Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Crazy_Bee
ne znam ja nista :D ...ovde se svi zavlace po klubovima koliko ja primetih, ili po kucnim varijantama. ok, kucne varijante su ql, ali ipak je opustajece okupiti ekipu i sesti negde naaaaapolju i cirkati...iz ambalaze-iz ambalaze ^^

ako doletim ja sam ZA :lol: ne pamtim kad sam cirkala u prirodi heheh :)
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by elektron84
blondie, to se dalo i ocekivati :rotflmao:
Prerasla sam to:P
hahahahaha!
steta, onda cu ja da budem dete jos malo...
zivela priroda, trava, otvoreno nebo, pivo, drustvo, pesma...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
ja volim da otpadam :D
Šteta samo što ima jako malo dečkića... Barem u mojem slučaju... Imam extra društvo, ali sve su devojke. Nemojte me shvatiti pogrešno, ok ste sve vi, ali je ipak malo drugačije kada ima momaka, pa još kada ima i lepih momakaaaaaa... uh..... :D :D :D :D :D
Ovom prilikom pozdravljam Elektron84, Leptir, Mary Jane i Tamanoir :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by just_me
ja volim da otpadam :D
Šteta samo što ima jako malo dečkića... Barem u mojem slučaju... Imam extra društvo, ali sve su devojke. Nemojte me shvatiti pogrešno, ok ste sve vi, ali je ipak malo drugačije kada ima momaka, pa još kada ima i lepih momakaaaaaa... uh..... :D :D :D :D :D
Ovom prilikom pozdravljam Elektron84, Leptir, Mary Jane i Tamanoir :D
zelje, cestitke i pozdravi? :D :D :D

tu si u pravu, uglavnom svuda devojke!
jbg, raspisacemo konkurs za druzenje u parku (samo momci) pa ko hoce neka dodje!
Korisnikov avatar
By MaryJane
uzvracam pozdrav just me! hehehe

ja bi da se druzim sa curama! Voooolim da otpadam! :) :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Azdaja
mene interesuje kakva je veceras mjuza u Y??? neka promena na vidiku??? :D
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Azdaja
i ja sam rada znati :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by sofia
Originally posted by Azdaja
i ja sam rada znati :D

cisto sumnjam da ce biti pank ili psychobilly :smeh: , ali ajD bar neki rock ili tako nesto...

ma...samo da cujem neki TEXT, ono DJsanje me uspava :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Naravno da volimo te varijante napolju! Ako su ljudi dobri, stajacu i na kisi, bas me briga!!!
Like, like, like!
Korisnikov avatar
By sofia
Ako te uspava,to je jos i dobro!Meni se desavaju reakcije u organizmu,poput centrifuge ili turbulencije,ili kao da mi je epicentar zemljotresa negde u utrobi :deda:
Nisam ja zakleti roker,moze i pop,soul,alternativa,jazz,blues.......samo dajte neku MUZIKU,da cujem instrumente i vokale a ne ta djavolja stvar koju mladi danas slusaju! :durenje:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Lol... Ja glasam za punk, ali se dam prilagoditi minimalu i komercijalnom tehnu - mogu i lakše mi je nego da mi puste Zvezde Granda i tome slično, zaista ovo poslednje ubijaaaaaaaaa!!!
Elem, večeras na platou ispred, cenjenog nam, Filozofskog fakulteta Tuborgova warm up žurka!!! Žurka je dakle otvorenog tipa gde se upad ne plaća. Piće se kao i po običaju "ne može" unositi... :D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by just_me
Lol... Ja glasam za punk, ali se dam prilagoditi minimalu i komercijalnom tehnu - mogu i lakše mi je nego da mi puste Zvezde Granda i tome slično, zaista ovo poslednje ubijaaaaaaaaa!!!
Elem, večeras na platou ispred, cenjenog nam, Filozofskog fakulteta Tuborgova warm up žurka!!! Žurka je dakle otvorenog tipa gde se upad ne plaća. Piće se kao i po običaju "ne može" unositi... :D
naravno da "ne moze"...vec "moramo" ono od 180din, gde je 1/3 pivo, 1/3pena, 1/3..prazno...
bogu hvala pa sam lala, pa se snalazim :D :yay: jedva cekem veceras :hiphip:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Tek sad vidim koliko je nas iz NSa, prosto ne verujem! Da ste dovukli vase sexy guzice do Filozofskog veceras!
Korisnikov avatar
By Minie
aj mi dajte vise info-a o vecerasnjoj zurci kod fakulteta. Ko organizuje?? :tehno:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by tamanoir
Tek sad vidim koliko je nas iz NSa, prosto ne verujem! Da ste dovukli vase sexy guzice do Filozofskog veceras!
e, nek' si im zapretila!

