Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

X ili Can Can !?

X
12
24%
Can Can
39
76%
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by BloNd^BOY
Originally posted by REI
Pa ako je vec takva tema izaberi jedno od ta dva, shta ce ti treca opcija?

Reichel dusho da ti Blondza rekne nesto... U petak sam prvi put izasao u X i fenomenalno sam se proveo! Mnogo mi je opustenije nego u cc, muzika je super i plus imaju sipku :) Ne razumem zasto ga svi toliko pljuju i nazivaju rupom.

Glasam za prvi opciju!
Morash tetka Reichelku odvesti tamo jednom da se sama uveri :)
Korisnikov avatar
By Marble
Hmmm... Plavusice, nazivaju ga rupom jer..... jeste rupa. Simply like that. To sto tebi dusa vapi za sipkom, lako se montira cak i u privatne stanove i sobe, a to sto ti nazivas opustenom atmosferom, obicno se zove razvrat i razuzdano ponasanje. Ali ja sam svestan da to ljudi jednostavno vole. I to je tako. I to je donekle normalno. Ali samo do nekle. A o uredjenju kluba, enterijeru i unutrasnjoj arhitekturi da ne pricam. Uvek strepim da li ce parce plafona da mi padne na glavu ili cu da se obesim o neki kabl dok prolazim.... zato je rupa. Simply like that.

:alexis:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kao i obi?no radikalna desnica je glasnija, no Can Can ubedljivo vodi tri prema jedan.
Korisnikov avatar
By HARP
U petak bio u Can-canu,prazno,atmosfera opuštena,možeš da igraš koliko ho?eš uz dobru muziku,ali na širini.Onda se ljudi polako domundjavaju da idu u X,Nagovoriše i mene i mi ?oporativno u X.S obzirom da idem tamo prvi put,hteo sam da vidim kako to sve izgleda.
Jedva smo ušli,gužva da se ne može pro?i.Morao sam da se skinem u majcu jer je vru?e,malo više zagušljivo nego u Can-u,ali ko je došao da se zabavi bilo gde njemu ne smeta toliko dim cigareta i vru?ina.
Muzika ide preko strane,pa naše,a onda narodnjaci.Gužva se ne prazni ni u 5h,zna?i svidja im se,ali šta?
Pi?e je skuplje nego u Can-u,ali zato je gužva ogromna i svi prilaze,svi uspostavljaju kontakt,nikada mi u can-u tako nisu prilazili.A isti ljudi iz can-a u X-u.Pa sada vi meni recite,da li je u pitanju manja osvetljenost,druga?ija muzika ili uticaj kluba za opuštenije ponašanje što ?ini razliku izmedju can-a i X-a...
Korisnikov avatar
By Dragon
Originally posted by Don`t Look
Originally posted by Dragon
ja bih Kinic al ga nema vise :placko:
can can mi je mnooooogo normalniji od X-a, al je dobro da postoje barem dva kluba pa mozes kao da biras :smirk:
U Kinicu nisam nikada bio..
Gde nismo godinu-dve ranije bili u vezi pa da me vodis.. :mazi:

Sta ti je psihologija mase!?
Rupa kao rupa a prepuna,can can mnogo bolje mesto a prazno i tuzno..
:zid:
Ipak se ti sreco vise lozis na X! right? :smirk:
Cini mi se samo da je ovde svako chudo (chitaj "gay-club") za tri dana, osim X-a koji opstaje i opstaje uprkos svim ocekivanjima.. :cekam:
Ipak ostajem pri konstataciji da je bolje dva (makar i osrednja) kluba nego jedan (monopolista) ma kakav da je!
:party: :roll: :tehno:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by 2Q2Bstr8
kao i obi?no radikalna desnica je glasnija, no Can Can ubedljivo vodi tri prema jedan.
Hm bas cudno....
Can je ovde dobio vishe glasova nego sto je u petak bilo dole ljudi.....
Pa kad ga volite toliko, sto ne pokrenete guzice i odete da ga podrzite od sasvim ocigledne propasti?!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
U Xu mi se smucio zivot u petak...
nije problem u narodnjacima, i njih volim, ali u Xu i onoj guzvi i medju kojekakvim STVOROVIMA... joj! :alikako:
neka vlasnik Cancana nadje upola manji prostor i problem ce biti resen...
(nadam se)
Korisnikov avatar
By Don`t Look
can can mi je mnooooogo normalniji od X-a, al je dobro da postoje barem dva kluba pa mozes kao da biras :smirk:

Ipak se ti sreco vise lozis na X! right? :smirk:
Cini mi se samo da je ovde svako chudo (chitaj "gay-club") za tri dana, osim X-a koji opstaje i opstaje uprkos svim ocekivanjima.. :cekam:
Ipak ostajem pri konstataciji da je bolje dva (makar i osrednja) kluba nego jedan (monopolista) ma kakav da je!
:party: :roll: :tehno:

Ma,lozim se zbog Stoje..

:tehno: :lol:

Sto vise to bolje..
Can can:X=20:5

:njanjanja:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Marble
Hmmm... Plavusice, nazivaju ga rupom jer..... jeste rupa. Simply like that. To sto tebi dusa vapi za sipkom, lako se montira cak i u privatne stanove i sobe, a to sto ti nazivas opustenom atmosferom, obicno se zove razvrat i razuzdano ponasanje. Ali ja sam svestan da to ljudi jednostavno vole. I to je tako. I to je donekle normalno. Ali samo do nekle. A o uredjenju kluba, enterijeru i unutrasnjoj arhitekturi da ne pricam. Uvek strepim da li ce parce plafona da mi padne na glavu ili cu da se obesim o neki kabl dok prolazim.... zato je rupa. Simply like that.

Jadan.... Obavesti me kada sledeci put budes isao u ``rupu`` vrlo rado cu ti drzati kisobran da ti slucajno nesto ne padne na vugla!
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by Marble
Hmmm... Plavusice.... .... zato je rupa. Simply like that.

Jadan.... Obavesti me kada sledeci put budes isao u ``rupu`` vrlo rado cu ti drzati kisobran da ti slucajno nesto ne padne na vugla!
Moze, ako se igramo popova, ja da osvestavam, a ti da mi drzis kisobran kako bi me zastitio od necastivih sila....
kiss

Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by REI
Originally posted by REI
Pa ako je vec takva tema izaberi jedno od ta dva, shta ce ti treca opcija?

Reichel dusho da ti Blondza rekne nesto... U petak sam prvi put izasao u X i fenomenalno sam se proveo! Mnogo mi je opustenije nego u cc, muzika je super i plus imaju sipku :) Ne razumem zasto ga svi toliko pljuju i nazivaju rupom.

Glasam za prvi opciju!
Morash tetka Reichelku odvesti tamo jednom da se sama uveri :)
Dogovoreno... javi se kada budes dolazio u Bg!
Korisnikov avatar
By Ctatyc
ma ljudi, samo je MUZIKA ta koja presudjuje...

tehno muzika je svima preko glave i tesko ej veseliti se uz nju...

ali zato kada krene "Za moje dobro" od Tanje Savic, "Zagusljivo" Zlate Petrovic,
"Ona, ona" - Darko Filipovic, "BMW" - Igor Popovic...

uh, u takav sevdah padnem, da se bojim da ce me neko odneti iz X-a samo ako mi stavi slusalice na usi i nastavi sa takvom muzikom...

a i veceras ce biti spektakl, s tim sto izlazim sa svojim novim deckom, zlatom mojim....:dj:
By marquito
Ctatys, jel' ti to ozbiljno, to oko muzike? Ako si pak samo bio sarkastican, sledeci put malko to naglasi ;) Ne mogu da komentarisem neposredno, nisam dugo bio na rodnoj mi gudi pa nisam cuo ni jednu od tih pesama, ali samo gledajuci izvodjace, te naslove, HMMMM... Ako je u Canu samo neki heavy techno, pa ok, moze to da smori, ali ako se bilo sta sto nije folk/ pop ubraja u techno, to je vec neinformisanost... Disco, House i komercijalni Pop Trance generalno prijaju (makar bazicno kuturnoj) gay ekipi. Bilo bi mi logicnije da noc zapocne u Xu, a da se zavrsi u Canu uz neki dobar (pravi) trance. Narodnjaci u 4 ujutro? Samo za sevdah-bedak.

