Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Ček, ček, jel vi to govorite o našoj Zoe?
:neupućen:
By Swanheart
tek sada da se oglasim...sve u svemu...nije bilo lose...a nije bilo lose zbog drustva koje je bilo prisutno...mrzi me sada da pisem vise...
ae zdr...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by gorilica
Ček, ček, jel vi to govorite o našoj Zoe?
:neupućen:
tessio
Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by Skydiver
btw, kad smo vec kod muzike- ako je ta "the zoe" pustala i na reprizi, mozda ne bi bilo loshe da dobije nogu... muzika je bila uzas...

alkohol i sexy tipovi pomognu, ali "the zoe" sa svojim muzickim nesluhom na kraju prevazidje svaku barijeru i teror ne prestaje :(

E pa moram da ti objasnim dve stvari ... prvo, muziku na docheku je pushtao Dragan Ivkovicj , jedan od perspektivnih Beogradskih DJ-eva , i muzika je bila sjajna ... a ja sam pushtala na reprizi ... Drugo , tada je najavljeno veche house-a , i to shto si chuo su najkvalitetniji singlovi protekle godine , a ubacila sam i dosta poznatih starih klubskih hitova da se ljudi ne smore shto ne znaju stvari , po obichaju ... A najbitnije shto zhelim da ti saopshtim , je da moj "muzichki sluh " nema veze sa tvojim niti bilo chijim "muzichkim sluhom" , jer jedno je shta ja shlusham i cenim privatno , a drugo je shta vi zhelite da shlushate u klubu ... ali nema veze , sve dok su tu " alkohol i sexy tipovi " , ko cje da razmishlja o ostalome ....
S'obzirom da ti se nije dopala manje komercijalna elektronika za dochek , niti veseli house na reprizi , ne znam shta si ochekivao - narodnjake ? Trance ?

:prst:

DJ Zoe
Korisnikov avatar
By shishmish
Mislim da je bilo naglaseno sta ce se pustati... mislim od muzike...
:nope:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e pa sad nemam pojma da li sam vec pisala u ovoj temi ili ne.... bez obzira, bilo mi je lepo za ng, a u reprizi nisam ucestvovala
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by tessio
btw, kad smo vec kod muzike- ako je ta "the zoe" pustala i na reprizi, mozda ne bi bilo loshe da dobije nogu... muzika je bila uzas...

alkohol i sexy tipovi pomognu, ali "the zoe" sa svojim muzickim nesluhom na kraju prevazidje svaku barijeru i teror ne prestaje :(

E pa moram da ti objasnim dve stvari ... prvo, muziku na docheku je pushtao Dragan Ivkovicj , jedan od perspektivnih Beogradskih DJ-eva , i muzika je bila sjajna ... a ja sam pushtala na reprizi ... Drugo , tada je najavljeno veche house-a , i to shto si chuo su najkvalitetniji singlovi protekle godine , a ubacila sam i dosta poznatih starih klubskih hitova da se ljudi ne smore shto ne znaju stvari , po obichaju ... A najbitnije shto zhelim da ti saopshtim , je da moj "muzichki sluh " nema veze sa tvojim niti bilo chijim "muzichkim sluhom" , jer jedno je shta ja shlusham i cenim privatno , a drugo je shta vi zhelite da shlushate u klubu ... ali nema veze , sve dok su tu " alkohol i sexy tipovi " , ko cje da razmishlja o ostalome ....
S'obzirom da ti se nije dopala manje komercijalna elektronika za dochek , niti veseli house na reprizi , ne znam shta si ochekivao - narodnjake ? Trance ?

