Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mmiki
Orbit i maramice cu maznuti od keve, ima zalihu.

Nije dosta shto kradesh pare od majke ? :odbij:

Nego, josh ste svi na zurci? :zastava:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Bila je ovo fina zurkica...

Jeste da je DJ gusio najstrasnije ali preziveli smo...

:crta: :crta: :crta: :crta: :crta:
Korisnikov avatar
By Val
A prostor? Jel' vredelo? :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Malo je falilo da uopšte ne dodjem na jurku.
Zapričao se sa društvom, propustio jedan bus, ponovo se zapričali, ode i drugi, pa treći i na kraju došao oko pola 4.
Iskreno, da nisam obećao, verovatno i ne bih.
Ali eto, dao priliku ljudima da me vide, tako da će se neke strasti svakako smiriti. :lol:
Sve u svemu, drago mi je što sam imao priliku da upoznam dosta vas.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Uganula sam sinoc nogu, natekla mi je, pa sam bila prinudjena da ostanem kod kuce. :(
Sad gorim od zelje da saznam utiske sa zurke.
No, tek je 11:45, tek popodne ocekujem lavinu postova sa opisima najzanimljivijih dogadjaja sa zurke.
:cheer:
Korisnikov avatar
By Zibro
fino , sasvim ok , ja isao sa deckom i jos jednim drugom , video nekoliko faca koje me podsecaju na neke slicice odavde ali mi stvarno bilo glupo da prilazim i pitam ej jest ti taj/ta sa foruma
Korisnikov avatar
By colorado
Molim vas nemojte nikad vise da zovete ove DJejeve.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by colorado
Molim vas nemojte nikad vise da zovete ove DJejeve.

sto , ne mogu da kazem da je bilo bas ludilo ali vise nego ok muzika
By Ulix
Dosao sam sa deckom i Lemurom, i bilo je valjda ok jedino sto je muzika bila apsolutno odvratna, ubi me u pojam, tako da sam najveci deo vremena proveo u wc-u izigravajuci baba seru.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Pa, ja sam se super proveo, ne znam za vas. DJejevi su stvarno bili trsh, ali to meni nije smetalo da se dobro provedem :P
Upoznah gomilu, na gomili, gomilu ljudi (ja se stvarno izvinjavam ali pola njih se ne secam) Pogled je bio fascinantan, ali ja nista nisam video naravno jer sam opet bio bez naocara.
Zahvaljujem se sarmantnoj Delete, otkachenoj Oneyi, povuchenoj :tihavodaronibreg: Tinkerbell, divnom plavookom decaku Coloniji, tuznom Pakiju, blesavom, u pravom smislu te rechi Mr. JA, prepredenom Mortisu :P , neprevazidjenom Bojandjou, pokrovitelju, nasoj majki Terezi Avalonu (volimo te maaamaaa :) ), glodaru unic0rnu, bljestavom Suncu, NBegiju (buuu Begi buuu) na odlichnom provodu i svima onima koji su me upoznali ili sam ih upoznao, kako god :P

Ah, da, srche je bilo na sve strane, ali to mi nije smetalo da tumaram okolo u potrazi za PLAVOKOSOM DEVOJKOM koja me je fascinirala smooth&silk izgledom kose :) Devojko javi se, pa da idemo negde u zezanje :P

E tako :) :) :)

ajd sad, pozdrav :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Nista posebno, bilo je daleko boljih zurki (naročito one u Plastiku). Najveće zamerke se odnose na nedostatak svezeg vazduha u klubu, bilo je veoooooooma zagušljivo....

Jedino pozitivno je bilo što sam posle duzeg vremena video prijatlje sa foruma.
Korisnikov avatar
By Deksi
Bio sam! :zvezda: Bilo mi je extra,poveo sam dve najbolje ortakinje sa sobom,pio,djuskao....poprilicno se ucirkao...ali slusajte najveci bedak.... brojevi na ulaznicama koji smo ja i ortakinje uzeli su bili 1,2 i 3 !!! :giggle:
sto znaci da smo bili prvi koji su ushli!!! :P
Korisnikov avatar
By Paki
Ej, bwe, ljudi ! :yay:

Nisam znao kako da vas pohvatam sve na početku, samo ste dolazili i dolazili... Neki od vas znaju da meni žurke čine ljudi koji se pojave tamo, a sinoć vas je vala bilo dosta! :eya:

Znam dve stvari - bio sam presrećan zbog VAS, forumaša :grouphug: ... bio sam tužan jer nije mogao da bude sa nama, sa mnom :placko: ...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Beli Dečak
glodaru unic0rnu,
:lol:

:shamar:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Beli Dečak
Pa, ja sam se super proveo, ne znam za vas. DJejevi su stvarno bili trsh, ali to meni nije smetalo da se dobro provedem :P
Upoznah gomilu, na gomili, gomilu ljudi (ja se stvarno izvinjavam ali pola njih se ne secam) Pogled je bio fascinantan, ali ja nista nisam video naravno jer sam opet bio bez naocara.
Zahvaljujem se sarmantnoj Delete, otkachenoj Oneyi, povuchenoj :tihavodaronibreg: Tinkerbell, divnom plavookom decaku Coloniji, tuznom Pakiju, blesavom, u pravom smislu te rechi Mr. JA, prepredenom Mortisu :P , neprevazidjenom Bojandjou, pokrovitelju, nasoj majki Terezi Avalonu (volimo te maaamaaa :) ), glodaru unic0rnu, bljestavom Suncu, NBegiju (buuu Begi buuu) na odlichnom provodu i svima onima koji su me upoznali ili sam ih upoznao, kako god :P

Ah, da, srche je bilo na sve strane, ali to mi nije smetalo da tumaram okolo u potrazi za PLAVOKOSOM DEVOJKOM koja me je fascinirala smooth&silk izgledom kose :) Devojko javi se, pa da idemo negde u zezanje :P

E tako :) :) :)

ajd sad, pozdrav :)

hm.. a ja?!

u svakom slucaju, ja cu reci da mi je bilo fenomenalno, i zahvaljuem se svim sarmantni lezbejkama i dragim pederima koji su mi prilazili "ti si CokoladnaBananica?", a posebno hvala dragom Pakiju, Coliniji i White-u, koji su me dopratili do stana:kiss:

volima vas puuuno :D
By fazza
Da mi je neko prichao da cu ove godine propustiti bukvalno SVE L'n'Q zurke,
ne bih mu verovao! :) Josh jedan neopravdani za mene, kanda cu morati na
popravni. :ozbiljan:

:zid:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne mogu reci da je bila specijalna, muzika nije bila bas najbolja, ali...

ZURKA KOJU CU PAMTITI DO KRAJA ZIVOTA (1. GAY ZURKA)!!!

Prvi put sam: video gay ljude bez lazi i prevara, neke upoznao, mazio muske guze, doziveo napadne/koketne/odmeravajuce muske poglede (ko na filmu kad neki decko prolazi ulicom a sa obe strane se namestaju prostitutke), doziveo da me tip muva (toliko komplimenata od muskarca, tip mi nije dao vodu u WC-u da pijem na miru, za 2min me razmazio, pogotovu bicepse, a meni se, probiracu, nije dovoljno dopao, sad se kajem sto ga nisam bar posteno izvalavio...). Eeeeeeeeee, nauk za ubuduce.
Korisnikov avatar
By mmiki
Inace, jos mi u nisu boravi miris kolonjske vode, koji inace ne volim, ali sad mi je drag...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e,da, ja sam sad vidio tvoj nick, i skontao da smo se upoznali:)

sladak si, steta sto sam ja bio van tripa da bilo koga poljubim, inace bih te i ja muvao:kiss:
By spf 3000
sta sam forumskog sveta upoznala :drama:
Korisnikov avatar
By mmiki
Mamu li ti tvoju...
Bio si van tripa... Bolje da to nisi rekao...
E sad si me zestoko iznervirao... :flaming: :flaming: :flaming:

ps. Ti to meni rece da sam ja sladak................................ :love:
Elem, jedna je CokoladnaBananica...
By spf 3000
Originally posted by CokoladnaBananica
neke zamalo i da poljubis.... :blush:
zamalo :giggle:
Korisnikov avatar
By Deksi
Video sam cokoladnu bananicu....ali nisam imao snage da se upoznam jer sam bio mnoogo ucirkan...pitao je moju ortakinju da li se zove maja....pa sam ga tad zapazio....neki likovi su me startovali ali sam iskulirao jer nisam bio nesto raspolozen za muvanje i tako...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i molim te, obasni Pakiju da si me ti ujela, sinoc su me isprozivali zbog shljivice:P
Korisnikov avatar
By Lunja
Meni se nije svidela muzika.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa kakva je to muzika konkretno bila pa svi kukaju?
Korisnikov avatar
By Deksi
Iskreno nemam zamerki...meni je muzika bila sasvim ok :dj: ....kad sam ja otisao ne znam da li se nesto menjalo,ali hvala bogu nije bilo narodnjaka dok sam ja bio tu....
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!