ma ko jos kupuje pice unutra?? popije se van ogradjenog prostora pa unutra! naravno

da ljudi, bice ok, kao i uvek!
Korisnikov avatar
By tamanoir
Taman tamo lepo ispred filozofskog, nek se narolja ko moze, pa posle na party! :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
blondie, to se dalo i ocekivati :rotflmao:
Prerasla sam to:P
hahahahaha!
steta, onda cu ja da budem dete jos malo...
zivela priroda, trava, otvoreno nebo, pivo, drustvo, pesma...
Naravno, slazem se... Al postoji vreme i mesto za tako nesto, necu nocu da se vucaram po travnjacima, shumama i jarcima:lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_

Naravno, slazem se... Al postoji vreme i mesto za tako nesto, necu nocu da se vucaram po travnjacima, shumama i jarcima:lol:
eh, ne znas ti sta je nas studentski gradic! nemate vi to :P
ja obozavam leti tamo, tako u sred bela dana, da se izvrnem na onu jednu drvenu klupu, pokraj one fontanice, ususkana onim zelenilom oko sebe...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by emo_haos_

eh, ne znas ti sta je nas studentski gradic! nemate vi to :P
ja obozavam leti tamo, tako u sred bela dana, da se izvrnem na onu jednu drvenu klupu, pokraj one fontanice, ususkana onim zelenilom oko sebe...
Mi smo elita :alexis:
Mi se ne izvrcemo po klupama :P

:lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_

Mi smo elita :alexis:
Mi se ne izvrcemo po klupama :P
gde li se ti izvrces? :lol: :roflmao:

:kiss:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Spremam se veceras da idem na Tvrdjavu u klub,pa bih zamolila da mi neko kaze kako je tamo posto nikad nisam bila u tom klubu od kad se preselio na Tvrdjavu.A da,posto sam iz Bg nemam pojma gde vam je taj Filozofski fax,pa ako bi neko bio ljubazan da mi ukratko objasni preko u2u.
Korisnikov avatar
By *deni*
Baš si cakana.
:mazi:
Uzmi SOS taksi i kaži da te voze na tvrđavu u Muzej, pa ćeš se posle lako snaći.
:bicikl:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Pazi, ujeda.. Ja htela da pomognem, ali.. Jbg.. Ne ide mi danas sa forumasicama.. :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
jao ove zhene(Azdaja, Black Lady..) su vishe nego opasne! :grouphug:

..a MaryJane shto ima druga?!-chudo jedno :sweet:
Korisnikov avatar
By MaryJane
heheheh Armand i ti si jako sweet! A mogao si prici drugu, pa mu sve lepo objasniti! :) )

Kako se ne slogirah u Y, nikad necu! Vecu kolicinu alkohola nisam unela u svoj organizam, ne pamtim! Tako da ako sam malko vise bila slobodnija, izvinjavam se svima koji su bili u mom prisustvu! hahahahaha

:D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Armand
jao ove zhene(Azdaja, Black Lady..) su vishe nego opasne! :grouphug:
:catwoman:
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!