DJ Zoe
Toooo, lutko !!! :obraz:
Korisnikov avatar
By KiWi
Fight! Fight! Fight!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dj Zoe pusta fenomenalnu muziku, a uz to je jedna od najljepsih cura koje sam vidio u Alijansi:kiss:

neke forumasice bi se slozile sa mnom, zar ne? :kravata:
By Skydiver

E pa moram da ti objasnim dve stvari ... prvo, muziku na docheku je pushtao Dragan Ivkovicj , jedan od perspektivnih Beogradskih DJ-eva , i muzika je bila sjajna ...
ne bih znao, tada naime nisam bio dolje...
a ja sam pushtala na reprizi ... Drugo , tada je najavljeno veche house-a
i sta se desilo sa houseom? :puzzled:
, i to shto si chuo su najkvalitetniji singlovi protekle godine
ne bih da se petljam u tvoj posao, ali zaista, playlistu "najkvalitetnijih" (pojam je vrlo diskutabilan) singlova moze da napravi i moja baba...
, a ubacila sam i dosta poznatih starih klubskih hitova da se ljudi ne smore shto ne znaju stvari , po obichaju
klubing scena '95 :roll:
... A najbitnije shto zhelim da ti saopshtim , je da moj "muzichki sluh " nema veze sa tvojim niti bilo chijim "muzichkim sluhom"
thank god for that ;)
, jer jedno je shta ja shlusham i cenim privatno , a drugo je shta vi zhelite da shlushate u klubu
pa, honey, mozda ljudi zele da slusaju house, ali ono sto se vrtilo na toj reprizi je vidjelo house-a koliko i moja baba sarenih kondoma
... ali nema veze , sve dok su tu " alkohol i sexy tipovi " , ko cje da razmishlja o ostalome ....
na zalost, kao sto vec napomenuh, ni alkohol ni sexy tipovi ne pomazu 100% posevno kad slipash, ili nemash pojma sta ti se desava sa deckom ;)

DJ Zoe
"manje komercijalnu elektroniku" nisam cuo, pa o njoj ne mogu suditi, a ako bash zelish da znash cemu sam se nadao, onda je to neki dobar electro/ electro-clash, no znam da je to previshe za ocekivati od bilo kojeg gay/lesbo kluba na balkanu. nade su jedno, ocekivanja drugo...

o kojem ti "veselom houseu" pricash- i really wouldn't know...
Korisnikov avatar
By tessio
Ma oki , ne vredi ...
Nego , subotom se pushta electronica , minimal house , electro i sl. pa svrati.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By Egmont
Honey, ne obraćaj pažnju, nego misli o tome kako ćeš preživeti sutra :)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Unique
dj Zoe pusta fenomenalnu muziku, a uz to je jedna od najljepsih cura koje sam vidio u Alijansi:kiss:

neke forumasice bi se slozile sa mnom, zar ne? :kravata:
aham :yes:
posebno ono prvo :dj: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
....Sve je bilo manje više očekivano, izuzev izazovnog nastupa i grupnjaka Tramp+Delete+Deni+Kiwi ...
Kiwi, zar do sada nisi uspeo da naucis nesto od nase svecke putnice i eminentne kvir teoreticarke Vladimirke T. ?
Ona lepo u jednoj temi u "Golicljivim stvarima" kaze da se o grupnjacima moze govoriti samo kada je na gomili vise desetina persona, nikako manje.
Kakav grupnjak sa svega cetiri individue?

Svoje utiske sa doceka iznecu kasnije, jer sam tek sad stigla sa petodnevne novogodisnje turneje.

Summa summarum, bilo je lepo.

:colorado: :jelka: :cheer:
By Skydiver
Ma oki , ne vredi ...
Nego , subotom se pushta electronica , minimal house , electro i sl. pa svrati.

:bubbles:
budem, cim opet dodjem u beograd ;)

