Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by waterlily
@ organizatorima Bruka je sto uvaljujete onaj shit od Simeksovog pelinkovca umesto Gorkog Lista i to za 150din!
Vlasnici kluba odredjuju izbor pica i njihove cene.
Korisnikov avatar
By EYA
steta bi bilo menjati klub sa odlicnim prostorom i perfektnim ozvucenjem, zbog par dinara ili vrste pelinkovca... sledeci put nemojte piti pelin ili ponesite isti u fraglicu, sakrijte ga u carapu, tamo ne pretresaju :D

a mozda da se predlozi vlasniku kluba da ubaci neka pica na osnovu nasih sugestija ?

za pocetak GORKI LIST :protest:

btw, hoce li biti jos zurki u istom klubu ?

:up:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
e da, ladno nisu imali limun :puzzle: ... doneo nam konobar tekilu bez soli i limuna .... al' nema veze :D ... nije srasno :D

Da :D :D :D :D :D :D ... hoce biti zurka u Trezoru again? :okret: :okret:
Korisnikov avatar
By spark
i meni je bilo extra. video sam masu dragih ljudi, muzika je bila fenomenalna, a i prostor je ok.

nije mi samo jasno kad sam pre uspeo da popusim dve pakle cigareta, tako da sam pred kraj zurke ostao bez duvana, ali sve jedno, stvarno je bio fenomenalan provod.

wc jeste ocajan, i vidim da je to generalno veliki minus gde god da se izadje...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by zbunjena
Originally posted by m..
Ja videla Karleushu jr (milim mala je ista, samo niza i shira)... Ostalog se secam krtoz izmaglicu alkoholnih isparenja (manje vina, manje vina)
:lol: :lol: :lol: jbt ne izlazi mi njen lik iz glave od kako si mi je pokazala i rekla evo je mala karleusha....strashnoooo....boli me glava!!

na zurci bilo 90% forumasha...cool zaista!

@ R'n'B... :kiss: :kiss: (idemo opet) :trep:

ooh-ooh-ooh-ooh-aaaaaahhh
E, zena se zove Marina, Sunny mi saznala... :roflmao:
Ima da je storkujem po X-u.
Korisnikov avatar
By zboO
zemlja zove freak-a...zemlja zove freak-a....R'n'B javi se ili cu svima da ispricham za tvoj blam !!! :durenje: :lol:

e vako....skupljamo se mi pre zurke....i skupi se nas 4-5...medju nama i R'n'B freak....prilazi nama lik i trazi upaljach....a mali freak sav zbunjen prilazi NEZNANCU pruza mu ruku i upoznaje se sa njim....a zatim i okupljenu ekipu upoznaje sa neznanim junakom....a tip ga gleda i kaze: "ali ja nisam sa vama,treba mi samo upaljach"!!! BANGGGG....zemljo otvori se, pomislio je freak!! :lol: :lol:

i takoo....

aj da ponovim (on topic) zurka je bila woOOow!! :up:
Korisnikov avatar
By Shmi
Bruko jedna,prava si tracara!

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Posle 17 sata spavanja :hypno: , kona?no odmoran ... :yay:

Slažem se sa Misicom leta "woOOow!!" :cool:

..još sam upoznao nekog cute de?ka :blush:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
E vala stvarno :P .. pa sta...desava se :D ... meni se svasta nesto desilo u X-u jednom....ovo sto se njemu desilo je NISTA :lol:

:sise:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by tinkerbell
E vala stvarno :P .. pa sta...desava se :D ... meni se svasta nesto desilo u X-u jednom....ovo sto se njemu desilo je NISTA :lol:

:sise:
Sta ti se desilo jednom u X-u? Pricaj! :lukavi:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by Egmont
@ organizatorima Bruka je sto uvaljujete onaj shit od Simeksovog pelinkovca umesto Gorkog Lista i to za 150din!
Vlasnici kluba odredjuju izbor pica i njihove cene.
Izvinjenje organizatorima onda:saint2:

Od danas pocinjem da stekam pare za taj kraj oktobra:dancingfever:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by shmizllica

Sta ti se desilo jednom u X-u? Pricaj! :lukavi:
Pa sad....BAS je blam :blush: .. i to sve pred NJOM :lol:

Od danas pocinjem da stekam pare za taj kraj oktobra:dancingfever:
Vala bas :up: :yay: :up: :yay:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma pricaj!!! :D

Znaci i krajem oktobra i mene gledate... :smilegrin: Moram da blejim i cice koje djuskaju do bola u kavezima! :rool:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ni manje ni vise pao je zvucnik preko mene...i ugasio se :zvizdi:

i tako...pao mi je preko glave :blush: .. a ONA je sve to videla...bila je 1,5 m od mene i takoooo :blush:

:pivce:

<i ajde kad smo kod blamova...kad smo isli u green bar...kad smo se priblizavali onima na ulazu..na onom mosticu..ja se lepo okliznem i padnem :blush: ... pa kad je bilo klizavo i mokro :durenje: >
Korisnikov avatar
By Shmi
:smeh: Dobjo necem vise da te prozivam... :smeh: :smeh: :smeh: Ulepsala si mi popodne! :)
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Jbg, ali cetvrtak mi ne odgovara uopste. A da sebi komplikujem zivot i izmuzem slobodan dan i dodjem na zurku da bih shvatio da je smor ne zelim. Jbg, sve su zurke najavljivane kao fenomenalne i svi se najavljuju ali se veoma cesto ispostavi da ispadne sranje, pola najavljenih ne dodje i slicno.
'ebiga

nekst tajm mejbi
Korisnikov avatar
By EYA
ova je definitivno bila F E N O M E N A L N A !

:yay: :eya: :dancing: :eya: :jumphug: :eya: :trach: :eya: :mazi: :eya: :grouphug: :eya: :yay:
Korisnikov avatar
By EYA
:kuca:

uf, uvek me zajebe...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
offtopi?arke.

Moramo obavezno praviti posebne teme o afterima :eureka:

:chestram:
Korisnikov avatar
By Skyen
aaaa taj after je imao brojna otkrovenja - npr Herc&Nerc i Mahi, mahi - kad bih ja to cula da ne bese, hmmmm, DJ-ke JK :cool:

a komsija je bio tako dobar, toliko smo pocrkali, da nije nastavio tradiciju Mahi mah-anja, kad krenusmo toplim, vojvodjanskim domovima. a zasto??? zato sto nije dosao Fenix, pa smo se transcedentirali, a u tim duhovnim dimenzijama mantra Mahi je strogo zabranjena od strane Narodnog Fronta Judeje ili mozda Judejanskog Narodnog Fronta :whatever:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Egmont
Hvala vam svima na pohvalama. Prosto sam dirnut.
Skidam kapu. Odlican prostor (to sam oduvek i tvrdio za Trezor :D ). Sve u svemu super zurka sa sve namrgodjenim momcima iz obezbedjenja. :lol:
Mada iz nekih razloga bolje da nisam dosao. U jeee....
Ali organizacija, cista desetka. Ako ja to kazem, onda je stvarno tako. :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
Sve u svemu super zurka sa sve namrgodjenim momcima iz obezbedjenja. :lol:
Ne zaboravi i konobare, mislim da su bili zgranuti prizorom. :D
Bilo mi je super, mada ne toliko zbog prostora, ne zbog muzike, da ne govorim tek o okruzenju, koliko mi je bilo super zbog neceg drugog...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!