Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by zdrav_prav
da li neko zna naziv filma koji se vrtio na plazmama? onaj sa engleskim titlom.. cini mi se veoma cool
Originally posted by Laika
E da, i nas zanima koji je film bio u pitanju
Originally posted by unic0rnFilm se zove Plata Quemada. Kratki animirani filmovi su iz kolekcije Beltesassar's Short Animation Festival i mozete ih naci uz pomoc nekog Torrent klijenta. Upozorenje - treba ce vam barem nedelju dana da ih downloadujete zato sto ih retko ko seeduje.
ja moram da pohvalim crtace koji su ishli na pochetku prosto genijalno
Originally posted by LemurBio, samo nisi trazio na pravom mestu. VIP sank.
Nije bio Bacardi, pa za mene nije bilo alkohola.
Originally posted by PerunMozes, ali mislim da ti se zelja nece ispuniti
L&Q, mogu li da narucim jos jednu zurku za pocetak avgusta?
Originally posted by unic0rnKoliko zamjetih, tebi nije bio problem da (se) balavis i bez Flipa
Hint za sledecu: dugo nismo balavili na Flipa
Originally posted by unic0rnOriginally posted by EgmontOriginally posted by unic0rnKoliko zamjetih, tebi nije bio problem da (se) balavis i bez Flipa
Pa, od vishka glava ne boli
Originally posted by spliffEto...prosek 9... Bog da te vidi... Sve preko 7 je dobra ocena
e pa da ponovim josh jedanput:
the best party, ever!
muzika 10 (mkdsl mozzda za nijansu bolji)
ekipa 10 (hvala bogu da ima i ovakvih mesta gde se okuplja gay ekipa. na ovakvu zzurku bih mogao da odvedem bilo kog gosta iz inozemstva bez trunke blama)
bar 7 (nije bio losh izbor piva i ostalog picca, ali nishta nije bilo hladno)
Originally posted by unic0rnMislis "mnogo je samo kada biju'? Ili ne mislis?Originally posted by EgmontOriginally posted by unic0rnKoliko zamjetih, tebi nije bio problem da (se) balavis i bez Flipa
Originally posted by EgmontDrago nam je, ?ove?e!
Pa, nije ispalo lose na kraju. Pocetak (a to je, dragi gosti, mnogo pre nego sto se vi pojavite) bio je horor.
Hvala Pakiju i Vecitom Mladicu. Kafa iz vase solje je nikad gorca i nikad jaca, sto je kompliment, verujte mi na rec
Originally posted by hlaefdigeA meni bilo nekako glupo da isprepadam tebe i colorada, a baš sam imao nekako želju da vas upoznam... Skoro sve vreme ste bili u našoj (mojoj) blizini, pogotovo pred kraj žurke... Colorado ne bi bio onoliko inspirativan bez onih ?arapa (štucne, šta li su) ... Slatko ste ðuskali i bilo je zadovoljstvo videti takva dva lepa ljudska bi?a u svojoj blizini ...
meni je bilo leeeepo.... zao mi je samo sto sam uliksa srela tek kad sam se vec totalno ispresavijala od alkohola i umora!
...i jos sam nekih ljudi odavle srela i bas neki mnogo fini svet! sve u svemu, ja sam zadovoljna....mirna mogu na exit pa na more!
Originally posted by PakiOriginally posted by hlaefdigeA meni bilo nekako glupo da isprepadam tebe i colorada, a baš sam imao nekako želju da vas upoznam... Skoro sve vreme ste bili u našoj (mojoj) blizini, pogotovo pred kraj žurke... Colorado ne bi bio onoliko inspirativan bez onih ?arapa (štucne, šta li su) ... Slatko ste ðuskali i bilo je zadovoljstvo videti takva dva lepa ljudska bi?a u svojoj blizini ...
meni je bilo leeeepo.... zao mi je samo sto sam uliksa srela tek kad sam se vec totalno ispresavijala od alkohola i umora!
...i jos sam nekih ljudi odavle srela i bas neki mnogo fini svet! sve u svemu, ja sam zadovoljna....mirna mogu na exit pa na more!
