Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by unic0rn
Ljudi, nije da vas ne razumem - jedan ovakav incident je dovoljan da nekome upropasti veche i za ovo treba lupati shljage tom obezbedjenju koje je ili neprofesionalno ili boli dupe da shtite 'tamo neke bolesne pedere'.

S druge strane, koliko vas je bilo bar jednom u Templeu ili josh bolje Smiley-ju?
Tamo niti postoji niti ce postojati obezbedjenje, oba su u centru grada, Smajli ne mozh bit veci centar pa se niko ne buni sto nema obezbedjenja niti se ko oseca nesigurno. Mozhe da upadne ko hoce, i organizovani homofobi znaju 100% ko se tu i kada okuplja. Za razliku od klubova nema ni gde da se pobegne sem da se u smajliju skache 's terase' :lol: .
I nikome ne treba kordon policajaca s gaydarom u rukama oko ulaza u njih niti bi nekome palo na pamet tako neshto.

Treba razmisliti o oba pasusa. :avion:
Jedna bitna stvar - Temple i Smiley su više ili manje skoro potpuno neupadljivi (Temple dakako), zavu?eni su, "ne privla?e pažnju"... S druge strane, Plastic je jako dobro poznat skoro svima koji izlaze u BG-u, vikendom (petak i subota ve?e) tamo izlazi dosta ljudi, i sam znaš verovatno da skoro uvek reka ljudi ispred ?eka da uðe... E, a sada je tamo bila LGBTIQ žurka, neko je strejtašima zauzeo prostor i to ne bilo ko, nego "one odvratne peder?ine"..... Razmišljam koliko ljudi, koji bi tako mogli da razmišljaju, je došlo ispred kluba u nameri da kao i obi?no uðu u klub i provedu se, mnogi verovatno i ušli unutra i tek onda ukapirali šta se dešava... Nadam se da razumeš šta ho?u da kažem...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mislim da je vreme nije dovoljno lepo da bi se neko smucao i organizovao da mlati pedere. "Dokle god su u "svojoj sobi" (kuci, diskoteci)nema problema, ali na ulici ni slu?ajno!" :hand:
By Director
moj drug je te veceri slucajno u WC-u cuo jednog strejtasa kako razgovara na mobilnom i kaze
"Ej, brate, ovde sida lebdi u vazduhu" :) )

Vrlo simpaticno :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Director
moj drug je te veceri slucajno u WC-u cuo jednog strejtasa kako razgovara na mobilnom i kaze
"Ej, brate, ovde sida lebdi u vazduhu" :) )

Vrlo simpaticno :)
Ha super, relativno skoro mi je jedan psihijatar rekao da ima desetostruko vise zena obolelih od hiva od muskaraca. Srecno mu bilo....
Korisnikov avatar
By dimitriades
mene je iznenadilo to sto me na ulazu niko nije pitao da li znam gde ulazim i da se gej zurka te veceri odrzava u klubu.

redovni, neobavesteni gosti su se nasli u cudu i reakcije su mogle biti ko zna kakve.

------
moj decko je str8 i kaze da mu je bilo lepo na gej zurci u plastic-u.
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by Super Mario
"Dokle god su u "svojoj sobi" (kuci, diskoteci)nema problema, ali na ulici ni slu?ajno!" :hand:
ja sam svog decka 2 puta poljubio na ulici. kada se setim tih ispada, skontam da sam imao muda veca od mozga... ili alkohola vise nego krvi. :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by Paki

Jedna bitna stvar - Temple i Smiley su više ili manje skoro potpuno neupadljivi (Temple dakako), zavu?eni su, "ne privla?e pažnju"...
bratac varas se. u smiley-u sigurno u svako doba dana ima slucajnih prolaznika koji su svratili na kafu.:carica:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by dimitriades
mene je iznenadilo to sto me na ulazu niko nije pitao da li znam gde ulazim i da se gej zurka te veceri odrzava u klubu.

redovni, neobavesteni gosti su se nasli u cudu i reakcije su mogle biti ko zna kakve.

