Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8a zbog chega to ne obecava???? Mozda bi i na ovoj zurci kao i na predhodnih 15 trebalo da se pusta electro house (lii kako li se vec zove ono udaranje po zdravom razumu??!!)...bilo je vreme da se malo promeni muzika.....
...the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes, etc".
ovo ne obe?ava...
Originally posted by superchunkSlazem se skroz, samo bez tih kvalifikacija seljak i seronja... O ukusima ne treba raspravljati
Od ovih bendova koje najavljuju iz organizacije žurke (the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes) jedino su Prodigy bezveze, a ostali su svi solidni ili skroz super. (I onda se naðe neki seljak i seronja kome rock&roll ne valja, i koji misli da baš ni na jednoj gej žurci takve muzike ne sme da bude ni u tragovima.)
Ja dok ovo nisam video nisam hteo da doðem u meni iz li?nih razloga omraženi Plastic, ali sada baš ho?u da doðem sigurno. Iako posle dva dana je koncert Nomeansno, a posle i Exit i koncerti Sick Of It All, White Stripes, Datsunsa, 36 Daggers, i sigurno još neke dobre grupe.
A, organizatori i DJ-u, možete i da pustite i još neki punk, ako ne može baš hardcore
Originally posted by sweet angelahaaam... bice do J*** i nece biti kloshhh....neceeeeeeee
Ja ne mogu da zamislim zurku u Plasticu bez electra, al' ajde... bas me zanima kako ce to da izgleda. Hmmm imacu zanimljivo drustvo, pa i ako bude klosh zurka znam da ce mi biti bas do jaja! Zar ne srecice?
Originally posted by unic0rnOriginally posted by superchunkSlazem se skroz, samo bez tih kvalifikacija seljak i seronja... O ukusima ne treba raspravljati
Od ovih bendova koje najavljuju iz organizacije žurke (the hives, inxs, beastie boys, klf, the prodigy, nirvana, white stripes) jedino su Prodigy bezveze, a ostali su svi solidni ili skroz super. (I onda se naðe neki seljak i seronja kome rock&roll ne valja, i koji misli da baš ni na jednoj gej žurci takve muzike ne sme da bude ni u tragovima.)
Ja dok ovo nisam video nisam hteo da doðem u meni iz li?nih razloga omraženi Plastic, ali sada baš ho?u da doðem sigurno. Iako posle dva dana je koncert Nomeansno, a posle i Exit i koncerti Sick Of It All, White Stripes, Datsunsa, 36 Daggers, i sigurno još neke dobre grupe.
A, organizatori i DJ-u, možete i da pustite i još neki punk, ako ne može baš hardcore
Konachno neka zurka sto kaze zboony bez udaranja u mozak nekog housea ili sta god..
Mada na zalost veci deo negoduje na slicnu muziku....
Nisam hteo da dodjem ali ne mogu da propustim da overim atmosferu kada krene nirvana ))))))
Originally posted by tessio
Rekla bih da je Flip mislio na remixe...Khm khm
Originally posted by face2faceOh, dusho, tamo imaju one neke sablasne klime koje bas rade posao, osim ako se ljudi ne spakuju ko sardine, sto se pretpostavljam nece desiti,
zurka, u plastiku, na pocetku jula? VRUCINA???!!
Originally posted by m..Super!!! Imamo vodi?a za klimu
(a ja znam tacne koordinate gde duva)
Originally posted by tessioOriginally posted by unic0rnOriginally posted by superchunkSlazem se skroz, samo bez tih kvalifikacija seljak i seronja... O ukusima ne treba raspravljati
Konachno neka zurka sto kaze zboony bez udaranja u mozak nekog housea ili sta god..
Mada na zalost veci deo negoduje na slicnu muziku....
Nisam hteo da dodjem ali ne mogu da propustim da overim atmosferu kada krene nirvana ))))))
Rekla bih da je Flip mislio na remixe...Khm khm
Originally posted by EYAKako god...
remixi su!
i ako nisi do sada, sad ces imati prilike da cujes
Originally posted by unintendedma ok je to sve... tvoj izbor...Originally posted by EYAKako god...
remixi su!
i ako nisi do sada, sad ces imati prilike da cujes
I tako na zurku ne dolazim pa makar se i Kurt Cobain digao iz groba da radi remixe uzivo! ...ne zbog muzike vec iz ranije diskutovanih razloga u vezi sa zurkama...
...ovde kod nas je definitivno lepse.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!