Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Dušan MaljkovićBash tako!
Ah Borise hvala ti što postojiš... Bilo je fenomenalno, a još me više razveselila činjenica da se već prepričavaju moji "skandali"... That's kinda cute...
Btw, svima koji ne dolaze jer se plaše outovanja, pogleda iz susednih zgrada i sl, samo da na pomenem da moji str8 prijatelji -- da prijatelji, ne prijateljice -- dolaze na zabave bez problema i super se provode. Aman bre više ljudi... kontrolišite strah da on be kontrolisao vas (rekoh zen-budistički). Ne mora niko da vas diskriminiše, to odlično činite sami! Mislim, kapiram ja sve to i trudim se da ne osuđujem, ali možda malo i i vi da promenite etitjud, za promenu?
Originally posted by bigirlNaravno.
Ne znam... Baš sam čekala ovu žurkicu i bila sva fired up... Možda sagoreh... Lm, bilo je hladno (smrzla sam se kao pi'ka) i statično (niko nije igrao!). A tek kad se zvučnik napolju isključio...
p.s. Ovim putem se zvanično izvinjavam Ulixu što ga na vreme nisam cokila, nego sam ga pustila da me gleda 30 sekundi dok nisam shvatila ko-je-ovaj-što-mi-se-unosi-u-lice. Je l' mi oprošteno?
Originally posted by Super MarioUpravo tako. U početku sam mislio da ću se totalno smoriti i zaspati, međutim ikao sam veći deo vremena sedeo (jer nakon 2h nije bilo muzike na terasi), ispalo je totalno Ok pa sam ostao čak do 5h.
...Više od 150 ljudi je ostalo do kraja žurke što je pravi uspeh. Hoćemo reprizu!
Originally posted by coloradoPa eto, ja te sada smatram standardnom ekipom. Dobrodošao u "klub odabranih"
@Forever Young - nisam znao da se ubrajam u standardnu ekipu, ali nek' ti bude. Bilo mi je odlicno.
Originally posted by coloradoOdlično zapažanje !
I jako mi se svidja sto napolju muzike nije bilo kad je nije bilo. Napokon je neko naterao pedere da pricaju i upoznaju se medjusobno na zurci.
Originally posted by tinkerbell
Koliko se secam, muzika je bila do j***************
Originally posted by Mr DeeTacno ne mogu da verujem koliko ljudi sa foruma je bilo na zurci, trebali smo svi nekako da se izdvojimo i da se pre svega medjusobno upoznamo. Bas mi je zao sto se nismo upoznali, ali, nadam se, bice jos prilika u skorije vreme, pa cemo se upoznati.
meni je zao sto nisam upoznao delete. :smrc:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!