Originally posted by hlaefdigeMnogo si bre lepa... i visoka.. Sexy breOriginally posted by PakiOriginally posted by hlaefdigeA meni bilo nekako glupo da isprepadam tebe i colorada, a baš sam imao nekako želju da vas upoznam... Skoro sve vreme ste bili u našoj (mojoj) blizini, pogotovo pred kraj žurke... Colorado ne bi bio onoliko inspirativan bez onih ?arapa (štucne, šta li su) ... Slatko ste ðuskali i bilo je zadovoljstvo videti takva dva lepa ljudska bi?a u svojoj blizini ...
e to sto si sad ispisao je prica nasih zivota.... NEMOJ DA SE TO DESAVA!!! naravno da je trebalo da nam pridjes!
....dokolenice necu da komentarisem!!! strina i dalje misli da treba da se udam za njega iako ga je upoznala u tim carapama! (pa kad je tako lep pa visok pa fin pa lepo prica)...
...i hvala na komplimentima (kako to glupo zvuci, znas ja te stvari bas, nekako, kako da kazem, na primer, ne znam...)
Originally posted by avalonOriginally posted by hlaefdigeMnogo si bre lepa... i visoka.. Sexy breOriginally posted by PakiOriginally posted by hlaefdigeA meni bilo nekako glupo da isprepadam tebe i colorada, a baš sam imao nekako želju da vas upoznam... Skoro sve vreme ste bili u našoj (mojoj) blizini, pogotovo pred kraj žurke... Colorado ne bi bio onoliko inspirativan bez onih ?arapa (štucne, šta li su) ... Slatko ste ðuskali i bilo je zadovoljstvo videti takva dva lepa ljudska bi?a u svojoj blizini ...
e to sto si sad ispisao je prica nasih zivota.... NEMOJ DA SE TO DESAVA!!! naravno da je trebalo da nam pridjes!
....dokolenice necu da komentarisem!!! strina i dalje misli da treba da se udam za njega iako ga je upoznala u tim carapama! (pa kad je tako lep pa visok pa fin pa lepo prica)...
...i hvala na komplimentima (kako to glupo zvuci, znas ja te stvari bas, nekako, kako da kazem, na primer, ne znam...)
Originally posted by hlaefdigeOk, popravi?u slede?i put...
Originally posted by avalonuvekOriginally posted by unic0rnOriginally posted by EgmontOriginally posted by unic0rnKoliko zamjetih, tebi nije bio problem da (se) balavis i bez Flipa
Sine, o cemu prica ovaj? Pa ja bar znam da si bio fin celo veche
Doduse, ja jesam izigravao kolibrija i bio sam cesto odsutan, ali... ti se jesi ponasao pristojno...Right?
Originally posted by EgmontE, tako nekako, od ujedanja je nadalje vec sve previshe
Mislis "mnogo je samo kada biju'? Ili ne mislis?
Originally posted by amnesiaOriginally posted by avalonOriginally posted by hlaefdigeMnogo si bre lepa... i visoka.. Sexy breOriginally posted by PakiOriginally posted by hlaefdigeA meni bilo nekako glupo da isprepadam tebe i colorada, a baš sam imao nekako želju da vas upoznam... Skoro sve vreme ste bili u našoj (mojoj) blizini, pogotovo pred kraj žurke... Colorado ne bi bio onoliko inspirativan bez onih ?arapa (štucne, šta li su) ... Slatko ste ðuskali i bilo je zadovoljstvo videti takva dva lepa ljudska bi?a u svojoj blizini ...
ijao, da znas da jeste!
bas.. pojava!!
Originally posted by EgmontAli ja cu mnooogo da zelim...
Originally posted by PerunMozes, ali mislim da ti se zelja nece ispuniti
L&Q, mogu li da narucim jos jednu zurku za pocetak avgusta?
Originally posted by Laika
Zvezda ve?eri--> moj drug koji nije prestao da se džilita ni deset minuta. Carina.
Originally posted by FireGoxOriginally posted by DirectorVala bas!
Samo, na sledecoj zurci cu da ponesem sitan novac u jednoj torbi i da pica placam sa gomilom sitnisa, posto konobari nikad nemaju za kusur!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!