Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Egmont

To što TVOJE drugarice nisu ušle u klub nije problem, već nesrećan sled događaja.

Nije to nikakvo "bla bla pravilo",
Sto se tice tih nesrecnih okolnosti se slazem... bilo ih je...
A bla bla, se nije odnosilo na bezbednost.. vec nastavak tvog pricanja, koje nema veze sa mojim pitanjem..
Ne zelim da se citiram u nedogled sa tobom, ako nisi shvatio sta sam napisala...
Ja tvoje recenice jesam, ja sam naglasila da se meni nije svideo tvoj pristup, kao sto sam napisala u prethodnim postovima, i tvoje obracanje meni, kako sam ja zahtevala da ti krsis neko pravilo, sto nije tacno. Ja sam samo pitala, apsolutno nisam nista zahtevala i ne trpaj mi te recenice neizgovorene.. Sledeci put obrati paznju sta pricas, a i pises...
Nije mi namera da se raspravljam.... napisala sam sta mi je smetalo.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nego hoce li raditi Hs u subotu, ja bih da igram uz Insomniu? :misli:

Nekooo? Bilooo koooo? :leviathan:
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Dee Trebalo je samo doci ranije i guzva se mogla izbeci.

mogli smo i svi doci ranije.

[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?viewpost=1774144#pid1774144]Originally posted by KvaziModoPop

Da je bilo vece mesto ljudi bi se zalili "Sto je ovako prazno?"

Jel vi ljudi inace izlazite? Naravno da postoje i redovi u drugim klubovima-mada iskreno
da je bilo vece mesto ljudi se ne bi zalili, jer bi usli u taj klub. jel to znaci da svaki propust u organizaciji mozemo da pravdamo sa "rdjavom kurcu i dlake smetaju"

postoje redovi pred pojedinim klubovima, ponekad. ali obicno kad stojis u tom redu na kraju i udjes u taj klub.
:up: e bas tako
Korisnikov avatar
By zozefin st
bila sam u onoj guzvi, ali posto smo kasno stigle (jer sam do kasno radila) nismo usle, mislim da je bilo pola jedan... pa smo otisle do drugog kafica. i nakon nekog vremena se vratile, vise nije bilo guzve ali i dalje nisu pustali nikog unutra... anyway-
Najjaci mi je bio lik iz obezbedjenja koji je na insistiranje jednog momka da ga pusti unutra odgovorio :
meni su naredili da vise nikog ne pustam, sve drugo nije moj problem, a vi predlozite organizatoru da drugi put pravi zurku u ARENI :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Cula sam da je bilo svega na zurci :giggle:

Mozda i bolje sto nisam bila, da ne podlegnem iskusenjima :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Bilo fakanje?! Pa, zar je dotle došlo? :misli:

Hahahahahahahaha...

:zacepi: :lol:
Korisnikov avatar
By disaster blue
qq a ja bio u wc-u pola sata :lol:
ali u onom delu gde su svi bili (pricali)..da se razumemo :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Trebao si da vidiš sebe kakav si bio kad smo se pozdravili... :D Kao da si ceo dan kopao... :lol:

Ja sam uglavnom isao u onaj krs od WC-a da nemestim kosu... :sladoled: :ogledalce:
Korisnikov avatar
By disaster blue
Kopao? :lol:
nisam znao da se to tako zove :smeh:
salim se :)

pa kad sam se smorio..jednu osobu nisu hteli da puste.. plus mi se spavalo...i noge nisam osecao... kasnije je bilo ok :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Sva trojica ste bili nešto smoreni... :sigh:

Jel mislimo na istu osobu? :misli:
Korisnikov avatar
By disaster blue
Ne znam na koju mislis...
A sto se one dvojice tice :lol:
pa jedan je toliko bio smoren da je otisao kuci pijan.. tj.izgubio se iz kluba i vratio za ns...
sva sreca pa je potrefio stanicu i imao voz tacno tada :lol:
a druga osoba..hmmm... na koju mislis? :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hahahahahah...predpostavljam ko je u pitanju! :lol:

Pa jel nisu pustili tvog bivšeg?

:hmm:
Korisnikov avatar
By disaster blue
a ne... on nije ni trebao da dodje... tj. trebao je, ali ma glupost :)
uglavnom.... da njega nisu hteli da puste..ovaj... hmmmm pa ne bi bilo dobro... :lol:
ali ni ovako nije bilo dobro..ali su na kraju tu osobu pustili..i bilo je ok :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Definitivno nisam u toku... :shrug: :lol:
Ccc... :P
Pričaćeš mi na fejsu...
:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Zurka u Areni. Spremi se 800 kada :kada: sa toplom vodom, penom, igrackama. Pored kade casa, pice i zvucnik, i onda zabava krece. Izgase svetla, upale disko kuglu, a mi se susrecemo sa izvorom zivota...

