Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Jel bio neko skorije tamo? Planiram da overim za vikend, ali pitam se i da li rade nedeljom:molise:
Korisnikov avatar
By zboO
rade i nedeljom ;)

bila, videla, klopala...simpa mesto..
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Stvarno, ja se secam da nisu radili nedeljom :puzzle:
Mesto je super, a vlastela jos bolja :blush:
C U there when I come back
Korisnikov avatar
By bigirl
Bila ve?eras!!!

Baš je slatka ona mala plava što radi tamo... :perezube:

Elem, cool je mestašce... Mada, pod hitno da nabave Jelen pivo. Od onog buðavog MB-a me boli želudac... Nego... Pukla sijalica kad sam upadala u wc :zvizdi: Sad se u romanti?noj atmosferi piški (dve sve?e...). :)
Korisnikov avatar
By Paki
U sredu uve?e (oko 8) sam ušao sa de?kom i drugaricom u kafe... Tražili smo slobodan sto?i? da sednemo i popijemo po pi?ence. Slobodnog sto?i?a meðutim nije bilo... Dok sam pogledom sa stepeništa šarao nekih par sekundi po tom gornjem delu (galeriji) kafea, ljudi koji su tamo sedeli su u mene gledali kao u vanzemaljca i svi su na tren manje više za?utali... U trenutku kad sam drugarici i de?ku (koji su stajali takoðe na stepeništu, ali iza mene, pa nisu mogli da vide kakvo je stanje sa slobodnim mestima tu gore) rekao da je sve full i da ?emo i?i do nekog drugog mesta na pi?e, iz te zbijene gomile na galeriji i te skoro grobne tišine je ka meni poletelo jedno: "Ma pali bre!"...

Kako to da protuma?im? Jedno vreme sam te ve?eri pokušavao da racionalizujem celu tu situaciju i govorio sebi da je to ipak neko rekao nekome drugom pored sebe, nekome sa kim je razgovarao o ne?emu... S druge strane, savršeno mi je bilo jasno da je nastao neki neprijatan muk kad sam na par sekundi provirio u taj gornji deo kafea i da je prestao svaki razgovor, te da su svi pogledi bili uprti u mene, tako da te re?i po nekoj logici nisu mogle biti ikom drugom upu?ene do meni... Dakle, o ?emu se radi? Da li je neko ko je aktivan na forumu preksino? u to vreme bio tamo (u Smajliju)? Mislim, zaista bih voleo da mi neko pojasni o kakvoj se to ljudskoj patologiji radi u ovom slu?aju?
Korisnikov avatar
By Laika
Nisam bila tamo nekoliko nedelja, ali avaj...
Ne verujem da je bilo zlonamerno. Jeste, svi gledaju SVAKOGA ko se popne gore k'o vanzemaljca, posebno ako dolazi prvi put jer 70% ljudi koje zateknes tamo visi svaki dan, a i zato sto se desava da neko zaluta jer je na prometnom mestu(jednom kad sam bila uletele dve manekenkice pravo iz shopinga u Chumicu i pobegle ofkors, bilo bi verovatno mnogo gluplje da su dva obrazovca dosla na pitjence). Nisam bas blejala tamo svaki dan, recimo da sam u poslednjih par meseci bila desetak puta, ali osim (ponekad) muzike, stvarno nemam nikakvih zamerki. Gazda je zaista divan i preljubazan, kao i osoblje,a jednoj devojci koja je tamo radila (mislim da vise ne radi) sam izjavila :love: u nekom teshkom pijanstvu.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by bigirl
Bila ve?eras!!!

Elem, cool je mestašce... Mada, pod hitno da nabave Jelen pivo. Od onog buðavog MB-a me boli želudac... Nego... Pukla sijalica kad sam upadala u wc :zvizdi: Sad se u romanti?noj atmosferi piški (dve sve?e...). :)
oli da te upoznam sa njom?

to je dobra drugarica moe drugarice..ali ozbiljno... ako mislis na onu sa dugom kosom...a ona plava sa kratkom kosom mi je nepoznata...tj danas sam je video na kratko...:slika:
Korisnikov avatar
By HARP
Bila ve?eras!!!

