Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Super Mario
Ne, gazda nije isti. Gazda G kluba je bio shef obezbedjenja X-a godinama, a sada je pokrenuo svoje mesto
Originally posted by Dr. MOriginally posted by wroom
pa da, vlasnik X-a i G-cluba su jedna te ista osoba...
Ovo je dezinformacija !!!
I, to najgoreg tipa !!!
Pederska posla....pih...
Originally posted by tessio
Hm... sve mi se ovo chini kao pobuna na palubi gazde X-a , vojni puch , la revolucion .... al ne u svrhu plemenitih ciljeva ,no no no ... njegovog pulena iz obezbedjenja , koji je svo vreme gledao u njegove novce i mashtao o ovom trenutku , da mu zabode nozh u ledja ... i eto malo
skupio para u tom istom X - u ... i krenuo , ne u osvajanje , vecj u prisvajanje zarade ..
.... nikada necjesh odrasti mali veseljache ....
Ali ovce i dalje treba neko da shisha ... njima je svejedno , dok
treshti ...
Originally posted by tessionisam odavno cula da se neko nalupetao ovoliko gluposti
Hm... sve mi se ovo chini kao pobuna na palubi gazde X-a , vojni puch , la revolucion .... al ne u svrhu plemenitih ciljeva ,no no no ... njegovog pulena iz obezbedjenja , koji je svo vreme gledao u njegove novce i mashtao o ovom trenutku , da mu zabode nozh u ledja ... i eto malo
skupio para u tom istom X - u ... i krenuo , ne u osvajanje , vecj u prisvajanje zarade ..
.... nikada necjesh odrasti mali veseljache ....
Ali ovce i dalje treba neko da shisha ... njima je svejedno , dok
treshti ...
Razumem da G klub ho?e da prelomi X, te da tu publiku privu?e, ali ako se ve? obe?a elektro- to nikako ne podrazumeva uživo izvoðenje CECE.Idelano bi bilo
I dalje mislim da je otvaranje drugog kluba u BG izuzetan dogaðaj, ali odredite jedan dan (makar to bila i sreda)za elektro (onakav kakav slushamo u plastiku, recimo)
Originally posted by m..mislim da ti se ne?e dopasti, ali ja sam uvek da se stvari procene svojim okom.
Dobro de, Mario, Zeko i ini: Jel vredno uopste odlaska do tamo?
Originally posted by m..
Dobro de, Mario, Zeko i ini: Jel vredno uopste odlaska do tamo?
Originally posted by amnesiaOriginally posted by Nbegi
Po ?emu su oni koji ðuskaju uz elektroniku "nešto iznad onih" koji ska?u po šankovima po orijentalnim uzorima zabave??
Tu razliku ces lako primetiti ako jedne veceri odes na narodjake, a druge veceri na neki party gde se pusta elektronska muzika. Nije samo stvar muzike u kojoj ljudi uzivaju, nego populacije koju ista privlaci.
Originally posted by NbegiA nema ona opcija : daj konstruktivnu kritiku i nadaj se da ?e ljudi koji su u kontaktu sa gazdom proslediti peticiju?
Ako ne možeš da ih pobediš ili im se pridruži ili se organizuj, tre?e je - sedi ku?i i kukaj na forumu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!