Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by radoznalama nisam ni ja bash bio neshto priseban.... sve vreme sam bio kod gornjeg shanka, sa sparkom.Originally posted by Khons
fantazija. cista fantazija.
Bolje nego prosli put... Zao mi sto nisam bila prisebna da vidim spliffa
Originally posted by unic0rnJes' imala je... Prošišala je jednom sa nekom devojkom pored mene, grabile su nezaustavljivo ka šanku...
eruanica je imala kravatu je l tako?
uchinilo mi se i reko da li da te zaustavim pa nisam da se ne bi ispalio i isprepadao neku ni krivu ni duznu devojku ))
Originally posted by Pakida da i rushile su sve pred sobomOriginally posted by unic0rnJes' imala je... Prošišala je jednom sa nekom devojkom pored mene, grabile su nezaustavljivo ka šanku...
uchinilo mi se i reko da li da te zaustavim pa nisam da se ne bi ispalio i isprepadao neku ni krivu ni duznu devojku ))
( or ?)
Originally posted by Egon 25... Jadni, naivni, prevareni, iznenaðeni ... c c c c c ...
najsmeshniji momenat
je kad sam stalno sretao neke str8 drugare ( jos iz highschool dana ili iz starog kraja) sa prichom: '' A, jel si znao da je ovo ladno gay zhurka??''
jeste jeste ... dobro je ...
Originally posted by Pakii jos sa komentarom u uglu nakezhenih usana punim iznenadjenja:Originally posted by Egon 25... Jadni, naivni, prevareni, iznenaðeni ... c c c c c ...
najsmeshniji momenat
je kad sam stalno sretao neke str8 drugare ( jos iz highschool dana ili iz starog kraja) sa prichom: '' A, jel si znao da je ovo ladno gay zhurka??''
jeste jeste ... dobro je ...
Originally posted by Paki
Nope... ... Paki, to sam ja!
Stajali smo pred kraj žurke avalon, ti, ForeverYoung i ja na dolaznoj (ulazno-izlaznoj) platformi, stazi na po?etku kluba... Avalon nas nije upoznao sa tobom, ali iz pri?e sam ukapirao da si to ti (imao si belu majicu, jel tako?... Ja bejah u narandžastoj majici, pisalo je ARSENAL na njoj i bež pantalonama...)
Originally posted by Egon 25Ma pusti avalona, smorio se garant, celo ve?e me je upoznavao sa do tada samo sa foruma mi poznatim ljudima... Valjda mu se slošilo na kraju... ... Ili je neštu drugo u pitanju ...
btw.
super su ti pantalone...
gde si kupio?
Originally posted by Paki
Stajali smo pred kraj žurke avalon, ti, ForeverYoung i ja na dolaznoj (ulazno-izlaznoj) platformi, stazi na po?etku kluba... Avalon nas nije upoznao sa tobom, ali iz pri?e sam ukapirao da si to ti (imao si belu majicu, jel tako?... Ja bejah u narandžastoj majici, pisalo je ARSENAL na njoj i bež pantalonama...)
Originally posted by avalonMa jesi, al' njemu nisi rekao ko smo mi!Originally posted by Paki
Khm, khm... Gnusne li lazi... 5 puta sam vam ponovio "Ovo je Egon25 sa Foruma", a vi ste nas gledali kao sojke na vetru
Originally posted by Ulixda da taj sam ...Originally posted by Egon 25Cini li mi se ili nas je neko upoznao kad sam sa drustvom odlazio? Secam se da sam komentarisao neciji avatar i da sam iz nekog razloga pominjao Vajlda... al' da me ubijes, ne znam o cemu se zapravo radilo.
Thanks !
Originally posted by unic0rnyup, to sam bila ja...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!