Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Woodmenda li bih mogla saznati gdje se okuplja ova druga grupa?Originally posted by HollywoodGirl
Ja sam iz Sapca i otisla sam na (nazovimo je ) gay zurku u Sapcu par puta i mogu samo da kazem ...Dno dna !! Sabac nikad nije niti ce imati gay scenu ...a ono sto ima bolje da nema !
U Sapcu postoje dve organizacije jedna ova koju pominjete i ona okuplja dno gay sveta, i ona druga koja okuplja intelektualnu elitu.
Originally posted by nattydreadOriginally posted by Woodmenda li bih mogla saznati gdje se okuplja ova druga grupa?Originally posted by HollywoodGirl
Ja sam iz Sapca i otisla sam na (nazovimo je ) gay zurku u Sapcu par puta i mogu samo da kazem ...Dno dna !! Sabac nikad nije niti ce imati gay scenu ...a ono sto ima bolje da nema !
U Sapcu postoje dve organizacije jedna ova koju pominjete i ona okuplja dno gay sveta, i ona druga koja okuplja intelektualnu elitu.
Originally posted by WoodmenVala bas. Ja kada sam bio na jednoj od tih sedeljki, bilo je bilo glava nego zuba.Originally posted by HollywoodGirl
U Sapcu postoje dve organizacije jedna ova koju pominjete i ona okuplja dno gay sveta...
Originally posted by NicodemusPa onda nije ni čudo da si bio i da ti se dopalo!Originally posted by WoodmenVala bas. Ja kada sam bio na jednoj od tih sedeljki, bilo je bilo glava nego zuba.Originally posted by HollywoodGirl
U Sapcu postoje dve organizacije jedna ova koju pominjete i ona okuplja dno gay sveta...
Originally posted by Miskobear27
. .. mislim da se znamo izmedju sebe mi koji ostavljamo ovde citate. . . . . nema potrebe za vredjanjem . .. pozdrav svima . .
Originally posted by stonecoldcrazy Sigurno cugate Jelen pivo i slusate Gibu.
Originally posted by Miskobear27
To je ne vladina organizacija . . .ljudi . . . .dajte se dozvati pameti i zdravom razumu ako vam se nesto ne dopada nemojte tamo ici i nemojte biti deo toga . . . nema potrebe da vredjate druge koji tamo idu da su dno dna . . . . da li ste dovoljno samokriticni da pogledate sebe i ocenite kom drustvu vi pripadate . .. mislim da se znamo izmedju sebe mi koji ostavljamo ovde citate. . . . . nema potrebe za vredjanjem . .. pozdrav svima . .
Originally posted by Miskobear27Pricao si za mene da sam "zgoljo", "klinac" i seljak iz Majura.
..Nicodamus jesam li te ja kad ocepio necim?
Originally posted by WoodmenI tu je kao isvako vece nas supervizor Milka Canic . . .. . hvala na virtuelnom opismenjavanju . . .. lektor sta li si vec ako si toliko pismen onad budi ljubazan pa me uputi u znacenje pojedinih fraza . . . kompijuter? zar je tako pravilno? super sad znam i ja . .znas li cemu sluze forumi? pronadji u recniku rec forum i procitaj malo vise o tome sigurno ne pise da ga treba koristiti da pljujes po drugima i dakako sam ubedjen da ces u reniku pronaci adekvatnije reci da izrazis svoje misljenje a da ne bude uvredljive intonacije ili u fazonu da si posisao svu pamet ovog sveta . . . a sad za onu asimililaciju(zamisli da nisam sam napisao ovu rec vec sam prepisao od tebe a ovu drugu sto pocinje sa geto neznam ni da prepisem . .. ) da li po tebi strejt drustvo koje se okuplja na mestu gde se oseca prijatno i gde moze da se opusti pravi geto i sebe asocijalizuje na taj nacin . . iako znam da pojedini od nas koji tamo odlaze u drustvu funkcionise pravilno radi zaradjuje platu izdrzava sam sebe . . .. da li to vredi necemu po tvom misljenju? i ako ti nije problem napravi malu rekapitulaciju na nasu prepisku ovde pa uoci ton koji ja upotrebljavam i koji koristis ti . .da li ja u bilo kom komentaru napadam nekoga uvredama ili lazima . . .sta mislis ima li to veze sa domacim vaspitanjem . . .unapred zahvalan na iscrpnom odgovoru . ..Originally posted by Miskobear27
To je ne vladina organizacija . . .ljudi . . . .dajte se dozvati pameti i zdravom razumu ako vam se nesto ne dopada nemojte tamo ici i nemojte biti deo toga . . . nema potrebe da vredjate druge koji tamo idu da su dno dna . . . . da li ste dovoljno samokriticni da pogledate sebe i ocenite kom drustvu vi pripadate . .. mislim da se znamo izmedju sebe mi koji ostavljamo ovde citate. . . . . nema potrebe za vredjanjem . .. pozdrav svima . .
