Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja nemam primedbe na WC, cesto idem u WC, jer puno pijem vode, a što se ?isto?e ti?e, pa ipak je to WC u Srbiji, a ne u npr.Nema?koj, pa i nemam visoka o?ekivanja što se ti?e higijene :cobanica:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by goranD
Ja nemam primedbe na WC, cesto idem u WC, jer puno pijem vode, a što se ?isto?e ti?e, pa ipak je to WC u Srbiji, a ne u npr.Nema?koj, pa i nemam visoka o?ekivanja što se ti?e higijene :cobanica:
OK,sve to sa tome gde živimo i da je tako kako jeste,ali Gogi ne bih ja pio tamo vodu.Nadam se da imaš neku tehniku kako je piješ ili imaš ?ašu:D
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by gox
Originally posted by goranD
OK,sve to sa tome gde živimo i da je tako kako jeste,ali Gogi ne bih ja pio tamo vodu.Nadam se da imaš neku tehniku kako je piješ ili imaš ?ašu :D
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Gox, molim te reci da se salis.... molim te.... pliz.... :smeh:
Korisnikov avatar
By andjeo
prvo,u kankanu je igra ok,mada premali prostor ali ajde i to da izguramo,ali toalet,itisoni koji odaju smrad mislim da je to malo nepodnosljivo!drugo,obezbedjenje se malo ponasa neodgovorno,sta je problem sto se ljube dve srodne duse a oni to moraju da prekinu.mislim da nije u redu!i trece,kad dodjem tamo naravno skinem jaknu i ostanem u maloj jaknici koja je kao dekorativna,a obezbedjenje mi kaze da i to skinem a ostali hlaadno ulaze u slicnim jaknicama!sta to treba da znaci:veoma neodgovorno sa njihove strane!a cetvrto,sada je sve manje ljudi koji idu kan-kan jer ima veliku konkurenciju"x" koji sredom i petkom imaju besplatan ulaz!:nope:
Korisnikov avatar
By HARP
Konobari se i dalje prave mutavi.
Videli poluprazan klub,pa šta daj da deru goste.
:mad:
Korisnikov avatar
By radijacija
sta vam vredi sve ovo kad ste zasrali za zurkama svakog petka, previsokim cenama pica, konobarima derikozama, toaletom za koji je potrebna psihicka priprema pre ulaska (o zavrtanju nogavica da ne govorim) itd...
verovatno cu svratiti na jednu od sledecih zurki, ali OPSTE nisam optimista po pitanu toga da cu posle nje ikada vise svratiti, ako se nesto drasticno ne promeni
Loud & Queer ekipa je imala stila za ove zurke. Ovo je bleda senka nekadasnjih desavanja. Kao sto sam jednom tupio na chatu, ubijate gej scenu na sve moguce nacine.
Zelim vam sto brzu i sto intenzivniju propast (ako sam do nedavno bio glasni zagovornik odlaska u can can)
drop dead
sav hejt po vama!
Korisnikov avatar
By m..
Da, da, dajte sredite taj wc bar malo, onak, cak ni ne mora biti guzic-papira, ma samo da bude sijalica, da rade vodokotlici i slavine... Ajme, to sve nije ni 20E da se sredi... Ne da mi se da pijem ako ne radi wc...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ma da a najveci bedak je shto je pride otkazan jer su sve pare koje su skupljene od sponzora bile potroshene na "organizaciju zurki" iz kojih su par likova vukli samo takve pare, a scenu vratili nazad u doba Nemanjica.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Morgan Le Faye
ma da a najveci bedak je shto je pride otkazan jer su sve pare koje su skupljene od sponzora bile potroshene na "organizaciju zurki" iz kojih su par likova vukli samo takve pare, a scenu vratili nazad u doba Nemanjica.
Aha, tako mali Ðokica zamišlja da funkcionišu stvari :)

Baš neki blesavi sponzori kad tako bacaju pare... javi mi da im se i ja prijavim :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Nbegi
Aha, tako mali Ðokica zamišlja da funkcionišu stvari :)

