Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Don`t Look
Ma dajte narode..
Razlog vise da se skinemo..

:lol: :lol: :opacupa: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Well, posto je najavljeni DJ dobio tesku bolestinu zvanu virusna upala plucha, morali smo da ga zamenimo. To vece ce raditi Flip (Breaklogic) koji nam je obecao "lep miks dobrog breakbeat-a i puno bootleg hitova tipa the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes, etc". :)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Loud & Queer
........ beastie boys, klf, the prodigy........
o hvala ti bozeeeeee!!!

:klap: :klap:
Korisnikov avatar
By EYA
bice nas puuuuno :grouphug:

lova nije problem, love nema !
a sve i da imam, odakle mi :puzzle:
Korisnikov avatar
By EYA
ma puna sam love, iz ushiju mi ispada :meduza:

ko hoce, moze sa mnom na exit preko zida :sunce:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Loud & Queer
the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes, etc". :)
ovo ne obe?ava...

:up: za žurku subotom, a :down: za to što je u sred ispitnog roka i neposredno pre exita.
Korisnikov avatar
By superchunk
Od ovih bendova koje najavljuju iz organizacije žurke (the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes) jedino su Prodigy bezveze, a ostali su svi solidni ili skroz super. (I onda se naðe neki seljak i seronja kome rock&roll ne valja, i koji misli da baš ni na jednoj gej žurci takve muzike ne sme da bude ni u tragovima.)

Ja dok ovo nisam video nisam hteo da doðem u meni iz li?nih razloga omraženi Plastic, ali sada baš ho?u da doðem sigurno. Iako posle dva dana je koncert Nomeansno, a posle i Exit i koncerti Sick Of It All, White Stripes, Datsunsa, 36 Daggers, i sigurno još neke dobre grupe.

A, organizatori i DJ-u, možete i da pustite i još neki punk, ako ne može baš hardcore ;)
Korisnikov avatar
By hush
maybe I`ll come..
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by 2Q2Bstr8
...the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes, etc".

ovo ne obe?ava...
a zbog chega to ne obecava???? Mozda bi i na ovoj zurci kao i na predhodnih 15 trebalo da se pusta electro house (lii kako li se vec zove ono udaranje po zdravom razumu??!!)...bilo je vreme da se malo promeni muzika.....

alelujaaaa....
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
ma puna sam love, iz ushiju mi ispada :meduza:

ko hoce, moze sa mnom na exit preko zida :sunce:

Joj, kako ja tebe obozavam! :lol: :lol: :lol:

E i ja idem, samo ako mi neko kaze, gde su ta Takovska i sta znam koja jos!? :D

:skuter:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by superchunk
Od ovih bendova koje najavljuju iz organizacije žurke (the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes) jedino su Prodigy bezveze, a ostali su svi solidni ili skroz super. (I onda se naðe neki seljak i seronja kome rock&roll ne valja, i koji misli da baš ni na jednoj gej žurci takve muzike ne sme da bude ni u tragovima.)

Ja dok ovo nisam video nisam hteo da doðem u meni iz li?nih razloga omraženi Plastic, ali sada baš ho?u da doðem sigurno. Iako posle dva dana je koncert Nomeansno, a posle i Exit i koncerti Sick Of It All, White Stripes, Datsunsa, 36 Daggers, i sigurno još neke dobre grupe.

A, organizatori i DJ-u, možete i da pustite i još neki punk, ako ne može baš hardcore ;)
Slazem se skroz, samo bez tih kvalifikacija seljak i seronja... O ukusima ne treba raspravljati :)

Konachno neka zurka sto kaze zboony bez udaranja u mozak nekog housea ili sta god..

Mada na zalost veci deo negoduje na slicnu muziku....

Nisam hteo da dodjem ali ne mogu da propustim da overim atmosferu kada krene nirvana :) ))))))
Korisnikov avatar
By Skituljko
Ja ne mogu da zamislim zurku u Plasticu bez electra, al' ajde... bas me zanima kako ce to da izgleda. Hmmm imacu zanimljivo drustvo, pa i ako bude klosh zurka znam da ce mi biti bas do jaja! Zar ne srecice? :kiss:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by sweet angel
Ja ne mogu da zamislim zurku u Plasticu bez electra, al' ajde... bas me zanima kako ce to da izgleda. Hmmm imacu zanimljivo drustvo, pa i ako bude klosh zurka znam da ce mi biti bas do jaja! Zar ne srecice? :kiss:
ahaaam... :B :B bice do J*** i nece biti kloshhh....neceeeeeeee :)

:kiss:
Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by unic0rn

Slazem se skroz, samo bez tih kvalifikacija seljak i seronja... O ukusima ne treba raspravljati :)

Konachno neka zurka sto kaze zboony bez udaranja u mozak nekog housea ili sta god..

