Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By rothmans
E ovako pokusacu da ugodim svima,za sada stari templ radi i dalje,sa istom koncepcijom osobljem i muzikom,novi prostor je veci bolje sredjeniji od starog Templa ima bolju ventilaciju itd.Sto se tice osoblja 90% gostiju je zadovoljno sa njima. Muzika je stvar ukusa i raspolozenja gostiju a svi na kraju odete u X ili Floyd i tamo slusate narodnjake ali to je ok.Stari templ je trebao da bude dnevna varijanta gde cete doci sa osobom koju volite,drugom ili sa nekim koga tek trebate da "smuvate" i da uz tihu muziku i picence razgovarate i stari Temple na vracaru ce raditi do daljnjeg. Temple Bar II je varijanta kluba sa muzikom za djuskanje i bice organizovane tematske veceri, zato bih volela da dodjete i da posle provoda ocenite i date svoje primedbe. Dakle vidimo se u petak 16.06.06 u 22h a do tada se vidimo u starom Templu u kome za godinu dana nikada nije bilo problema ni frke sa policijom a ni sa gostima na cemu sam vam veoma zahvalna.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by rothmans
E ovako pokusacu da ugodim svima,za sada stari templ radi i dalje,sa istom koncepcijom osobljem i muzikom,novi prostor je veci bolje sredjeniji od starog Templa ima bolju ventilaciju itd.Sto se tice osoblja 90% gostiju je zadovoljno sa njima.
Hvala na dobroj volji.
Originally posted by rothmans Muzika je stvar ukusa i raspolozenja gostiju a svi na kraju odete u X ili Floyd i tamo slusate narodnjake ali to je ok.
A koja (konstantna) gej diskoteka u Beogradu ne pušta narodnjake? Ni prva ni druga. Tre?e nema. Dakle, ljudi koji izlaze prave kompromise samo zato što bi da budu meðu "svojima" a ne zato što svi mnogo vole Cecu ili truba?e.

Originally posted by rothmansStari templ je trebao da bude dnevna varijanta gde cete doci sa osobom koju volite,drugom ili sa nekim koga tek trebate da "smuvate" i da uz tihu muziku i picence razgovarate i stari Temple na vracaru ce raditi do daljnjeg. Temple Bar II je varijanta kluba sa muzikom za djuskanje i bice organizovane tematske veceri, zato bih volela da dodjete i da posle provoda ocenite i date svoje primedbe.
Naravno. Predlog za stari templ je da se muzika obuzda (da ne trešti) makar do 23h.
Originally posted by rothmansDakle vidimo se u petak 16.06.06 u 22h a do tada se vidimo u starom Templu u kome za godinu dana nikada nije bilo problema ni frke sa policijom a ni sa gostima na cemu sam vam veoma zahvalna.
Hvala i vama na trudu i saradnji . :friends:
Korisnikov avatar
By dimitriades
zao mi je starog temple bara. za to mesto me vezuju neki mnogo lepi dogadjaju.
Korisnikov avatar
By rothmans
Originally posted by dimitriades
zao mi je starog temple bara. za to mesto me vezuju neki mnogo lepi dogadjaju.
ostaje da radi do daljnjeg
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by FireGox
Kafic, ko kafic, isti ljudi, drugo okruzenje, ukusi razliciti, potrebe razne... uostalom bitno je drustvo i raspolozenje, a ne okruzenje, sad ne mora bas da paraju usi neadekvatnom muzikom, sve ostalo se da srediti...
Slažem se.

A pazi im logiku: kao da ima sto gej barova pa je sad bitno kakav je inventar, da li je fancy ili ne... Get real people :D

Ako vam je do inventara, imate Silikonsku dolinu pa se fensirajte :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Paki
Dole Ulix! :down: ..... Dooleeeeee !!!

Živeli Lemur, Escobar, unic0rn i Adenim! :up: ..... Žiiiveeeliiiiiii !!!

:lol:

Gore Ulix! :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Nbegi

:oklagija:

E ima da bude DOLE ! :burner:

:jezik: :lukavi:

Korisnikov avatar
By Draco
Kul, bice mi u kraju :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Kul, samo Botani?ka bašta ne radi uve?e :D
By Perun
A kad ce da se otvori neko mestasce sa stalnim pristupom netu, koje bi radilo neprestano?! Mislim, mnogo bih ja, ali bas bi bilo zgodno...

A sutra - dolazim sigurno.

Uzgred, pozdravljam osoblje Templa. Sjajni su, a tek fotkice...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Perun
A kad ce da se otvori neko mestasce sa stalnim pristupom netu, koje bi radilo neprestano?! Mislim, mnogo bih ja, ali bas bi bilo zgodno...

A sutra - dolazim sigurno.

Uzgred, pozdravljam osoblje Templa. Sjajni su, a tek fotkice...

