Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Stripi
Nikako da se odlu?im.
Jel da idem kolima il pjehe? :puzzle:

Pa ja ti predlazem da, kako bi ustedeo na vremenu i energiji, ides ili TGV-om, TAV-om, X-2000-om ili kako bi se to kod vas reklo nagibnim vlakom. :pivce:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by shmizllica
Organizatorima cu reci samo ovo : Svaka vam cast! Postupci sve govori o vama... Toliko!

Colorado: :kiss:
Slazem se u potpunosti.
Drage zene i ostale :)

Loud & Queer svim svojim zadovoljnim, nezadovoljnim, smorenim, veselim, tuznim, srecnim posetiteljkama i posetiocima, a i svima ostalima zeli srecnu i bericetnu 2006. godinu :)

Kako Srbija neuzastavljivo srlja u progres i sve je bliza Zapadu, morali smo se i mi prilagoditi. Zato vas za srpsku novu godinu vodimo u LG klub "Global" u Zagrebu, glavnom gradu susedne nam Hrvatske, drzave kandidatkinje za clanstvo u Europskoj Uniji.

Broj mesta vrlo, vrlo ogranicen (komada 51). Detaljne informacije: loudnqueer@sezampro.yu, 064/412-96-70, 064/212-79-63.
Korisnikov avatar
By Shmi
Vidi ovu sto voli da duplira postove!:P
Korisnikov avatar
By Nika
Ljubim te, Shmi. :kiss: Da ti zapusim usta :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Nece moci... to samo jedna moze! :P p.s. Btw,srecna ti nova godina i sve ostali praznici!
Korisnikov avatar
By Dracova
Hmmmmmmm... Toliko opcija za SRPSKU Novu godinu.. Zasto bi iko izabrao da ode u Zagreb? Cekaj, cekaj.. Jel nam placaju ako odemo??? Ne!!! Ali zapravo, cak i da nam placaju ni JA, ni ZENA MI ne bismo otisle tamo.. Mislim cak da bismo radije otisle u Irak i borile se na americkoj strani :dvaprsta:

Pa da.. Bolje to nego da SRPSKU Novu godinu slavimo u Hrvatskoj. Zar ne???
By Vikkor
I dalje mislim da je ovo najobicnija glupost, a onima koji se odluce zelim dobar provod
Korisnikov avatar
By Nika
Originally posted by Vikkor
I dalje mislim da je ovo najobicnija glupost, a onima koji se odluce zelim dobar provod
Hebote, samo 37 ludjaka se je vec odlucilo da idu u taj Zagreb. Zagrebeeeeeee mooooj :) A taj petak je tak blizu
Korisnikov avatar
By Stripi
Vodafak?
Ja bio uvjeren da ?e do? samo Borka i par drugara :yes:
the more the merrier!!! :B
By Bombina
hahaha zamsilite ma jebes politiku..niko ne zele vezu s hrvatkinjom
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Dolazi klanica prskalica :osama:

>@LQ: Da li ste svesni da vam vise od pola lezbejki nece dolaziti na zurke ako ne budete pustali Shmicku? Gomila lezbejki koja zeli da ide na zurku po prvi put trazi upravo od nje da je vodi. Razmislite.<

:lol: :smeh: :doh:
Korisnikov avatar
By Draco
..soooo.. Iraq, here we come! :marinac: :osama: :avalon:

Ne da nemam, nego NEMAM zelju za takvom vrstom inozemstva.. Zajebi ti to.. :ostrisekiru:

Mada.. nije to bas ni samo nedostatak zelje.. nekako, pre bih si pojela prste na nogama nego da odem u krvatsku.. :novine:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Draco
pre bih si pojela rste na nogama nego da odem u krvatsku.. :novine:
:wtf:
Nekako, nisam ocekivala ovakvu izjavu od tebe........
Korisnikov avatar
By Kittrie
e stvarno... na forumu ako prodje nano-sekunda bez prepucavanja, nastupice smak sveta...
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Monstrum
Hmmmmmmm... Toliko opcija za SRPSKU Novu godinu.. Zasto bi iko izabrao da ode u Zagreb?
:lol: :lol: :lol: :lol:

najjaca stvar koju sam cula ove godine.....
bRate, zar nismo najjaci....
stvarno nemam nista protiv hrvatske, ali suludo zvuci. :lol:

mada, zanemarujuci cinjenice, party sounds cool.... :sladoled: ... nazalost, ja sam vec zauzeta, tako da... javite kako je bilo!

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By reveal
Lep Provod Pet Shop Boys-ima!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol:

:kralj:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni SNG u Zagrebu zvuci prejebeno dobro, ionako zivimo u zemlji apsurda, pa sto onda da ne zivimo apsurd punim plucima, samo ne znam koliko sad smem da idem jer imam nek ispite. Anyway, bila sam u ZG dvaput prosle godine, i bilo mi je fenomenalno.
Korisnikov avatar
By m..
BTW, dete sta je to s tobom? Pocela da se druzis s onima s 5. sprata?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by m..
BTW, dete sta je to s tobom? Pocela da se druzis s onima s 5. sprata?
LoooL! :)
P'da, ali sa eNtolozima..

:kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by m..
Ne znam, meni SNG u Zagrebu zvuci prejebeno dobro, ionako zivimo u zemlji apsurda, pa sto onda da ne zivimo apsurd punim plucima, samo ne znam koliko sad smem da idem jer imam nek ispite. Anyway, bila sam u ZG dvaput prosle godine, i bilo mi je fenomenalno.
A daaaaaaaaaaaaaaj dooooooooooooooði :molise:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by m..
pa vremenski ti isto doðe, bila na nekoj žurci u Bg-u ili sa nama u Zg :D

btw. tko ?e lakirati nokte Eyoslavi? :lukavi: ..o?u i ja koji :blenta:
Korisnikov avatar
By reveal
evo ja cu da joj lakiram, onako OLIVSKI :lol: :smeh:

stavicu joj nogu u onaj kalup i samo premazivati nekom vatrenom bojom...:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco
.. nekako, pre bih si pojela prste na nogama nego da odem u krvatsku.. :novine:
E pa prijatno... :lol:

Nego, shta fali toj ideji da se ide u Hrvatsku za SNG? :roll: Josh samo kad bi mi opet dali odmor... :rock:
Korisnikov avatar
By m..
Cekaj, a treba mi neki info tipa kad se krece, kad se vraca i tako nesto.
Korisnikov avatar
By m..
E, to je vec cimanje. Zvala me izvesna Brizit Bardo da idem s njom u februaru, mislim da cu da pokupim tu kombinaciju, predjem neki rad 16.
By SUNNY B
na neke postove zaista nemam komentar. uostalom to nije srpska nova godina, nego pravoslavna, ali upravo u tome jeste stvar. toliko od evropskoj integraciji srbije.

informacija za neke koji ovo shvataju licno: ne zove vas NIKA na novu godinu, nego loud & queer. a tu ste svi dobrodosli, cak iako vam se plati.
By SUNNY B
Originally posted by bombica
niko ne zele vezu s hrvatkinjom
a sta je ovo trebalo da znaci?

zar i na forumu da nalecem na fasizam?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!