Ne kaze se " Ne vladina" vec NEVLADINA ORGANIZACIJA
Toliko o pismenosti ljudi koji tamo dolaze...
Niko ovde nije nikoga prozvao po imence a ti i ti tvoji sapatnici ako ste se pronasli u tome da ste dno to je vas problem...(izgleda da ti kao njihov glasnogovornik jedini znas da koristis kompijuter)
A aktivistima te vase organizacije bolje bi bilo da vas nauce da se ASIMILUJETE u drustvo a ne da vas GETOIZIRAJU u toj rupetini.
Lep pozdrav
Originally posted by RACABGLepo sam bio napisao ranije . . .. ko gubi ima pravo da se ljuti . .. .
@Woodmen dusho jel to tebe neko izbacio iz te rupe pa si ocajan ili ja pogresno cenim situaciju ?
Originally posted by stonecoldcrazy
Gay scena u Sapcu
http://www.youtube.com/watch?v=4FNyhME2teM
Originally posted by stonecoldcrazyheheheeeheeh slazem se . . ..ovako komicno si ti ednom ispricala vic na slican nacin . . .xexexex divi ti se na samokritcnosti . . .
Gay scena u Sapcu
http://www.youtube.com/watch?v=4FNyhME2teM
Originally posted by stonecoldcrazytuzibaba-zalicu se moderatoru nja nja nja nja nja nja . .. pazi nicim izazvan?nisam trazio drvene advokate da brane tudje izjave?da li to radis honorarno branis one koji neznaju da formulisu svoje misljenje dostojno foruma?pocela si prva da se trpas tamo gde ti nije mesto!sve je Ok da neko nije odusevljen necim ali zar vam vaspitanje dopusta da kao besni psi na ulici napadate svojim lavezom druge . .. postoji li neko pametnije resenje da se dodje do nekog zakljucka ili si toliko ogranicena da moras samo da vredjas . .. . imaj u vidu da si mi pretila to je ocigledan dokaz nemoci jaki smo na recima a u gradu nas sutiraju klinci . . . neznam da li si citala Frojda ali u jednom svom pisanju opisuje bas takvo tvoje ponasanje gde ga opravdava komplexima iz detinjstva tj individua nije mogla da se uklopi u drustvo ili nije imala porodicu pa se ponasa neartikulisano prisvajajuci tudje manire iako nije svesna njihove tezine . .. pa sestro razmisli . . . dokle mislis stici sa takvim tvojim ponasanjem . .. mislis da plenis ostale ribe time?mislis da si opaka ako izjavis da bi mi prosula creva?wow . . .. moglo bi se reci da si u ozbiljnoj psihozi . .. navukla si se na internet i potpuno si zanemarila spoljasnje uticaje tako da ti se da oprostiti na prosipanju gomilu gluposti ovde na forumu . .ujedno ovo je moj zadnji post na forumu ne zelim da vise gubim vreme sa onima koji su izgubljeni . .nadam se da kad izbrisem profil nece biti raspisana poternica za prosipanjem mojih creva . .aj molim te obecaj tako se osecam nesigurno posle tvoje izjave . . ..
Sta si se nakacio na devojku koju i ne poznajes? Koliko god tebi bilo lepo na tim okupljanjima tesko da je to avangardno mesto. Sigurno cugate Jelen pivo i slusate Gibu.
Originally posted by stonecoldcrazyNema potrebe da ti prosipam bilo sta ti se nacitana i posisala si svu pamet ovog sveta divim ti se . .eto vidis kako je lako biti samokritican i pogledati si lice u zrcalu . . sama si priznaala da si zavisan o internetu . .poseti Drajzerovu kad stignes mislim da ti je blizu . . . nemogu da veruujem da si ostavila post a da nisi koristila uvredljiv ton . . popravljas se ipak znaci da kritika vredi . . naravno dobronamerna . . a sad nasravi gde si stala i nastavi da me vredjas i pljujes kao najobicnija ulicarka bas ri lepo stoji . .pozdrav
Putuj Selma i ne naginji se kroz prozor.
A ja, asocijalno siroce zavisno od interneta, cu da glumim batu Trlaju i disem devojkama za vrat, dok se ti koliko jos danas ne vratis na forum sa novim nickom da mi prosipas bisere iz psiholoskih prirucnika.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!