Baš neki blesavi sponzori kad tako bacaju pare... javi mi da im se i ja prijavim :smeh:
postoje honey, samo ti nisi obaveshten, NVO-i funkcionishu na taj nachin, shto se prijavljuju radi organizovanja nekih manifestacija, radionica..etc.
a postoje organizacije, udruzenja i pojedinci koje ako im se svidi projekat koji im je poslat, ce lepo da uzmu i da keshnu pare za isti....
ti ko da nikad nisi bio u nekoj NVo?:iskusenje:
Korisnikov avatar
By djo
ovo gore napisano ne važi za 'gay pride'. razlog za odustajanje od organizacije prajda je mnogo jednostavniji-?ak-banalniji
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by bojandjo
ovo gore napisano ne važi za 'gay pride'. razlog za odustajanje od organizacije prajda je mnogo jednostavniji-?ak-banalniji
mozesh li me prosvetliti ili shatirati...shta je onda bio problem?:tos:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Sigurno je da niko nije mogao uzeti pare za organizaciju Prajda, jer je lako proveriti da Prajda nije ni bilo....

Ali, bojim se da je ovo tema o utiscima u Can-Canu :smeh:

Režija... seci! :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sigurno je da niko nije mogao uzeti pare za organizaciju Prajda, jer je lako proveriti da Prajda nije ni bilo....

Ali, bojim se da je ovo tema o utiscima u Can-Canu :smeh:

Režija... seci! :smeh:
tebi izgleda fali logike, pozajmio bih ti ali neshto mi se neda.....
u tome je fazon hani, da pride nije bilo jer novac za pride je potroshen na zurke u Can canu, i da su organizatori, omastili brke...:bundeva:
Korisnikov avatar
By djo
ja mislim da je jedini koji je tu zaista omastio brke je gazda kan kana koji nas šiša kao ovce:rambo:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
u tome je fazon hani, da pride nije bilo jer novac za pride je potroshen na zurke u Can canu, i da su organizatori, omastili brke... :bundeva:
Pa pare na žurke u Canu smo placali mi (upad, garderoba, skupa pica), a ne pare za pride...

pare su otisle u neke africke zemlje :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ja dalje nezelim da crtam, ko je shvatio shvatio je, ko nije...nije ni bitno
istina je proterana s ovog foruma:no:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Morganu je zapravo dosadno pa pravi offtopic :) Dvojica napisali iznad mene pa da se ne ponavljam(o)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Hehehe ovo je fascinantno... istina!

To ti je "istina" na nivou rekla-kazala, na nivou Miloševi?evih medija, bez ikakvih argumenata, u stilu "to je tako i gotovo". Sjajna referenca za tabloide i Kurir :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Hehehe ovo je fascinantno... istina!

To ti je "istina" na nivou rekla-kazala, na nivou Miloševi?evih medija, bez ikakvih argumenata, u stilu "to je tako i gotovo". Sjajna referenca za tabloide i Kurir :smeh:
pazi da dok se ne uvlachish tako da ti samo nogice vire....
se ne zaglavish na pola puta:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Pokušaj poezije, ali loš :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
za tebe? u bre od mene mozesh dobiti samo jedno dobro smejanje u lice
:pucaodsmeha: ali chujem da te ni keva tu ne shtedi

...kako mi ide? neka idea?
:kafa:
Korisnikov avatar
By m..
A vi biste isli na prajd da se namestate da vas biju? Imate poverenja u Jocica, nakon sto je organizovanom akcijom sprecio spaljivanje dzamije? LOL. Ozbiljno, pare su nestale zato sto me je co'ek na ulazu pustao za dzaba i kad nisam bila na spisku....:soping::
Korisnikov avatar
By Nbegi
za tebe? u bre od mene mozesh dobiti samo jedno dobro smejanje u lice
:pucaodsmeha: ali chujem da te ni keva tu ne shtedi

...kako mi ide? neka idea?
:kafa:

Od mene ne?eš pro?itati nijednu uvredu ili zlu re?, to ostavljam tebi na ?ast, pošto vidim da voliš da se hraniš time...
Korisnikov avatar
By andjeo
prvo kukate kako vam je mnogo 250 din,pa onda je problem wc,pa muzika!a sad vam je kankan ponudio besplatan ulaz svakog petka i to vam se sad ne svidja pa bezite u x!da vas pitam sta vam se svidja u takvoj odvratnoj rupi?i sta vi u stvari zelite?sem sto vlasnik kankana nije peder!:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Iks je super, jeste rupa ali je muzika mnooooooogo bolja nego u Kan Kanu. Mnogo bolje mi je bilo u Iksu nego u Kan Kanu, mada je muzika sinoc tamo bila super, pogotovo sto su pustali Global Deejays. Uopste mi nije bilo smor, iako je bilo malo ljudi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!