:kada: :kada: :kada: :kada: :kada:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Black Lady

Ako ljudi koji brinu o bezbednosti gostiju procene da ne mogu da kontrolišu situaciju i odluče da više ne puštaju ljude, onda je to pravilo. Ti si od mene tražila da prekršim njihovo pravilo. I to ti je na profesionalan način rečeno uz izvinjenje što tvoji drugari neće moći da uđu.
Ne ti si bio krajnje neprofesionalan, sto ja nisam trazila, vec sam lepo pitala, ako se secas zbog cega si posle i sam skontao , pa si mi se izvinio... Ja sam bila krajnje profesionalna, i dala sebi za pravo da pitam... ko moze to da mi zabrani, nisam zahtevala, kako ti navodis !
Tražila si da ti uvedem društvo. To JESTE neprofesionalan zahtev. Što bih ja uveo baš TVOJE drugare? Izvini još jednom, ali zašto bih ja uveo BAŠ tvoje drugare?
Borise nemoj da pricas gluposti, i da mi izvrces recenice....
Pitala sam: 'Da li bi mogle, moje dve drugarice da udju, koje nisam dugo videla...' - Na sta si ti rekao: 'Ti sada trazis od mene da krsim pravila, bla bla...' Gde te ja prekidam, sa istim onim, sto sam i pisala prethodno, da sam te ja samo pitala, a ti si mogao, kao sto si i rekao da kazes NE MOZE, bez tvog nastavljanja da ja krsim nekakva pravila, cime? Pitanjem????????
Toliko o tebi, mom profesionalizmu, i tvom profesionalizmu.

Iskreno, ja ne vidim u svom pitanju nista lose, i da - naravno da sam zelela da uvedem MOJE drugarice koje su cekale dva sata, otisle u smajli i vratile se, ne bi li ih slucajno obezbedjenje pustilo, kao i vecinu ljudi, da bas MOJE drugarice... nisam sigurno htela TVOJE, posto su tvoji prijatelji vec uveliko bili ususkani unutra, bez ikakvih problema sa kojima si celo vece veselo caskao.
No comment za ostatak, ako tebi i dalje nije jasno ili se mozda ne secas.. to zaista nije moj problem.
Prvo, ja sam uvek bio svima na raspolaganju ako imaju neki problem sa bilo kim od radnika na žurci. Zahtev da se neko uvede na žurku nije deo opis bilo čijeg posla. Često sam se svađao sa vlasnicima, menadžerima, konobarima, barmenima, obezbeđenjem, a dešavalo se i da LnQ raskida saradnju sa pojedinim klubovima baš zato što sam ja stajao na stranu gostiju. To što TVOJE drugarice nisu ušle u klub nije problem, već nesrećan sled događaja. Procedura pri ulasku u svaki klub je sledeća: dođeš ispred kluba, sačekaš red i uđeš. Ako te mrzi da čekaš - odeš. Ako obezbeđenje kaže: "Ljudi pokušavaju da izbiju vrata, agresivni su, guraju, psuju, više nikoga ne puštamo" - onda je to pravilo i onda ga i ja poštujem.

Nije to nikakvo "bla bla pravilo", nego je bezbednosno pravilo, kao što je i bezbednosno pravilo da se rezerviše ulaz da ne bi ulazio ko stigne, ili kao što je bezbednosno pravilo da se zove policija da obezbeđuje žurke. Zbog tih stvari nikad na LnQ žurci niste imali suzavac, uletanje batinaša, i sva ostala sranja koja su se dešavala u Srbiji u gej klubovima, kafićima i na žurkama.

Neki moji prijatelji to veče NISU ušli, neke sam vraćao dva puta sa ulaza, a 90% mojih prijatelja je ušlo u klub između 11 i 11.15, zato što sam im rekao da dođu ranije i oni su me poslušali. Hvala bogu, pa su prijatelji i ne ljute se.

I voleo bih da vidim da se izvinjavaju i drugi organizatori i vlasnici prostora kod kojih je bilo mnogo većih problema od čekanja ispred kluba.

Ja sam bio pored vrata pola sata i video sam decka unutra kako prica sa nekim (verovatno iz organizacije) i taj neko je prisao obezbedjenju koja je posle kratkog razgovora sve nas izguralo da bi 8 osoba potpuno van guzve moglo da udje u klub. Ne verujem da je neko ko nije iz organizacije uspeo da ubedi obezbedjenje u 30-sekundnom razgovoru da sve nas gurne da bi nekih osam ljudi uslo.

Neko je, na kraju, uveo necije drugare.... Tako da ti prica ne stoji...
Korisnikov avatar
By blabla54380
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.HA!

sta imate na ovo da kazete! :smeh:
Korisnikov avatar
By Cvećka
Originally posted by Sunce

Zurka u Areni. Spremi se 800 kada :kada: sa toplom vodom, penom, igrackama. Pored kade casa, pice i zvucnik, i onda zabava krece. Izgase svetla, upale disko kuglu, a mi se susrecemo sa izvorom zivota...

Ova ideja mi se jako dopada... Bio bi to pena party za pamcenje....
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Da li samo ja mislim da je pozitivno to sto se u centru Beograda skupio red veci nego onaj ispred Berghaina?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by WhereIsTheLove

Ja sam bio pored vrata pola sata i video sam decka unutra kako prica sa nekim (verovatno iz organizacije) i taj neko je prisao obezbedjenju koja je posle kratkog razgovora sve nas izguralo da bi 8 osoba potpuno van guzve moglo da udje u klub. Ne verujem da je neko ko nije iz organizacije uspeo da ubedi obezbedjenje u 30-sekundnom razgovoru da sve nas gurne da bi nekih osam ljudi uslo.

Neko je, na kraju, uveo necije drugare.... Tako da ti prica ne stoji...
:hmm:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!