Tuzno je to da izbor pada na zagusljivu rurpu koju svi vole (da mrze), te veliki prazni disko. I to uz svu kulturu klubovanja u Beogradu. Ja zivim u Centralnoj Americi, u macho patrijarhalno konzervativnoj sredini i postoje (u stalnoj postavi) tri gay diskoteke, tri gay bara i dva mixed mesta... A prva diskoteka je bila otvorena krajem 70ih, i jos uvek funkcionise, mada je par puta promenila vlasnike te dekor.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by ogi_ns
poslednji parti je bio u malom klubu, ali to baš i nije pomoglo... i mali klub je na žalost bio prevelik
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Monday night to the "X"
Tuesday night to the "X"
Wednesday night - what a buttache,
but I went to the "X"

Shalim se, nikad nisam bio ni u jednom od ova 2 kluba, ali uz narodnjake jednostavno - ne mogu. :nope: Simply as that.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by ogi_ns
poslednji parti je bio u malom klubu, ali to baš i nije pomoglo... i mali klub je na žalost bio prevelik
u kom??
:puzzle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Suculento
U X sam se osechao kao nasukani kit na obali koga ubija tezhina sopstvenog mentalnog zhivota. meni jednostavno chitava atmosfera deluje nekako nesvetlo, bezbojno, nikome se ne vide lica, a muzika je puna chudnih tekstova koji odrazhavaju neke mentalne matrice koje jednostavno ne mogu da podignu moje raspolozhenje. U kan kanu je muzika sigurno prihvatljivija, i ljudi se ponashaju kao i u svakom drugom klubu u gradu. Poshto sam zhiveo neko vreme u Vrshcu secham se da kad bih otishao sa rodjacima u diskoteku ljudi su po nachinu i ponashanju gotovo istovetni, nekako je chitava stvar sa izlaskom malo sick, tako nekako.

Kad se Kan Kan otvorio to je zaista bilo lepo, gradska deca mogu negde da odu da se zabavljaju.

:trep:
Ljubi teta m.. svog pametnog deckica!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bojandjo
Originally posted by m..
Kinic...
:up:
Nego, jeli dusho, sta se na kraju desilo sa tm slatkim mestascetom uopste?
By angie-s
Ovako,bila sam par puta u Can Canu nije bilo toliko lose ali...dosta me je iznerviralo neljubazno osoblje,koji nisu zajebavali lezbejke ali su zato urnisali na pedere,i secam se kad sam poslednji put bila tamo negde oko 4 je pocelo da mi bude extra a oni su upalili svetla i kao fora ajd mars kuci.....to je stoka od ljudi.....inace prostor je ok muzika tu i tamo ali kompletna ekipa koja drzi to i koja radi tamo je katastrofa od obezbedjenja do konobara.Ljubaznost im je bila jaca strana moram priznati:)
Glasam za X
Korisnikov avatar
By * NajS *
Nemam pojma, taj X je izgleda neunishtiv!

Ostaricemo u njemu!

:duh:
Korisnikov avatar
By PhazeM
U Xu, za razliku od cancana, nema obezbedjenja i ostale posluge
koja ide posle po gradu i prica koga je sve videla u klubu.

Ta malogradjanstina zaposlena u kan kanu ce tu i ostariti:wcsolja:
Korisnikov avatar
By KINDER

Pa kad te vidim kako se nalijes kao letva upitam se kako uopste primetis da li je klub prazan ili ne :spank:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by KINDER

Pa kad te vidim kako se nalijes kao letva upitam se kako uopste primetis da li je klub prazan ili ne :spank:

Gresis,dragi moj..

Od Alkohola sve vidim duplo i bolje....

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By KINDER
Originally posted by KINDER

Gresis,dragi moj..

Od Alkohola sve vidim duplo i bolje....

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

A to je znaci fora

:jumphug: :potapsava:
Korisnikov avatar
By Tiyana
koji dan je najbolji da se poseti X? zasto bas tog dana? nisam bila ni jednom a htela bih da provirim.
Korisnikov avatar
By CanCan
Anketa: X ili Can Can !?
X 11 (26.19%)
Can Can 31 (73.81%)
Korisnikov avatar
By Marble
Hmmmm....
Mislim da sad treba i Plastic ubaciti u izbor..... ha?
Korisnikov avatar
By CanCan
X 11 (26.19%)
Can Can 31 (73.81%)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by CanCan
X 11 (26.19%)
Can Can 31 (73.81%)
gavez

:surfer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!