Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nbegi
A jel se to neko "stvarno" venčao? Neko sa foruma?
By Paris
Zurka je bila shit :nokti:

Guarana 155.
Red Bull 250.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Upravo sam primio obaveštenje o mladencima :) )) (chat je ipak brži medij od foruma :D )

Jbg, došao bih samo zbog njih, da sam znao...

Ipak se venčanja ne taje, nego obznane zvanicama :)

Čestitam mladencima P i M :P

Nadam se da je sada u toku prvo bračno jutro :) ))))
Korisnikov avatar
By HARP
Umalo da zaspim na sred zurke :lol:
The worst party ever...
Da nije bilo drustva, tesko bih ostao i ovoliko...

Vencanje je bilo totalno cool :trep:
Sve ostalo shit :nokti:
Korisnikov avatar
By EYA
meni (nama) je bilo skroz ok, muzika extra, pice smo pili, platili ga nismo pa se ne zalimo ;) atmosfera i masa na nivou L&Q zurki :dance:

e da, propustile smo vencanje :(
By Director
Originally posted by avalon
@Bojandjo...Cuo si odlicno... Zato ce Movie bar sledeci put da me vidi o limburgu mesecu kada se majmuni shishaju :lizalica:

Tko to vozi u rikverc i to jos po rucnom? Izbacite najslabiju kariku!!! :giggle:
sta se cudis, znas da su nas jednom odrali za 'ladnu nes kafu u sred bela dana.

Ja ne mogu da se zalim, upoznao sam najsladjeg decka na zurci...bas me briga i za osvetljenje i za guzvu i za muziku... :hug: :love: :lizalica: :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pozdravljam mladence :sweet: :sweet: !
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Meni je Electra shokantno prijala :)

nice :sise: sister ;)

Scenu i dramaturshku pozadinu citave vecheri ne mogu da prepricam, jer ja u stvari nisam bio tamo, mada sam chuo, mogu vam reci, da je publika bila odusevljena venchanjem :)

Mnogo lepih ljudi, mnogo finih lica i cica i mica i maca :P

Eto tako :)

Cestitam mladencima od sveg srca :up: :kiss:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
prostor - super za lounge, NE za ovakvu zurku
muzika - krsh! zali boze... kako objasniti organizatoru da GAY voli KOMERCIJALU!!!
ljudi - wow, puno, lepi, novi, veseli (koliko e moguce uz tu muziku, tj svi koji su voleli tu muziku, tj koji su i i nace veseli :D )
MOJ PROVOD - sooper! kad se masa malo razlisla malo sam cak i djuskao... jos pri polasku od kuce sam odlucio da moram da se izigram to vece, pa kud puklo...
organizacija - bravo, ne znam ko su chike u odelima, al su bili vise nego korektni, oduzeli nam bateriju iz aparaat a posle nam je vratili (kad smo odlazili)
vencanje - kratko i slatko, da ej bilo duze smorili bi se, ja nisam video nista od guzve...
naravoucenije - sledeci put zurka na vece mesto, sa komercijalnijom muzikom... :klap:

ps. gay zurka se odigrala u centu BGa bez incidenata, sa dobrim provodom!
napredujemo...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Bila sam kumaaaaaaaaaaa :smeh: Haljina je izostala jer sam mnogo izbirljiva :) Nadala sam se i onom dildu + bidermajer, al` trapava Pakita baci u 3 pm daleko. Necu da tugujem, zadovoljit cu se pravim :D

A na zurci, mnogo poznatih i dragih lica, pa onda jos veca gomila ne bas toliko dragih ( smorovi :P ). Musica je bila......pa bila je :) Pustili su Madonnu, za ostalo me boli uvo. Sve u svemu, Alliance on Friday Night kicks ass :D
Korisnikov avatar
By wroom
There is NO other way but LESBIAN !!!! :pivce: :dance: :pivce:
Korisnikov avatar
By Tweety
zaista najdosadnija l&q zurrka ever! muzika je bila nevidjeni smor! prostor totalno neprimeren i nepripremljen...
ljudi su bili super, a vencanje, mladenci, kume, maticar- najbolji i najsladji deo veceri!:zev2:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Znaci, nisam propustila nikakav spektakl. Jedino mi je zao sto Sunceta nisam izgrlila i uzivo mu cestitala rodjendan. :mazi:
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Seaman
Djus votka 200 dinara. :D

Pih... Izgleda da je mene zajebala ona zla i nadrkana konobarica koja je sluzila u separeima. :lizalica:
ma ja sam navikao na prevare tog tipa... znaci, prvo sam platio dva crna vina+pivo 680 dinara, a identicnu turu, lemur je platio 440!? nema veze, jer navika je toooo, sto bi rekla natasa bekvalac...
By Swanheart
Originally posted by Tweety
zaista najdosadnija l&q zurrka ever! muzika je bila nevidjeni smor! prostor totalno neprimeren i nepripremljen...
ljudi su bili super, a vencanje, mladenci, kume, maticar- najbolji i najsladji deo veceri! :zev2:
c c c...a deverusu nigde da spomenes :durise: :lol:
jooooj...jos uvek je rano da komentarisem...odoh da se naspavam kao covek pa detaljnije pisem
Korisnikov avatar
By Nbegi
E hebeš naviku da te pljačkaju.... (da oproste sitna deca koja ovo čitaju :beba: :) )))
Korisnikov avatar
By V25
Meni je jako smetala gužva. Svi su me izgazili i gušio sam se od dima. Međutim, izgleda da sam ja jedna od retkih osoba koja se manje-više fino provela. Upoznao sam nešto novih forumaša i prisustvovao venčanju, koje je bilo najbolji trenutak večeri. Muzika je bila daleko bolja od one koja se pušta u Alijansi.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Seaman
Djus votka 200 dinara. :D