:smeh: A ti li si ta sto pregore sijalicu :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by *STATUS*

to je dobra drugarica moe drugarice..ali ozbiljno... ako mislis na onu sa dugom kosom...a ona plava sa kratkom kosom mi je nepoznata...tj danas sam je video na kratko... :slika:
E baš ta sa kratkom kosom! :D Ma, nema veze... Našla ja nešto bolje... :trep:
Korisnikov avatar
By Paki
:yay: :obraz:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by FireGox
Bila ve?eras!!!

:smeh: A ti li si ta sto pregore sijalicu :lol:
Iju... Nisu me valjda ogovarali... :uplasen:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *STATUS*

to je dobra drugarica moe drugarice..ali ozbiljno... ako mislis na onu sa dugom kosom...a ona plava sa kratkom kosom mi je nepoznata...tj danas sam je video na kratko... :slika:
Isto slatko i plavo :lizalica:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Bila sam jednom. Mnogo skuceno za moje kriterijume. Sta cu, volim da se baskarim...
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam bila, ali se nadam da ce neko od ovih ufuranih koji su u postovima pre ovog rekli da su bili, da me odvede sledeci put kada dodjem.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ufuranih... Uh uh uh... Samo ti doði, i javi mi dan unapred, da se dogovorimo lepo za vreme, pa da propisno mogu da kasnim. :roflmao:

Just kidding... :tumble:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma samo se ti nadaj da cu da te cekam!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete
Nisam bila, ali se nadam da ce neko od ovih ufuranih koji su u postovima pre ovog rekli da su bili, da me odvede sledeci put kada dodjem.
Ajde :) Javi kad osh posto je definitivno vreme da idem tamo :osama:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
:hail: :hail: :hail: kafic je extra... stvarno... meni bar donosi extra 'uspomene'. od 12.04. ove godine non-stop idem tamo...jest' da se malo izbedachim al ok... maafff...sve u svemu, zacin c :) ))
Korisnikov avatar
By Laika
hehe, pa tog 12.04. se ja smuvah s bivsom, bas u smajliju... :)
Korisnikov avatar
By Nemiroff
lazes... :) eto slucajnosti... ma...za'ebala sam stvari... al sto je najgore od svega...volim je vise od svega...verujes mi? :/ eee...da mogu da vratim vreme...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
ponizavam...da...zato sto volim... ako treba...sve...
Korisnikov avatar
By colorado
Pre neki dan sam otisao tamo. Sokiralo me je to da se nisam iznenadio kad sam cuo da iz istog tuce pop domacica. Naravno da nisam usao. Mnogo mi se vise svidela obliznja pivnica.
Korisnikov avatar
By blenta
ja bio dvaput sa nekim decacima
svidja mi se sto je zeleno i lep je prostor mada jeste malko mali
i malko je glupo sto kad se popnes gore prvo treba da prodje tri minuta da te svi overe kao u filmovima onim tinejdzerskim kad glavna riba udje a vreme stane i svi je gledaju
e tako ja imao vec dvaput slow entrance u gornju galeriju
al cenim da ga svako ima kad u smajli dodje
eto jedino mi to malko bezveze
a ona plava seka sto radi kao konobarica sa plavom kratkom kosom
njam njam :leviathan:
lako bi se polakomio
By SUNNY B
i pored javnog bojkotovanja i protestovanja, devojka me na silu odvukla tamo.

1. ni u ludilu se ne usudjujem da pijana stupim nogom na stepenice u pravcu nizbgrdo....

2. pice jurim po stolu jer klizi sa jedne na drugu stranu posto se stolovi klimaju.

3. nema mesta za sve koji hoce da udju.

4. videla par puta neke bljunf likove pa sam zbrisala.

e sad, dosta baksuzluka.....

kafic je skroz ok, nemam vecih zamerki osim onih navedenih ali i one su podnosljive, s tim sto ja i dalje patim i preboljevam - araru... :placko:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Bejah zimus, svidjaju mi se naivne slike, cobanice i ovcice! A i sve je bilo bas nekako friendly. Muziku nisam ni zapazio, ali secam se da smo jednom odslusali sve himne (Madonna, Aretha, G. Gaynor, itd), da mi je doslo da stanem mirno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mene zanima sledece- muzika? Sve je to ok- gej, cisto, pristojno... ali zaista- mnogo polazem na muziku, i smeta mi agresivna muzika u bilo kojoj varijanti po kaficima.
Kako je tamo? Planiram da svratim ovih dana... ionako ne izlazim iz stana. :cita: :hyper: :hyper: :hyper:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!