Nisam hteo da dodjem ali ne mogu da propustim da overim atmosferu kada krene nirvana :) ))))))

Rekla bih da je Flip mislio na remixe...Khm khm
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by tessio
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by face2face
zurka, u plastiku, na pocetku jula? VRUCINA???!!
Oh, dusho, tamo imaju one neke sablasne klime koje bas rade posao, osim ako se ljudi ne spakuju ko sardine, sto se pretpostavljam nece desiti,
(a ja znam tacne koordinate gde duva), mislim zimus sam u vise navrata morala da oblacim dux zbog te sablasne klime (hebiga, ekipa se bas tamo nabije, svaki put).. Tako da se vrucine i e bojim bah nesto, drugo, Can ema nikakvu klimu (koju je moguce osetiti, mozda ima na papiru) pa su ljudi svejedno partijali celo proslo leto...
By Bombina
eh videt cemo i oni sami urade i klimu molim
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by m..
(a ja znam tacne koordinate gde duva)
Super!!! :B Imamo vodi?a za klimu ;)
Korisnikov avatar
By EYA
znaci m.. za rucicu i necemo se napiti, tj klima ce nas stalno trezniti :wink2:

:pivce:
Korisnikov avatar
By unintended
Originally posted by tessio
Originally posted by unic0rn

...sumnjam da su remixi u pitanju, bez obzira na Flip-a koji uglavnom ume da umixuje nemoguce, ipak ni na jednoj zurci do sada nisam cula mixovanu nirvanu i white stripes-e. smells like teen spirit i seven nation army (predhodno pomenutih izvodjaca) uvek idu u originalu, mada bi definitivno bilo bolje da budu remixi... :dj: ...slazem se sa ovim *khm khm* komentarom! Uostalom, remixi i takva muzika su za zurke, ostalo se moze cuti ovako, u nekoj mirnijoj atmosferi, zar ne?! ...sta fali electro-u i house-u?! ...do sada nikome nije smetalo toliko da to bude razlog da ne dodje na zurku ili sa nje ode ranije, ne daj boze. I tako su svi :lood: tamo da bi registrovali muziku, a i nije electro i house za svakog...

Uostalom... kako god... :whatever:
Korisnikov avatar
By EYA
remixi su!
i ako nisi do sada, sad ces imati prilike da cujes :dj:
Korisnikov avatar
By zboO
pa naravno da su remixi ako je u pitanju zurka...mislim KHMM....KHHMMM!!!

pesme u originalu bi nas samo smorile......
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
:tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno: :tehno:
Samo vi uzivajte....
Ja to onako.......:lol:
Korisnikov avatar
By unintended
Originally posted by EYA
remixi su!
Kako god... :whatever: :whatever: :whatever:
I tako na zurku ne dolazim pa makar se i Kurt Cobain digao iz groba da radi remixe uzivo! :astral2: ...ne zbog muzike vec iz ranije diskutovanih razloga u vezi sa zurkama... :bljak: :bljak: :bljak:
...ovde kod nas je definitivno lepse. :pivce: :lood: :muzika: :kissing:
Korisnikov avatar
By Doramar
ovo zvuchi zanimljivo, najzad neki normalan prostor i sasvim pristojan izbor muzike + ne morash da jurish nikoga za flajer, olakshanje, vredi proveriti da li ce stvarno isposhtovati to shto su obecali
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by unintended
Originally posted by EYA
remixi su!
Kako god... :whatever: :whatever: :whatever:
I tako na zurku ne dolazim pa makar se i Kurt Cobain digao iz groba da radi remixe uzivo! :astral2: ...ne zbog muzike vec iz ranije diskutovanih razloga u vezi sa zurkama... :bljak: :bljak: :bljak:
...ovde kod nas je definitivno lepse. :pivce: :lood: :muzika: :kissing:
ma ok je to sve... tvoj izbor...

nego gde je to kod vas?
Korisnikov avatar
By Doramar
Originally posted by Super Mario
dolaziiimoooo :dj:
Dusho, ko ti je ovaj slatki dechak na afataru ?
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Hm, naravno da se dolazi.
L&Q prave najbolje zurke, ubedljivo!
Plastic je solidno mesto, a i nema u gradu nekog drugog, osim letnjeg Bejzmenta koji bi bio mozda bolji.

Sto se tice muzike malo mi je to retro, pa bi moglo da se proguta u nekom remixu ili kratkom brejku. Samo da se zurka ne pretvori u one smesne padavicarske teenage zurke u KSTu gde se svi kao nesto loze i mlate glavama. Aman ljudi, prosla su ta vremena!
Korisnikov avatar
By m..
Jao dusho, pustilo je nirvanu i kojeshta (pa sve do madonne) tamo na Yominom rodj-u, uopste nije bilo trashy, a ljudi su se lozili nevidjeno...
Hebiga, moze to da lici na nesto, zavisi od publike i vajba.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!