Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Pre same organizacije zurke, zamisljeno je da flajeri imaju svrhu obavestenja, kada, gde kako i naravno da se uz njih ulazi....razlog tome je i neka vrsta diskrecije jer STREJT ljudi nece moci da posete ovu zurku ako nemaju flajer sto ima za cilj da se izbegnu eventualni problemi i dolazak NEZELjENIH gostiji koji bi dosli na zurku samo da naprave neki problem...

prema tome, da skratim pricu, ulaz je uz FLAJER ali flajer nije OBAVEZAN,znaci svi koji zele da dodju na zurku, potrebno je samo da spreme 150 din za ulaz, naoruzaju se dobrim raspolozenjem i odlican provod je zagarantovan...

bice jako puno forumasa koji su potvrdili svoj dolazak....

za one koji dolaze gradskim prevozom, stanica na kojoj treba da sidjete je kod ADE....

autobusi iz pravca:

Admirala Geprata : 52, 53, 56
iz Kneza Milosa : 23,37,58 ( i ovi gore nabrojani)
iz pravca Novog Beograda- Zemuna : 88
iz pravca Banovog Brda: 52,53,58,37,88...

uostalom snadjite se za prevoz...

kafic se nalazi na Makiskoj strani, prvi na koji naidjete...

naravno i ja cu tamo biti...
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by *STATUS*
Pre same organizacije zurke, zamisljeno je da flajeri imaju svrhu obavestenja, kada, gde kako i naravno da se uz njih ulazi....razlog tome je i neka vrsta diskrecije jer STREJT ljudi nece moci da posete ovu zurku ako nemaju flajer sto ima za cilj da se izbegnu eventualni problemi i dolazak NEZELjENIH gostiji koji bi dosli na zurku samo da naprave neki problem...
jel' to znaci da ce biti obezbedjenje koje ce radoznalim str8tasima sa susedne zurke traziti flayer ??? :murkan:
Korisnikov avatar
By Paki
:elf: ... I'm coming ... :dance:
Korisnikov avatar
By Tweety
propade zurka:D bilo je 6 ljudi u klubu, petnaestak na plazi ispred... sve u svemu, zurke nije ni bilo:D
Korisnikov avatar
By Paki
Ali zato Floyd...... :sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:wow: Intuicija me ni ovaj put nije prevarila.

marketing, marketing, marketing
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Divna zamisao ali ne i za Srbiju, nazalost. Ovo mi je treci i poslednji put da idem na zurke koje se odrzavaju na Adi. Koliko se secam u Baronu je odrzana jedna zurka tokom proleca, znam da je bilo u sezoni poplava negde na Adi. Dakle jedino kada nekakve prirodne nepogode sprece str8ase da organizuju zurke u blizini ili setnju onda gay zurka moze da uspe. Jako puno ljudi je doslo i videvsi gde je planirana zurka samo produzilo ili okrenulu nazad. Neki su se zadrzali malo i posle otisli u Floyd. Steta je sto jedna zurka u Srbiji ne moze da bude bas kao ova u sred str8 sveta, na otvorenom, gde se malo toga skriva, jbg.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mislim da nije problem u lokaciji nego nerazmisljanju.

2. juna je bila LnQ party u Plasticu,
16. juna je bilo otvaranje Templea,
Floyd radi non stop, X radi non stop,
1. jula ce biti nova LnQ zurka

=> sve van toga u tom mesecu je previshe.

da je bilo organizovano pocetkom godine kada nije bilo mnogo deshavanja klub bi bio pun.

Svi znamo da je Can Can ozvanichio propast kada su krenuli s 'every friday parties'.

Prosto, trziste je prezasiceno, bar za sada.
Korisnikov avatar
By zboO
ba bilo je cool...dosta ljudi...i svi su bili na plazi :spin:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by zbunjena
ba bilo je cool...dosta ljudi...i svi su bili na plazi :spin:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sad sam se setio zasto si mi bila poznata, ja gledam i razmishljam odakle mi je devojka poznata kad ono ti :zid:
oooo dobro je da se setih :doh:

Originally posted by unicOrn
Mislim da nije problem u lokaciji nego nerazmisljanju.