Ja se nadam da ces najzad da se skines :bale:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by avalon
Originally posted by Super Mario
i neka ne trešti muzika, ljudi su došli da pri?aju i druže se, a ne da im uši izbiju sa teheran muzikom
Apsolutno podrzavam predlog kolege SM... I jos nesto, neka zaposleni malo iskuliraju sa svojim "drugaricama" koje su zeljne da igraju na sanku jer su ostali gosti u vecini slucajeva prinudjeni, ono ako ne gledaju vrlo degutantan "nastu", onda bar da slusaju "nesto sto se zove muzika, a nema veze sa istom". U mom slucaju, to je bio razlog sto sam prestao da odlazim u Temple...

I da... Kada se vrati, ako se vrati... obavezno pozvati Mr. Ja da radi ponovo jer je umeo da animira goste :D
Jooj tetka Lulu, znao sam da me volesh :kiss:
Vrcavam se skoro sigruno u Septembru :P
Nego, ofaj, nesto sam se pitao...
A koje osoblje ce da radi u klubu, ako ce oba templa da rade :puzzle:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Super Mario
i neka ne trešti muzika, ljudi su došli da pri?aju i druže se, a ne da im uši izbiju sa teheran muzikom
Apsolutno podrzavam predlog kolege SM... I jos nesto, neka zaposleni malo iskuliraju sa svojim "drugaricama" koje su zeljne da igraju na sanku jer su ostali gosti u vecini slucajeva prinudjeni, ono ako ne gledaju vrlo degutantan "nastu", onda bar da slusaju "nesto sto se zove muzika, a nema veze sa istom". U mom slucaju, to je bio razlog sto sam prestao da odlazim u Temple...

I da... Kada se vrati, ako se vrati... obavezno pozvati Mr. Ja da radi ponovo jer je umeo da animira goste :D
Jooj tetka Lulu, znao sam da me volesh :kiss:
Vrcavam se skoro sigruno u Septembru :P
Nego, ofaj, nesto sam se pitao...
A koje osoblje ce da radi u klubu, ako ce oba templa da rade :puzzle:

Volem ja i cvece...da gazim po njemu :jezik:
By Ulix
Originally posted by Nbegi

Tako je, gore ja. :P
Korisnikov avatar
By Adenim
Ulix ce verovatno veceras biti sam u starom Templu
By Ulix
Pa naravno da hoce. ;)
By Bombina
apsalutno ova tema,makar postavljam jedno pitanje da li rade za sutrA -subota
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Bombi
apsalutno ova tema,makar postavljam jedno pitanje da li rade za sutrA -subota
Hajd prevedi plz :neznam:
Korisnikov avatar
By Adenim
Bio veceras u novomTemplu, i utisci su sledeci-
Ozvucenje je prilicno lose, kaqd skupite malo para bilo bi dobro prvo na tome poraditi, onda na osvetljenju, ono sa svecama je ok, to cak, po meni, moze da bude gotivan fazon ali malo da se razradi ili prigusi svetlo, prostor je prilicno dobar, mozda onaj drugi deo malo sindikalan, kao na seoskim svadbama svi sede u krugu...
Osoblje - PERFECT!
promena je svakako na bolje. Puno srece,
voli vas vas Adenim.
Korisnikov avatar
By rothmans
U SUBOTU 24.06.2006 U NOVOM I STAROM TEMPLE BARU PICE NEOGRANICENO ZA SAMO 600,00 DIN
PIJANKA DO ZORE
OD 22 H
OCEKUJE VAS OSOBLJE TEMPLE BARA
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by rothmans
U SUBOTU 24.06.2006 U NOVOM I STAROM TEMPLE BARU PICE NEOGRANICENO ZA SAMO 600,00 DIN
PIJANKA DO ZORE
OD 22 H
OCEKUJE VAS OSOBLJE TEMPLE BARA
UuuuU, nece da vam se isplati ako ja dodjem :)
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Adenim
Hoce, sluzice vodu :party:

:smirk: vidis, to ne bi bio los marketinski potez <ne gledano da duze staze>
Korisnikov avatar
By avalon
A sledeceg vikenda neka se organizuje takmicenje "Pobedite Draco" :pivce:

Korisnikov avatar
By Draco
A sledeceg vikenda neka se organizuje takmicenje "Pobedite Draco" :pivce:

:lol: ti si potpuno blesav! :kiss: tek sad sam videla ovo!

Nego, ONTOPIC, malo sam mamurna pa moguce da info postoji ali da ga ja nisam videla.. Dakle, jel radi klub nedeljom? Mi bismo tudej tamo da svratimo..
Korisnikov avatar
By Draco
Enivej, NE RADI :angry: nedeljom.. Bar danas nije.

Tako sam zavrsila u nekom Hunter pub/u or sth, koji ima tonu nekih rogova po zidovima + raspored lovne sezone..

..A JA SAM PROTIVNIK LOVA!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete
Ali bar imaju klimu :)
:pucaodsmeha:

Jeb'o klimu koja isto hladi kad podesis na 18 i kad podesis na 30 stepeni :)

:smirk: ali bar ima daljinac :)
Korisnikov avatar
By Delete
Vazno je da radi, da se neko moze igrati :lol:
Mislis...imao je daljinac?
Ko zna ko je posle nas mogao doci i odneti daljinac :mini:
By Vikkor
pa klub je totalna propast - memljivo, nadrkano i PRAZNO
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!