Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Skydiver
btw, kad smo vec kod muzike- ako je ta "the zoe" pustala i na reprizi, mozda ne bi bilo loshe da dobije nogu... muzika je bila uzas...
alkohol i sexy tipovi pomognu, ali "the zoe" sa svojim muzickim nesluhom na kraju prevazidje svaku barijeru i teror ne prestaje
Originally posted by tessioToooo, lutko !!!Originally posted by Skydiver
btw, kad smo vec kod muzike- ako je ta "the zoe" pustala i na reprizi, mozda ne bi bilo loshe da dobije nogu... muzika je bila uzas...
alkohol i sexy tipovi pomognu, ali "the zoe" sa svojim muzickim nesluhom na kraju prevazidje svaku barijeru i teror ne prestaje
E pa moram da ti objasnim dve stvari ... prvo, muziku na docheku je pushtao Dragan Ivkovicj , jedan od perspektivnih Beogradskih DJ-eva , i muzika je bila sjajna ... a ja sam pushtala na reprizi ... Drugo , tada je najavljeno veche house-a , i to shto si chuo su najkvalitetniji singlovi protekle godine , a ubacila sam i dosta poznatih starih klubskih hitova da se ljudi ne smore shto ne znaju stvari , po obichaju ... A najbitnije shto zhelim da ti saopshtim , je da moj "muzichki sluh " nema veze sa tvojim niti bilo chijim "muzichkim sluhom" , jer jedno je shta ja shlusham i cenim privatno , a drugo je shta vi zhelite da shlushate u klubu ... ali nema veze , sve dok su tu " alkohol i sexy tipovi " , ko cje da razmishlja o ostalome ....
S'obzirom da ti se nije dopala manje komercijalna elektronika za dochek , niti veseli house na reprizi , ne znam shta si ochekivao - narodnjake ? Trance ?
DJ Zoe
Originally posted by tessione bih znao, tada naime nisam bio dolje...Originally posted by Skydiver
E pa moram da ti objasnim dve stvari ... prvo, muziku na docheku je pushtao Dragan Ivkovicj , jedan od perspektivnih Beogradskih DJ-eva , i muzika je bila sjajna ...
a ja sam pushtala na reprizi ... Drugo , tada je najavljeno veche house-ai sta se desilo sa houseom? :puzzled:
, i to shto si chuo su najkvalitetniji singlovi protekle godinene bih da se petljam u tvoj posao, ali zaista, playlistu "najkvalitetnijih" (pojam je vrlo diskutabilan) singlova moze da napravi i moja baba...
, a ubacila sam i dosta poznatih starih klubskih hitova da se ljudi ne smore shto ne znaju stvari , po obichajuklubing scena '95
... A najbitnije shto zhelim da ti saopshtim , je da moj "muzichki sluh " nema veze sa tvojim niti bilo chijim "muzichkim sluhom"thank god for that
, jer jedno je shta ja shlusham i cenim privatno , a drugo je shta vi zhelite da shlushate u klubupa, honey, mozda ljudi zele da slusaju house, ali ono sto se vrtilo na toj reprizi je vidjelo house-a koliko i moja baba sarenih kondoma
... ali nema veze , sve dok su tu " alkohol i sexy tipovi " , ko cje da razmishlja o ostalome ....na zalost, kao sto vec napomenuh, ni alkohol ni sexy tipovi ne pomazu 100% posevno kad slipash, ili nemash pojma sta ti se desava sa deckom
S'obzirom da ti se nije dopala manje komercijalna elektronika za dochek , niti veseli house na reprizi , ne znam shta si ochekivao - narodnjake ? Trance ?"manje komercijalnu elektroniku" nisam cuo, pa o njoj ne mogu suditi, a ako bash zelish da znash cemu sam se nadao, onda je to neki dobar electro/ electro-clash, no znam da je to previshe za ocekivati od bilo kojeg gay/lesbo kluba na balkanu. nade su jedno, ocekivanja drugo...
DJ Zoe
Originally posted by KiwiKiwi, zar do sada nisi uspeo da naucis nesto od nase svecke putnice i eminentne kvir teoreticarke Vladimirke T. ?
....Sve je bilo manje više očekivano, izuzev izazovnog nastupa i grupnjaka Tramp+Delete+Deni+Kiwi ...
Originally posted by Pakitotalno sam neupucena u pricu ali si spomenuo "plavu visoku šankerku sa dugom kosom, naočarima i predivnim osmehom" i morala sam da se oglasim, ja nju obozavam!
Zato što je apsolutni kreten od žene, bila je nadrkana do besvesti još od 22 h, a na kraju je valjda 'tela i nešto da ćapne iz tuđeg džepa... Vratiti pod hitno plavu visoku šankerku sa dugom kosom, naočarima i predivnim osmehom, a ovoj spodobi dati otkaz ili je smestiti na neko radno mesto gde neće dolaziti u kontakt sa gostima!