------
Šta bi trebalo da zna?i ovaj boldovani deo ?!? :wtf:
Korisnikov avatar
By Paki

Jedna bitna stvar - Temple i Smiley su više ili manje skoro potpuno neupadljivi (Temple dakako), zavu?eni su, "ne privla?e pažnju"...
bratac varas se. u smiley-u sigurno u svako doba dana ima slucajnih prolaznika koji su svratili na kafu. :carica:
Znam to, napisao sam da je Temple neupadljiviji.
Korisnikov avatar
By Boshko
Nije da sam nevaspitan... al me bas interesuje... sta vas dvojica radite? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by Boshko
Nije da sam nevaspitan... al me bas interesuje... sta vas dvojica radite? :smilegrin:

ma, ljudi zajebavam se. to je jedna od mojih omiljenih izjava:
- moj str8 decko i ja...
- ja sam bi, volim momke i decake...
- ti si veci gej nego sto sam ja str8...
Korisnikov avatar
By bigirl
- moj str8 decko i ja...
Varaš me! I to sa str8 tipom!!! :placko:

:kiss:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Da li se to broj napada pove?ao u zadnje vreme ili mi se ?ini? Kao da se napadi dešavaju kad god ima neka žurka. Izgleda da ti momci i nisu tako loše organizovani. A i nije im teško informisati se. Registruju se ovde (ne moraju da postuju, jel tako?), pa ih sami obavestimo na u2u :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By bambola
Ljudi, nije da vas ne razumem - jedan ovakav incident je dovoljan da nekome upropasti veche i za ovo treba lupati shljage tom obezbedjenju koje je ili neprofesionalno ili boli dupe da shtite 'tamo neke bolesne pedere'.

S druge strane, koliko vas je bilo bar jednom u Templeu ili josh bolje Smiley-ju?
Tamo niti postoji niti ce postojati obezbedjenje, oba su u centru grada, Smajli ne mozh bit veci centar pa se niko ne buni sto nema obezbedjenja niti se ko oseca nesigurno. Mozhe da upadne ko hoce, i organizovani homofobi znaju 100% ko se tu i kada okuplja. Za razliku od klubova nema ni gde da se pobegne sem da se u smajliju skache 's terase' :lol: .
I nikome ne treba kordon policajaca s gaydarom u rukama oko ulaza u njih niti bi nekome palo na pamet tako neshto.

Bas tako.Uostalom ta tema je prezvakana vec toliko puta-ama bas svaki put kad se pravi neka zurka ili zurkica...Uvek ista kuknjava...
Pa i ti str8tasi su samo ljudi,i oni se daju oterati ili izudarati-zasto niko tako ne razmislja? Ovako pederi ispadaju neke prestravljene tetke,uplaseni cak i kad su brojcano nadmocni.:misli:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by bambola
Pederi ispadaju neke prestravljene tetke,uplaseni cak i kad su brojcano nadmocni. :misli:
Docim oni to nisu. :smiling:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Loud & Queer
Originally posted by bambola
Pederi ispadaju neke prestravljene tetke,uplaseni cak i kad su brojcano nadmocni. :misli:
Docim oni to nisu. :smiling:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Cruiser
Ok, drugi put ?emo da se pobijemo.

Nadam se da ?e to doneti dodatnu popularnost ovim žurkama.

--------------

UPUTSTVO ZA FAJT:

Ko želi da se prijavi za fajt, neka kaže sad ili zauvek ?uti. Šamaranje dozvoljeno isklju?ivo istrošenim kondomima, a za potrebe pesni?enja sa razmazivanjem, potrebno je da ponesete barem 5 kg trulog paradajza i sli?nih vo?kica.

Ako obezbeðenje pokuša da vam oduzme oružje, slobodno potrošite prvi kilogram na njih. Možete da iskoristite i neki kondom da poboljšate mejkap "obezbediteljima". Ostalo sa?uvajte za ostatak ve?eri, a obezbeðenju želim da se ne namu?i mnogo da sve to posle po?isti.
Korisnikov avatar
By m..
Ja cu se bijem. :teg:
By Director
:) naravno da necemo da se bijemo, ili bar necemo da prvi zapocnemo...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Cruiser
Ok, drugi put ?emo da se pobijemo.

Nadam se da ?e to doneti dodatnu popularnost ovim žurkama.

--------------

UPUTSTVO ZA FAJT:

Ko želi da se prijavi za fajt, neka kaže sad ili zauvek ?uti. Šamaranje dozvoljeno isklju?ivo istrošenim kondomima, a za potrebe pesni?enja sa razmazivanjem, potrebno je da ponesete barem 5 kg trulog paradajza i sli?nih vo?kica.

