Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by REI
Mi se poznajemo? :puzzle:

Ili si ti jedan od voajera :smeh: :smeh:
Samo iz vidjenja. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by 2Q2Bstr8
ono što mene najviše zanima je stambena zgrada preko puta, iz koje stanari direktno pilje u baštu. ne treba im ni dogled da bi videli ko je sve tamo i šta radi... baš zanimljivo...
Biće mi posebno zadovoljstvo da poštovane gledaoce trećeg dnevnika učinim srećnim! :trep: Žurka će za njih biti "breaking news" - za praćenje uz kokice, uzavrele komentare i želju da se oseti atmosfera... :sweet:
Korisnikov avatar
By Nestao
lep provod zelim,dwugawi!!!!

:hiphip: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :gitara: :gitara: :gitara:
Korisnikov avatar
By Zibro
a sta ce biti sa ovom kisom ???
Korisnikov avatar
By Zibro
ups nisam video da su drugi vec smarali sa istim ovim pitanjima ....
elem sta da vam kazem ako uspem da ubedim lepsu polovinu ,,, cemo svratimo ,
ali lepsa polovina se uvek ufrkenzi od nezeljenog outovanja pa kategoricno odbija da prisustvuje slicnim desavanjima ...
drugim recima verovatnoca dolaska je negde oko5% :(
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by Zibro
a sta ce biti sa ovom kisom ???
yes, bicemo mokri...
igracemo po kishi...

COOL!!! :grin: :kisa: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Siiiiiiiiiinging in the raaaaaaaing :P
JEDVA CEKAM VECERAS!!!!
(bytw nemojte mi zameriti ako budem izgledao kao da me pljunula lama, dotjitju prafo sa posla :sigh: )
By Lemur
Kise nece biti, tako bar kazu najbolji prognosticari. :sunce:

Mozda bude malo hladno, ali verujem da ce nas vrela atmosfera ugrejati. :hiphip:

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Joj necu kishu :(
Bash kad ja ocu da dodjem vreme ovakvo sranje a nisam toliko meseci bio... Ma trebao je sneg da pada. :cupakosu:
Ne znam da l' da se natrontam ili normalno obuchem. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dodji go, ne mozes da pogresis :zvizdi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmmm, ovo će biti fotofiniš, tj. odluka u poslednjem trenutku...
Korisnikov avatar
By avalon
VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU, 6. AVGUST 2006. GODINE.

SRBIJA: U nedelju toplije, ali ipak sveže za ovo doba godine. Biće malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima u prvom delu dana. Popodne kiša i to najpre na zapadu, da bi se preko centralnih krajeva širila dalje ka istoku. Kiša se uveče očekuje i na severu Vojvodine. Vetar slab severozapadni i zapadni, u Vojvodini jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalne temperature od 12°C do 17°C, a maksimalne od 24°C na severozapadu Srbije do 28°C na jugu.

BEOGRAD: Malo do umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Krajem dana je moguća kiša. Vetar slab zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a najviša dnevna do 26°C.

NIŠ: Ujutru oblačno, tokom dana sa smenjivanjem sunčanih i oblačnih intervala, a u kasnijim popodnevnim časovima sa mogućom pojavom kiše. Vetar slab, severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 27°C.

VOJVODINA: Malo do umereno oblačno i prijatno vreme sa sunčanim periodima uz moguću kišu u drugom delu dana i to najpre na severu Vojvodine. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalne temperature od 12°C do 16°C, a maksimalne od 24°C do 26°C.

NOVI SAD: Malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima sa mogućom kratkotrajnom kišom u popodnevnim časovima. Vetar slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a najviša dnevna oko 25°C.

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By ::fy::
I SUNCE JE U GRADU !! Slika

SVI NA ŽURKU !

:dance:
Korisnikov avatar
By springgay
Originally posted by ForeverYoung
I SUNCE JE U GRADU !! Slika

SVI NA ŽURKU !

:dance:
lepo ja kazem....:dancingfever:
Korisnikov avatar
By jukie
Kafana ili knjizara?
knjizara
Trebalo bi da radi do ponoci, al ne drzi me za rec.
Mislim da plato knjižara svaki dan radi do 24, tj nedeljom počinju u 12 (podne) pa rade do 24, sem ako nisu nešto menjali
Korisnikov avatar
By iJazz
'twas ok. Bilo nekih malih problema, ali jebi ga :shrug: ...

