god vec. Mislim da nema izgovora za takvo ponasanje. I ako neko ima fiks ideju sto se tice skidanja majica, nek se to negde i napise-kao dress codex. Sta, trebali su da me biju jer sam bio u sorcu?
Korisnikov avatar
By blenta
naravno da hocu
aj
sta dobijem ako te pobedim?

a sta ako izgubim :sweet:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Prate?i ovu vašu diskusiju mladun?e, rekao bih dobi?eš istu stvar, pobedio, izgubio, isto ti se 'vata...

ontopic: Mi u Kragujevcu nemamo ni Floyd ni X ni ništa drugo, tako da ljubomorno mogu da posmatram ovu vašu raspravu, bez obzira na sumoran povod. A ja mislim da gazda treba da da stroge parametre obezbeðenju, za šta se dobija šamar, za šta pesnica, a za šta metak u ?elo, pa ako momci malo preteraju, onda ih treba otpustiti. Možda jednostavno nisu imali pojma šta da rade? Kada se aklimatizuju sredi?e se.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa da, metak u ?elo i onda ih gazda lepo otpusti, jer "jednostavno nisu imali pojma šta da rade".
:wtf:
By Director
naravno da hocu
aj
sta dobijem ako te pobedim?

a sta ako izgubim :sweet:
u toj igri svi dobijaju ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa da, metak u ?elo i onda ih gazda lepo otpusti, jer "jednostavno nisu imali pojma šta da rade".
:wtf:
Nemoj samo da mi kažeš da si me bukvalno shvatio.
:blenta:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Kiborg
Prate?i ovu vašu diskusiju mladun?e, rekao bih dobi?eš istu stvar, pobedio, izgubio, isto ti se 'vata...

:vijaca: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Sto se tice incidenata koji su se desili, ja mislim da radnike obezbebjenja ne treba otpustati vec im skrenuti paznju na specificnost mesta na kojem rade...

zaista je bilo tuzno gledati kako se jedan od njih izdire na konobara koji je ispred ulaza ispustio tacnu...sta ce ocekivati gosti kada se jedan od radnika izdire na drugog, a isti ih gazda placa....
sto se tice drugog incidentra, video sam ga na kratko... tip je vlajda hteo da izadje sa druge strane i nije hteo da se vrati unutra pa su se oni valjda nesto jurili....

to sto su ti radnici obezbedjenja ranije radili sa okorelim kriminalcima im ne daje za pravo da se sada ponasaju tako... pa onim napirlitanim tetkama je dovoljno da povisis ton na njih pa da briznu u plac....

a sada da se obratim njima direktno :

gospod, radnici obezbedjenja iz Flojda, da li ste nekada culi za rec PROFESIONALIZAM, tolerancija... da li znate u kom uopste klubu radite i da je najosnovniji CILj da se zastite GOSTI kluba i da ne dodje do bilo kakvog incidentra prilikom dolaska i odlaska iz kluba.... da li mislite da se bez vas ne moze....pa ako necete i ne zelite da radite, gzda ce zarad ocuvanja posetilaca i onih koji tamo stalno idu, unajmiti drugo obezbedjenje i resice stvar...

jako je ruzno da se izivljavate nad nama...primate plate od nasih ulaznica koje placamo, od procenta prodanog pica koje opet mi placamo...prema tome, treba da nas ljubite u dupe i postujete...

pederske fore i izivljavanje nad tipovima koji nisu spremni da vam uzvrate istom merom ostavite za neki drugi put, pokazite se tamo gde treba a ne u gay klubu.... treba u dupe da nas ljubite kada dodjemo u Flojd a ne da mas pretite, da nas samarate i na druge nacine pokazuejte netrpeljivost... samo se podsetite da radite u GAY klubu...

sve vas ceni i pozdravlja najpopluarniji foumas na Balkanu, Status...

:misli:
By Director
Originally posted by *STATUS*
primate plate od nasih ulaznica koje placamo, od procenta prodanog pica koje opet mi placamo...prema tome, treba da nas ljubite u dupe i postujete...
tako je!
Korisnikov avatar
By Escobar
Mene su mrko gledili ti dechaci. I ja se jadna sva sledim kad onaj visoki prodefiluje pored mene, jer sam mu jednom prilikom, nehotice, udarila devojku, onako zenski, u prolazu:ostrisekiru:...
Korisnikov avatar
By Abyss
Predlazem da STATUSA postavimo da radi kao obezbedjenje.... :D
Korisnikov avatar
By Adenim
Obezbedjenje je ocajno i osudjujem svako nasilje!!!
Lajao bih i vise da me prijatelj nije zamolio da to ne radim. ali moje misljenje o obezbedjenju je jako, jako lose.
By Perun
Originally posted by Adenim
Obezbedjenje je ocajno i osudjujem svako nasilje!!!
Lajao bih i vise da me prijatelj nije zamolio da to ne radim. ali moje misljenje o obezbedjenju je jako, jako lose.
Cu - zamolio?!
Ma, NAREDIO!

A koga si pitao i za ovo?!:smirk:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Abyss
Predlazem da STATUSA postavimo da radi kao obezbedjenje.... :D
hehe, pa ja bivh vas sve izbacio naglavacke tektetine jedne...

dosle ste u Flojd da mi propagirate pederluk....

:mjuza:

mada, ako biste pristali da slusate celo vece samo FOLK muziku, prihvatio bih vas overucke...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!