2. juna je bila LnQ party u Plasticu,
16. juna je bilo otvaranje Templea,
Floyd radi non stop, X radi non stop,
1. jula ce biti nova LnQ zurka

=> sve van toga u tom mesecu je previshe.

da je bilo organizovano pocetkom godine kada nije bilo mnogo deshavanja klub bi bio pun.

Svi znamo da je Can Can ozvanichio propast kada su krenuli s 'every friday parties'.

Prosto, trziste je prezasiceno, bar za sada.
Da je lokacija bila neka druga vecina ljudi koja je dosla i ostala bi tamo. Doslo je dosta ljudi ali se nisu zadrzali, to je problem.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ne znam bash, moguce...
LnQ zurka na Adi u Green baru je bila relativno puna.. ne znadem, mozda ljudi vishe vole plazhu :D

onda napraviti okupljanje, razglasiti na forumu i kraj priche :)
Korisnikov avatar
By avalon
Mislim da je ovde glavni problem (ako izuzmemo da tete vise vole turbo-turbo) to sto je "Baron" malo vise exposed :nokti:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by avalon
Mislim da je ovde glavni problem (ako izuzmemo da tete vise vole turbo-turbo) to sto je "Baron" malo vise exposed :nokti:

O daaaaaaaa,
ja se ne mogu osecati bas lagodno ako znam da ce stotine str8tasa prolaziti pored uz mogucnost da vide sta se unutra desava. Zato sam malo seduckao na klupicama pored, malo na plazi pa sa drustvom otisao u Floyd, a muzika u Baronu mi se svidjala, ali da to izuzmemo ;)
Korisnikov avatar
By avalon
A kako to da ja tebe nisam video? :lizalica:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Pa ne gledas, pardon ne pitas :P Video si ti mene, nisi mogao da me ne vidis, ali blage veze nisi imao :D :trep:
Korisnikov avatar
By avalon
Nope...nisam te video...A ako te ja nisam video, onda nisi ni bio na Adi :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Muzika je bila do jaja!!! Jes' da je malo ispala iz osamdesetih i devedesetih, ali... :sigh: Lepo je ponekad se setiti takvih momenata... A što se same žurke ti?e... Žurka?!?!?! Bila je žurka???? Ja mislila ono bilo "grupno blejanje na plaži"... Hmmmm...

:)
Korisnikov avatar
By avalon
A ti si kao primecivala sta se desava oko tebe? :jezik:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sve sam ja videla! I ?ula. :evil:
Korisnikov avatar
By avalon
Jesi, jesi...al za malo :jezik:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by fazza
:lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica:
:lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica:
Sisaj sisaj :D
Nope...nisam te video...A ako te ja nisam video, onda nisi ni bio na Adi :D
ccc :plavuso:
By fazza
Zashto mene niste pitali, ja unapred znam koja ce zurka da propadne. :party: :hvala:
By жњ
nije ada kao ada problem uopste. uostalom, baron je veoma cenjeno mesto za zurke i medju strejt populacijom zato ne kakite.. licno, mislim da je PR sektor trebao da radi puno agresivnije ;)

i nije zasicenje, sta kakite. gay masa je poznata kao najdivlja po zurchenju kao sto je slucaj i napolju

mada nisam mogla da se otmem utisku da je sam zanr muzike retko nepopularan za letnje zurke. organizacija je i to trebala da uzme u obzir :smug:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by amnesia
nije ada kao ada problem uopste. uostalom, baron je veoma cenjeno mesto za zurke i medju strejt populacijom zato ne kakite.. licno, mislim da je PR sektor trebao da radi puno agresivnije ;)

i nije zasicenje, sta kakite. gay masa je poznata kao najdivlja po zurchenju kao sto je slucaj i napolju

mada nisam mogla da se otmem utisku da je sam zanr muzike retko nepopularan za letnje zurke. organizacija je i to trebala da uzme u obzir :smug:

Cekaj....Stani...Ukopaj se!!!!!

Ti si bila u Baronu? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Paki

...

Nije bila, rekoh ti da je postojala šansa, ali ... :sigh:

E, al' zato ?e da doðe u Plastic 1.jula ! :yay:
Korisnikov avatar
By avalon
Jes...pazi da joj ne poverujem da ce da dodje u Plastic :lizalica:
By жњ

ahahahah, looool :kiss:

ne, nisam mogla doci! zato uveliko oshtrim zube za prvi kada cu biti zaista najgora od sve dece :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!