Ako obezbeðenje pokuša da vam oduzme oružje, slobodno potrošite prvi kilogram na njih. Možete da iskoristite i neki kondom da poboljšate mejkap "obezbediteljima". Ostalo sa?uvajte za ostatak ve?eri, a obezbeðenju želim da se ne namu?i mnogo da sve to posle po?isti.
Jel mogu drvene visoke (barske) stolice da posluže kao alat? ...
Onako, ?apim jednu sa obe ruke i razvalim po idiotovim leðima ... (?) :tuc: :oklagija:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Director
:) naravno da necemo da se bijemo, ili bar necemo da prvi zapocnemo...
To se podrazumeva, ali necu mirno da lezim dok me gaze.
Korisnikov avatar
By Adenim
ja cu se tuci i braniti svoju seksualnost i prijatelje i sebe i vas!!! :teg:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by bigirl
- moj str8 decko i ja...
Varaš me! I to sa str8 tipom!!! :placko:

:kiss:
ljubavi, moje srce pripada samo tebi, oni su svi prolazne faze u mom zivotu :kiss: :kiss: :kiss:

mada... i ti mene varas i to sa drugom zenom...

nazdravimo zajedno :pivce:
Korisnikov avatar
By Val

Jedna bitna stvar - Temple i Smiley su više ili manje skoro potpuno neupadljivi (Temple dakako), zavu?eni su, "ne privla?e pažnju"... S druge strane, Plastic je jako dobro poznat skoro svima koji izlaze u BG-u, vikendom (petak i subota ve?e) tamo izlazi dosta ljudi, i sam znaš verovatno da skoro uvek reka ljudi ispred ?eka da uðe... E, a sada je tamo bila LGBTIQ žurka, neko je strejtašima zauzeo prostor i to ne bilo ko, nego "one odvratne peder?ine"..... Razmišljam koliko ljudi, koji bi tako mogli da razmišljaju, je došlo ispred kluba u nameri da kao i obi?no uðu u klub i provedu se, mnogi verovatno i ušli unutra i tek onda ukapirali šta se dešava... Nadam se da razumeš šta ho?u da kažem...
Na sve ovo samo mogu da ponovim:"Sami ste krivi shto vas str8 narod ne prihvata! Sve dok budete toliko paranoisali bice i onih koji ce da vas biju i ismejavaju!".

Nikada vas necu skontati. 4 dana sam u Beogradu i sasvim opushteno shetam s devojkom po gradu, ruka u ruci...i??? Zive i zdrave! U sred bela dana se ljubile ispred skupshtine, pored nas decko koji je najveca tetka, pa shta???

Ma daj bre...dosta paranoje. Sami sebe plashite! UZAS! :down:
By Mudolog
Ma treba kao Lara Croft da se pred svaki izlazak isklistiramo i nabijemo dve mashinke u pichku, pa kad iskoche vuci a mi - pljoc: dange dange!***

Sluzavi meci bolje prodiru kroz kost lobanje! :testerica:

*** Unicorne, daj neki smajli koji iz sisa vadi bazuku!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val

Na sve ovo samo mogu da ponovim:"Sami ste krivi shto vas str8 narod ne prihvata! Sve dok budete toliko paranoisali bice i onih koji ce da vas biju i ismejavaju!".

Nikada vas necu skontati. 4 dana sam u Beogradu i sasvim opushteno shetam s devojkom po gradu, ruka u ruci...i??? Zive i zdrave! U sred bela dana se ljubile ispred skupshtine, pored nas decko koji je najveca tetka, pa shta???

Ma daj bre...dosta paranoje. Sami sebe plashite! UZAS! :down:
Suzdrža?u se da ne ne napsujem najstrašnije... To što si ti 4 dana radila u Beogradu sa devojkom je najve?i san srpskih ma?o tipova, matorih drtina i napaljenih klinaca. Kao da si roðena na severnom polu, a ne na jebenom Balkanu! Zar misliš da ja ne želim da sa de?kom prošetam gradom drže?i ga za ruku, da stanemo gde god i ljubimo se ako nam se ljubi? Mogu da pretpostavim da mi se devet od deset ljubljenja sa njim na ulici ne?e desiti nikakva (blago re?eno) neprijatnost, ali deseti put ?e se nešto dogoditi... Kao da sve ovo pri?am napamet i kao da je sve samo deo moje jebene paranoje, a ne nešto što se ve? dešavalo ljudima u prokletoj Srbiji ?!!?!!!
Korisnikov avatar
By Val
Suzdrža?u se da ne ne napsujem najstrašnije... To što si ti 4 dana radila u Beogradu sa devojkom je najve?i san srpskih ma?o tipova, matorih drtina i napaljenih klinaca. Kao da si roðena na severnom polu, a ne na jebenom Balkanu! Zar misliš da ja ne želim da sa de?kom prošetam gradom drže?i ga za ruku, da stanemo gde god i ljubimo se ako nam se ljubi? Mogu da pretpostavim da mi se devet od deset ljubljenja sa njim na ulici ne?e desiti nikakva (blago re?eno) neprijatnost, ali deseti put ?e se nešto dogoditi... Kao da sve ovo pri?am napamet i kao da je sve samo deo moje jebene paranoje, a ne nešto što se ve? dešavalo ljudima u prokletoj Srbiji ?!!?!!!

