Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
...inace, znam da ti je drago bilo da djuskas s njim..i zato mi je zao...
By Pending-For-A-Bending
Steta zbog tog batice... Jbg, ponekad je tesko svariti neke stvari. MAda, iiskreno ne razumem taj ceo postupak

A sto se tice zurke... ja sam otisao iako sam bio svestan da to i mozda nije dobra ideja. Prostor je potpuno otvoren i svako je mogao da udje. A to sto su neki ljudi dobili batine, mislim da obeybedjenje niko ne moze da krivi. Stvarno nije moglo da se kontrolise. Ja se ne plasim za sebe, ali stvarno mi je zao ljudi sto su nastradali. Glupa je ideja uopste bila organizovati zurku na takvom mesto (prvi kafic na ADI, svi prolaze pored njega). Dodjavola, pa nije to GAVEZ koji je potpuno yavucen.
A naravno da su ljudi hteli da dodju jer su yeljni izlazaka... JBG... jos uvek smo seljana

A da... Muzika je bila uzasna

Mislim da smo zaboravili sta znaci GAY ZURKA
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ lthr_yu - sta ti znaci ovo?

'A da... Muzika je bila uzasna

Mislim da smo zaboravili sta znaci GAY ZURKA'

:puzzle:
By Pending-For-A-Bending
PA to znaci da je muzika bila uzasna. Ne znam... ja slusam i komercijalnu i "nekomercijalnu" muziku.
Iskreno, nisam video da su ljudi djuskali 24/7

A sto se tice pojma GAY ZURKA tice... za "nekomercijalnu" muziku i house i sta ja znam mogu lepo da izadjem u Ander, Plastik i slicno. Ima tamo pedera. A gay zurka... Zar to ne bi trebalo da bude celonocna igra uz Madonnu, Gloriu, Britney, Doop i slicno? Znate valjda na sta mislim... Kad idem na gay znam sta bih voleo da cujem. I nemojte mi pocinjate sa pricama "U svetu..." jer sam ziveo u Nemackoj i Holandiji
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by lthr_yu
... Prostor je potpuno otvoren i svako je mogao da udje. A to sto su neki ljudi dobili batine, mislim da obeybedjenje niko ne moze da krivi. Stvarno nije moglo da se kontrolise. Ja se ne plasim za sebe, ali stvarno mi je zao ljudi sto su nastradali. Glupa je ideja uopste bila organizovati zurku na takvom mesto (prvi kafic na ADI, svi prolaze pored njega). Dodjavola, pa nije to GAVEZ koji je potpuno yavucen.
A naravno da su ljudi hteli da dodju jer su yeljni izlazaka... JBG... jos uvek smo seljana ...
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid839503
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..
Klitri, lepa ti zena.

:D

ovaj, pa, fala :alexis:
jEEs lipa, majku joj hEEbEEm;
a i pametna :sise: .. a tek sto jEE dobra u dushi :fuckbed:

molim lipo, ja sEEtam samo prEEtcjerane ribe, sto b' sEE reka :elvis:

p.s. uskoro cjEE mi proradit sujEEta, pa cju i ja nabacit sise i tako to :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!