i might even hop over and give you a hand ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Oh ovo je neki dj koj misli da je the best... :drama:
Sto bi moje drugarice dame iz Londona rekle: "Honey, put a sock in it!!!" :alexis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ljudski faktor je bio opredeljujuci kada sam odlucio da za docek dodjem u Alijansu, jer mi jako prija da s vremena na vreme vidim persone sa kojima, evo vec tri godine, diskutujem na ovom Forumu.
Volim sebi da priredim momente susreta sa ljudima koje, kao znam, a opet ih i ne znam dovoljno dobro. To zadovoljava moj nemirni duh, tako da mi na doceku u Alijansi nije zasmetala ni ona hohstaplerka od konobarice, koja je pokusala da mi naplati domacu kiselu vodu za sankom. Lepo sam joj objasnio neke stvari i pokazao joj uredno placenu ulaznicu za docek po ceni od 2000 dinara, pa sam zgrabio onu mineralnu vodu sa sanka i sprao rosu sa srca.
Tacno je da se za 2000 dinara mogao dobiti i docek ako ne bas sa prasecim pecenjem, ono bar sa skrupuloznim konobaricama, ali i sa licima koje svakodnevno vidjam u NS - u , a upravo sam to zeleo da izbegnem za najludju noc.
Nedostatak narodnjaka za docek nadomescen je vec naredne veceri na petrovaradinskoj tvrdjavi u tamosnjem klubu "Earth", gde se igralo i kolo.
:kolo:
Sve u svemu, usli smo veseli u Novu godinu.
By Bombina
ima li nesto za srpske nove godine
By Skydiver
Originally posted by Mr.Ja
Oh ovo je neki dj koj misli da je the best... :drama:
Sto bi moje drugarice dame iz Londona rekle: "Honey, put a sock in it!!!" :alexis:
pour me a double..
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Paki

Zato što je apsolutni kreten od žene, bila je nadrkana do besvesti još od 22 h, a na kraju je valjda 'tela i nešto da ćapne iz tuđeg džepa... Vratiti pod hitno plavu visoku šankerku sa dugom kosom, naočarima i predivnim osmehom, a ovoj spodobi dati otkaz ili je smestiti na neko radno mesto gde neće dolaziti u kontakt sa gostima!
totalno sam neupucena u pricu ali si spomenuo "plavu visoku šankerku sa dugom kosom, naočarima i predivnim osmehom" i morala sam da se oglasim, ja nju obozavam! :love: :angel:
By sexyguy
Originally posted by Myself
Originally posted by sexyguy
Zurka je bila losha!

Muzika je bila kao nogom birana! O miksu tih pesama i prelazima pesama nema potrebe komentarisati. Ko vam je predlozio tog DJ-a, ili taj Winamp?

Atmosfera u novogodisnjoj noci se moze svakako nazvati, ali nikako novogodisnjom! Usiljeno i plasticno!

Ja sam se dobro proveo sa mojom ekipom, ali mislim da vishe nikada necemo Novu godinu docekati u slicnom okruzenju! Promashaj!

Bili smo za reprizu NG na nekoj gay zurci u Bgd-u, pre dve godine, i tamo je bilo mnogo bolje, nego na ovoj, pa smo, na osnovu iskustva, otishli opet na gay party. Zajebali smo se, jbga!

Jedino dobro na zurci je bilo... helijum-baloni, plazme sa Ivanom, cool shankerice i par zgodnih momaka.

Za ostalo, sta da vam kazem?! Izgledalo je kao da smo doshli na žurku u neko ča-ča-ča mesto. Ovča-Borča-krnjača! Nisam mislio da je Bgd toliko daleko od sveta!

Pozz

Draga, u potpunosti sam saglasna sa tobom, sem jedne stvari - jedino dobro na zurci je bila moja devojka i to sto sam videla tebe!

:kiss:

Srecan nastup u Crnoj gori! :fige:
Ne zovem se Draga! Niti sam Dragan!
Da li si siguran/na da znas koga si vedeo/la? :lood: :nerd: :dm:

Kakav nastup u Crnoj gori?:shocked:
By sexyguy

DJ Zoe
Nemoj vise nikada, nigde upotrebiti epitet "sjajno"! Smejace ti se, mozda, neko!

Mani me price mlad, perspektivan, zgodan, talentovan, ovakav, onakav... ne interesuje me ko mi pusta muziku na zurci, dok je ta muzika dobra. Kada mi se muzika ne svidi, tek onda me interesuje ko mi je pustao muziku, ali tada znam da vise ne verujem organizatoru/kafani kada me bude pozvala na ikakav party!