Moju devojku su pretukli u sred bela dana u BG. Pa ipak...ima dovoljno hrabrosti da se bori za svoja prava. Ne krije sebe kao zmija noge. Upravo zbog toga cete josh 1000 godina ziveti kao shto zivite!
Cekate nekoga ko ce za vas da izlazi na ulice, da podmetne svoja ledja sve dok Srbi ne naviknu na sliku gay populacije koja se ljubi ulicama Srbije, pa cete tek onda svi "hrabro" za njim. :drama:

:nope: Tako kao vi josh niko nije osvojio rat niti ce! Probudite se!
Korisnikov avatar
By Delete
Draga Val, do sada sam mogla da podrzim tvoje misljenje (bar onda kada se nisi zezala), ali sad moram da ti kazem da to sto pises ne pije vode kod nas. Evo, ne plasim se da se ljubim sa devojcicom u sred grada, pa na kraju krajeva ne plasim se ni da se potucem sa onim ko me prvi napadne zbog toga, nije mi frka da odgovorim na pokoju psovku koju ce uputiti neki homofob. Ali reci mi molim te, sta da radim ako danas-sutra pocnem da radim u firmi nekog homofoba, koji ce me otustiti istog trenutka kada cuje za moju sexualnu orijentaciju?! Da ga tuzim?! Da ga ubijem?! Da pokusam da mu objasnim?! Mislis da ce to imati bilo kakvog efekta?! Ne, draga moja, plasim se da nece! I to je samo jedan primer, a ima toga jos. Mislim da je uzaludno prkositi vecinskom stanovnistvu, dokazujuci nesto sto je na nasim prostorima shvaceno kao nesto neprirodno i okarakterisano kao nesto sto se treba iskoreniti.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val

Moju devojku su pretukli u sred bela dana u BG. Pa ipak...ima dovoljno hrabrosti da se bori za svoja prava. Ne krije sebe kao zmija noge. Upravo zbog toga cete josh 1000 godina ziveti kao shto zivite!
Cekate nekoga ko ce za vas da izlazi na ulice, da podmetne svoja ledja sve dok Srbi ne naviknu na sliku gay populacije koja se ljubi ulicama Srbije, pa cete tek onda svi "hrabro" za njim. :drama:

:nope: Tako kao vi josh niko nije osvojio rat niti ce! Probudite se!
Rat ?e se po?eti osvajati onog trenutka kad VLAST u ovoj zemlji najpre donese opšti antidiskriminacioni zakon, pa poseban pravni akt koji se odnosi na zaštitu prava LGBTIQ osoba da bi na kraju to sve imalo efikasnu primenu i u konkretnim (neizbežnim, nažalost) sudskim procesima koji ?e se primenom tih zakona voditi u budu?nosti pred sudovoma ove zemlje, a jedan od tih procesa ?e se voditi, recimo, kad moj de?ko i ja budemo pretu?eni na ulici jer se ljubimo. U tom slu?aju ?u bar znati da ?e kreten(i) biti osuðen(i) adekvatno zbog svoje homofobije, mržnje i nasilja i zna?u da ?e se svi ostali kreteni zapitati da li im se isplati da urade neku sli?nu stvar. Dakle, ponajviše se radi o kretenima kojih ima i u Srbiji i u Austriji, Nema?koj, Švedskoj, Holandiji, Španiji, Sloveniji... ali u svim tim zemljama (sem Srbije) kreteni znaju gde im je mesto i gde bi im moglo biti mesto ako se usude da nešto nažao u?ine nekom ljudskom bi?u zbog njegove seksualne orijentacije.*

* [size=-1]Ovo "orijentacije" tako rogobatno i grozno zvu?i...[/size] :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!