Originally posted by MyselfNe zovem se Draga! Niti sam Dragan!Originally posted by sexyguy
Zurka je bila losha!
Muzika je bila kao nogom birana! O miksu tih pesama i prelazima pesama nema potrebe komentarisati. Ko vam je predlozio tog DJ-a, ili taj Winamp?
Atmosfera u novogodisnjoj noci se moze svakako nazvati, ali nikako novogodisnjom! Usiljeno i plasticno!
Ja sam se dobro proveo sa mojom ekipom, ali mislim da vishe nikada necemo Novu godinu docekati u slicnom okruzenju! Promashaj!
Bili smo za reprizu NG na nekoj gay zurci u Bgd-u, pre dve godine, i tamo je bilo mnogo bolje, nego na ovoj, pa smo, na osnovu iskustva, otishli opet na gay party. Zajebali smo se, jbga!
Jedino dobro na zurci je bilo... helijum-baloni, plazme sa Ivanom, cool shankerice i par zgodnih momaka.
Za ostalo, sta da vam kazem?! Izgledalo je kao da smo doshli na žurku u neko ča-ča-ča mesto. Ovča-Borča-krnjača! Nisam mislio da je Bgd toliko daleko od sveta!
Pozz
Draga, u potpunosti sam saglasna sa tobom, sem jedne stvari - jedino dobro na zurci je bila moja devojka i to sto sam videla tebe!
Srecan nastup u Crnoj gori!
Originally posted by tessioNemoj vise nikada, nigde upotrebiti epitet "sjajno"! Smejace ti se, mozda, neko!Originally posted by Skydiver
E pa moram da ti objasnim dve stvari ... prvo, muziku na docheku je pushtao Dragan Ivkovicj , jedan od perspektivnih Beogradskih DJ-eva , i muzika je bila sjajna ... a ja sam pushtala na reprizi ... Drugo , tada je najavljeno veche house-a , i to shto si chuo su najkvalitetniji singlovi protekle godine , a ubacila sam i dosta poznatih starih klubskih hitova da se ljudi ne smore shto ne znaju stvari , po obichaju ... A najbitnije shto zhelim da ti saopshtim , je da moj "muzichki sluh " nema veze sa tvojim niti bilo chijim "muzichkim sluhom" , jer jedno je shta ja shlusham i cenim privatno , a drugo je shta vi zhelite da shlushate u klubu ... ali nema veze , sve dok su tu " alkohol i sexy tipovi " , ko cje da razmishlja o ostalome ....
S'obzirom da ti se nije dopala manje komercijalna elektronika za dochek , niti veseli house na reprizi , ne znam shta si ochekivao - narodnjake ? Trance ?
DJ Zoe
Originally posted by sexyguyNe znam ni jednog DJa koji može da pusti takav miks koji će pozitivno ceniti 100% publike.. uvek će se naći neko kome to nije po JUSu .. nadam se da si do sada skontao da je tvoj specifičan ukus bio u manjini...
Muzika je bila kao nogom birana!
Originally posted by sexyguyUh, sto si ti neprijatan!Originally posted by MyselfNe zovem se Draga! Niti sam Dragan!Originally posted by sexyguy
Zurka je bila losha!
Muzika je bila kao nogom birana! O miksu tih pesama i prelazima pesama nema potrebe komentarisati. Ko vam je predlozio tog DJ-a, ili taj Winamp?
Atmosfera u novogodisnjoj noci se moze svakako nazvati, ali nikako novogodisnjom! Usiljeno i plasticno!
Ja sam se dobro proveo sa mojom ekipom, ali mislim da vishe nikada necemo Novu godinu docekati u slicnom okruzenju! Promashaj!
Bili smo za reprizu NG na nekoj gay zurci u Bgd-u, pre dve godine, i tamo je bilo mnogo bolje, nego na ovoj, pa smo, na osnovu iskustva, otishli opet na gay party. Zajebali smo se, jbga!
Jedino dobro na zurci je bilo... helijum-baloni, plazme sa Ivanom, cool shankerice i par zgodnih momaka.
Za ostalo, sta da vam kazem?! Izgledalo je kao da smo doshli na žurku u neko ča-ča-ča mesto. Ovča-Borča-krnjača! Nisam mislio da je Bgd toliko daleko od sveta!
Pozz
Draga, u potpunosti sam saglasna sa tobom, sem jedne stvari - jedino dobro na zurci je bila moja devojka i to sto sam videla tebe!
Srecan nastup u Crnoj gori!
Da li si siguran/na da znas koga si vedeo/la?
Kakav nastup u Crnoj gori?
Originally posted by Skydivervidim ja da se ti u muziku odlicno razumes....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!