Pih... Izgleda da je mene zajebala ona zla i nadrkana konobarica koja je sluzila u separeima. :lizalica:
Juuuuu što je bila zla. I nadrkana.
Em ignoriše em se breca em sikće.
(a prošli vikend sam se vratio iz Sarajeva gde su svi konobari/ce izuzetno nadrkani. mogu tek zamisliti šoka da me nisu ovi pripremili)
By Lemur
Originally posted by Tweety
ma ja sam navikao na prevare tog tipa... znaci, prvo sam platio dva crna vina+pivo 680 dinara, a identicnu turu, lemur je platio 440!? nema veze, jer navika je toooo, sto bi rekla natasa bekvalac...
Zaboravio si garderobu!!!

Slatki devojcurak nam je dao dve jakne, uzeo 200 din i rekao "to je to"!!! :vatrica:
Na moje insistiranje da garderoba kosta 50 din i da je 2x50=100, vratila nam je kusur!

P.S. Zurka smor! :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ulaz je bio preterano skup.
Tuborg 140 - ok, bila sam i na mestima gde je bio 200.
Venčanje - iznenađenje.
Muzika - ne znam... Nekako je nisam čula uopšte sve vreme... Mislim da to kod mene znači da je bilo loše.
Društvo - ne računajući one sas kojima dođoh, cool. Ispričah se sa Goxom, naleteh na Electru, upoznah neku smederevsku gay ekipu preko drugarice, dobih upozorenje pred isključenje od Avalona... :sigh:
I takooo... Ne znam šta sve ukupno da kažem. Bila sam nešto pissed off juče ceo dan, pa je došla žurka... Valjda ok... Nisam ni na kome iskalila bes... pih.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Meni je bilo sasvim OK. Muzika je bila manje-više dobra, oduševio sam se koliko je ljudi došlo, pre svega novih ljudi. Sam čin venčanja je bio fenomenalan, nadam se da će se sa tom praksom nastaviti. A što se tiče cena pića, mi smo za dva piva i viski platili 390 din što i nije tako strašno.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
1. slazem se da prostor nije za takvu zurku, al' ok, nije mi puno smetalo
2. puuunoooo ljudi, nisam mogla da verujem :up:
3. nisam nikog novog upoznala :lol:
4. za cenu pica ne znam, isto mi je bilo kao u alijansi, cak i bolje. 110 din je u alijansi MB, a ovde 110 din LAV :love:
5. muzika ok, zadovoljavajuca 3+ :giggle: . Ma SUBOTA u alijansi rules!
6. meni (nama) su DVE jakne naplatili 50 din :lol: ..... Bas je bilo kradje, sto u sanku, sto u garderobi....

E daaaa. Vencanje! Bas sam se iznenadila... I onda sam skapirala zasto se zurka zvala tako kao sto se zvala :D Cool! Cestitam vam! :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By wroom
Kada ce biti lezbejsko vencanje na zurci? :lezkiss:

muzika uopste nije bila shit, bila je sasvim NICE
prostor isto NICE
sto se pljackanja tice, no idea, meni kelner cak dva puta nije naplatio punu cenu pica
ekipica MORE THEN NICE
a i :love:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by bigirl
Ulaz je bio preterano skup.
Tuborg 140 - ok, bila sam i na mestima gde je bio 200.
Venčanje - iznenađenje.
Muzika - ne znam... Nekako je nisam čula uopšte sve vreme... Mislim da to kod mene znači da je bilo loše.
Društvo - ne računajući one sas kojima dođoh, cool. Ispričah se sa Goxom, naleteh na Electru, upoznah neku smederevsku gay ekipu preko drugarice, dobih upozorenje pred isključenje od Avalona... :sigh:
I takooo... Ne znam šta sve ukupno da kažem. Bila sam nešto pissed off juče ceo dan, pa je došla žurka... Valjda ok... Nisam ni na kome iskalila bes... pih.
To je zato sto te volim... A inace sam stroziji prema onima koje volim :lizalica:
By Swanheart
a da skines ti link...sta mislis o tome :oklagija:
Korisnikov avatar
By Deksi
Dosta ljudi je bio plus ali ovakav prostor nije za zurku vez za pozerisanje.....ovo je manje vise bila jedna pozerska zurka :D
Super je bilo sto su imali koktele...ja i moje ortakinje smo se ubili :D
By Swanheart
e sad da prokomentarisem i samu zurku...drustvo ok...muzika super...relativno malo Guarane :lol: popih ali je opet bilo super...a vencanje...mlada sta bese dobi kao poklon :smeh: (sto je babi milo-to joj se i snilo)

@P...secas se ovog "kako cemo da sidjemo...drzi me za ruku i trci" :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Swanheart

c c c...a deverusu nigde da spomenes :durise: :lol:
jedina stvar koja je falila venčanju je da deveruša kiti svatove ruzmarinom! tu se uvek lepo zaradi
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!