:)
By Ulix
decko i smo se smrzli, muzika se jedva cula, guzva je bila prevelika. videle su borisove zurke i bolje dane.

desilo se i nesto lepo ali nije na meni da kazem. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
meni je bilo superiSSka, i pored odredjenog unfortunate mommenta *moja greska

boriSSu , opet, SVAKA CAST !! :hail2:

p.s, naraFski bio je shit sto je napolju mjuZZ prestala oko 2??
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ah! konacno i ja da se provedem kako dolici. :) dodue na 1/3 eksa.. :)

bilo je skroz cool. :) hocemo jos. :)
Korisnikov avatar
By Rei
:)

Bio sam toliko stondiran da sam jedva sedeo na onoj klupi. :|
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Choveche ja se secam nekih ljudi kroz maglu, i bilo je par ok primeraka. Inache znam da sam dobio novu pederushu/Sladjo Slaki, bebi...ako ovo chitash srry but jebiga crvenokose su sada in/
A pre partya, smo pushili for my first time nargile sa ukusom ruze... tako da opshte gledano noc nije bila toliko losha.
Osim svih dogadjaja, najznachajnija stvar mi je bila vidjenje dve osobe koje hladno nisam video godinu dana.:cvece:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
изгледа да је неко ди џеју дао наше музичке жеље и грешком рекао - ОВО НЕМОЈ ДА ПУШТАШ!!!
:ua:
jeдино изненађење зе мене је био ремикс
The Killers - Somebody told me
:love:
oстало је било прити боринг...

иначе људи су били океј, место такође...

Да ли би следећа жукра могла да се прави под именом
Вишлист парти???
:chilling:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ah Borise hvala ti što postojiš... Bilo je fenomenalno, a još me više razveselila činjenica da se već prepričavaju moji "skandali"... That's kinda cute...

Btw, svima koji ne dolaze jer se plaše outovanja, pogleda iz susednih zgrada i sl, samo da na pomenem da moji str8 prijatelji -- da prijatelji, ne prijateljice -- dolaze na zabave bez problema i super se provode. Aman bre više ljudi... kontrolišite strah da on be kontrolisao vas (rekoh zen-budistički). Ne mora niko da vas diskriminiše, to odlično činite sami! Mislim, kapiram ja sve to i trudim se da ne osuđujem, ali možda malo i i vi da promenite etitjud, za promenu?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Bilo je odlično a muzika (izmedju 3 i 5h) totalno po mom ukusu. Više od 150 ljudi je ostalo do kraja žurke što je pravi uspeh. Hoćemo reprizu! Pohvale za DJ.-a :) :dj:

:right:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni bilo lepo, iz par razloga :blush:
E, da!
ZASTO BAS JA!
Kako sam usao na zurku, ne preterujem prvih 20sec, konobar je naleteo na mene sa punim ajncerom raznoraznog pica i sve prosuo po meni!!! Nije cak rekao ni izvini, nego se okrenuo i otisao po novo pice :durenje: grrr
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Dušan Maljković
a još me više razveselila činjenica da se već prepričavaju moji "skandali"... That's kinda cute...
Naravno, zato sto si ti gradska ridikula, iliti seoska luda - (kako vec ko pojmi ovo nase mesto zivljenja).

A buduci da ces diplomirati na filozofiji otprilike u istoj zivotnoj dobi kao i N****ija, dakle u poznim pedesetim (premda je i to sve manje verovatno), time je paralela izmedju vas potpuna.

:peace:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Vlada T
Originally posted by Dušan Maljković
a još me više razveselila činjenica da se već prepričavaju moji "skandali"... That's kinda cute...
Naravno, zato sto si ti gradska ridikula, iliti seoska luda - (kako vec ko pojmi ovo nase mesto zivljenja).

A buduci da ces diplomirati na filozofiji otprilike u istoj zivotnoj dobi kao i N****ija, dakle u poznim pedesetim (premda je i to sve manje verovatno), time je paralela izmedju vas potpuna.

:peace:
joj!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!