Muzika je bila kao nogom birana! Napisao sam to vec.
+ nigde ne pominjite da vam je za Novu godinu bila lektronska muzika na zurci. Pogotovo house. Onaj ko je pustao muziku ne razume se u elektronsku muziku, ocigledno, niti ima ukusa.
Ja sam bas bio popizdeo. Najvise zbog neznanja miksanja tih, kakvih-takvih MP3ki.
Pozz
Korisnikov avatar
By unic0rn
1.1. je bio fenomenalan ... ne zbog toga sto smo se razneli :avion: nego bash zbog izbora muzike
Korisnikov avatar
By KiWi
Muzika je bila kao nogom birana!
Ne znam ni jednog DJa koji može da pusti takav miks koji će pozitivno ceniti 100% publike.. uvek će se naći neko kome to nije po JUSu .. nadam se da si do sada skontao da je tvoj specifičan ukus bio u manjini...
Korisnikov avatar
By Adenim
Po ponasanju gostiju reklo bi se da je posle 1:30h bilo vise nego dosadno, sto se muzike tice.
No, Dj Zoe mi je draga, pa mi je milo da se bar ona i neko drugi zabavio.
Moj ukus je promasen, no, valjda je bitno sa kim si...
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Myself
Zurka je bila losha!

Muzika je bila kao nogom birana! O miksu tih pesama i prelazima pesama nema potrebe komentarisati. Ko vam je predlozio tog DJ-a, ili taj Winamp?

Atmosfera u novogodisnjoj noci se moze svakako nazvati, ali nikako novogodisnjom! Usiljeno i plasticno!

Ja sam se dobro proveo sa mojom ekipom, ali mislim da vishe nikada necemo Novu godinu docekati u slicnom okruzenju! Promashaj!

Bili smo za reprizu NG na nekoj gay zurci u Bgd-u, pre dve godine, i tamo je bilo mnogo bolje, nego na ovoj, pa smo, na osnovu iskustva, otishli opet na gay party. Zajebali smo se, jbga!

Jedino dobro na zurci je bilo... helijum-baloni, plazme sa Ivanom, cool shankerice i par zgodnih momaka.

Za ostalo, sta da vam kazem?! Izgledalo je kao da smo doshli na žurku u neko ča-ča-ča mesto. Ovča-Borča-krnjača! Nisam mislio da je Bgd toliko daleko od sveta!

Pozz

Draga, u potpunosti sam saglasna sa tobom, sem jedne stvari - jedino dobro na zurci je bila moja devojka i to sto sam videla tebe!

:kiss:

Srecan nastup u Crnoj gori! :fige:
Ne zovem se Draga! Niti sam Dragan!
Da li si siguran/na da znas koga si vedeo/la? :lood: :nerd: :dm:

Kakav nastup u Crnoj gori? :shocked:
Uh, sto si ti neprijatan! :pms:

Imas skoro isti nick kao moj prijatelj. Inace, to vece smo bili zajedno, pa sam napisala to sto sam napisala, nervozni covece. Izvini sto sam te 'povredila', zamenivsi te sa nekim koga poznajem.

Sta ljudima fali kada su ovako odvratni? :roll:
By SUNNY B

vidim ja da se ti u muziku odlicno razumes....

jebiga brate, pa ne mozemo svi da se razumemo u muziku, posebno "zoe" koja nema pojma sa muzikom.... aj sto ima ogroman izbor, pazljivo skupljan i biran godinama (za svoju dusu), aj sto su klubovi proteklih godina bili puni svaki put kad ona pusta, ajd sto svi vrte guzicama kad ona vrti mikseve nego brate sto stvarno vodi racuna da se ljudi lepo provedu...

alal ti vera!

naravno, puna podrska srebrnastom kolibriju, tekila majstoru i najboljem zenskom dj-u u srbiji! :up: :bye: :wink2: :kiss:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by SUNNY GIRL

vidim ja da se ti u muziku odlicno razumes....
Sunny, kad se setim trpanja para u tvoja 'nedra bujna' setim se tvog muzickog ukusa. :smeh:

Drago mi je sto sam te videla na doceku, igracice. Puno pozdrava!!!! :kiss:
Korisnikov avatar
By spliff
nisam bio u lotosu na reprizi. ali moram da napishem ovde da sam se uvek super proveo kad je dj zoe pushccala mjuzu

toliko :love:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!