Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by shmizllica
Vide li neko Gocu Trzan na zurci? :misli:
Ma ona ide samo u X gde je upad za dž. :P
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by m..
Ja videla Karleushu jr (milim mala je ista, samo niza i shira)... Ostalog se secam krtoz izmaglicu alkoholnih isparenja (manje vina, manje vina)
Jel to ona mala sto sam je startovala za tebe da je pitam kako se zove?
Korisnikov avatar
By Draco
Meni je bilo XTRA!
S tim sto je bilo do jaja i pre same zurke, mislim, potpuno cudna ekipa i jos cudniji mix alkohola :cool2:

A moj Monstrum mali, heh.. Pa kako da mi ne bude super kad sam bila sa njom?! :love:

I jos one fensi lonice sto je Tinki obukla, def. su zacinile vece. :D

Muzika je bila odlicna za divno cudo.

I takoooo.. Odoh ja da hasam posto sam sad ustala..
Korisnikov avatar
By EYA
ja se provela nevidjeno... nikad jaca energija i sklad, osmesi na sve strane... ma uzivancija... i predzurka i poslezurka i zurka na klupi i zurka u potrazi za pravom stranom ulice... ma sve je bilo totalno ludo i zabavno !

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Za nesto stariju ekipu - u potrazi za izgubljenim vremenom (growing up gay in Belgrade - 90's), ukus starog klabinga, kako smo mi, plemenski starci, to nekada radili.
Korisnikov avatar
By Kittrie
zurka je naj naj naj naj i oupet...
mnougo je simpa kad ne mogu naci ama bas nicemu zamerku !! :tamoamo:

o afteru pricati necu. nisam pricala ni na njemu (sem kad sam se zalila da mi je hladno i tak' to... ) :D
uf, idem da legnem malo i oudmorim :iskolacen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
imam ja zamerku.
na ventilaciju :P :P :P :P
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam nasla par mesta gde je ventilacija picila ko u avionu da sam... i onda sam isla od baze do baze za rashladjivanje, a izmedju zagrevanje. :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
eto vidis, sledeci put te jurim da ulovimo dobru ventilaciju da malo dishemo. :D

u jednom trenutku sam zamalo povikao 'Forum za papirnu maramicu' koliko mi je bio zapushen nos al niko ne bi chuo jer je treshtala muzika :D
Korisnikov avatar
By EYA
follow me pi pi :D

i moram da te pohvalim za celonocni ples, odgore gledano, super mario je bio kepec koliko si ti skakao :yay:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahaha... nisam ni znao da imam tolko snage, do kraja sam skakao bez prestanka... lol
zato sam se posle jedva dovuko kuci :mjuza: a kolena vishe jednostavno nemam :minibounce:
Korisnikov avatar
By EYA
ja ne osecam ni dupe :smeh:

a odkud ja kuci :puzzle: ne secam se kako sam uspela...
Korisnikov avatar
By greenwich
houhouhou konacno super zurkaa! :cheer:
shtiklirano: doubar prostor, super pozitivna atmosfera, novi ljudi, stari prijatelji, i naravno... nekoliko Ludackih Iznenadjenja! :spin: :jumphug:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
znaci ja ne mogu spavati uopcenito !! :iskolacen:
Korisnikov avatar
By EYA
a sto da spavamo ?
meni je u glavi zurka, misli plesu, skacu i sakrivaju se :lood: cuje se neka muzika... malo shushti... ali bas udara... neko nesto sapuce...gde se ovo podesava i pojacava, bwee ?
Korisnikov avatar
By Kittrie
spavati?
da poubegnem od realnosti surovog i izuzetno podlo izvdenog zahvata prekida muzike od strane dj
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by shmizllica
Originally posted byunic0rn

stvarno najbolja zurka
hmmm, da, kulturni jelen je stvarno naj naj naj hot devojka na forumu [nije muvanje, samo konstatacija]

A tek sto smo imali pogled od dole nagore...
:lukavi:

aman nisam to ja...to je neka riba što joj platim da ode na gay-žurke i da govori da je Kulturni jelen sa foruma:smeh:

mislim kad bi ja igrala uz elektroniku...ma makar to bilo i London mix na afteru :love:

btw...mora?u da joj šrinkujem honorar
she sucks in walking with higheels!

@m.. New York...New York:lol:

ali re?e cica da je žurka bila vrh!
Korisnikov avatar
By HARP
WC kao i svuda loš,to je valjda tako postalo moderno po svim klubovima...

Proveo se super,skakao do zadnje pesme,mada noge me ne bole i mogao sam još toliko,lol
Korisnikov avatar
By Zibro
eto i meni u jednom trenutku palo na pamet da dodjem
a onda sam sam sebi poceo da govorim da je to nepotrebno exponiranje da bi mogli da se izrode kojekakvi problemi iz toga pa tu su i ispiti za koje treba da se radi i kojekakve gluposti .... bla bla bla ,,, prosto je tuzno koliko sam homofobican ,
decku nisam ni pomenuo jer on je jos gori od mene ......
a kako vidim ljudi su se sjajno proveli ... a ja sam sad ljubomoran
e ako su
i tako mi i treba
Korisnikov avatar
By Super Mario
Zurka je apsoluto uspela! Dj iz Holandije (ako je uopste pustao) je bio suvishe sladunjav. Mladji je odratio posao, narochito na kraju. Svaka chast. Bash smo djuskali
:tehno: :yay: :yay: :yay: :yay: :tehno:
Korisnikov avatar
By Skyen
bilo je ehtra!!!!

pocevsi od komsijinog i mog putesestvija za prestonicu (firma Krstic aka Fenix se nije spojavila na zakazanom mestu)
pa redom, super ekipa, dobra muzika i after uz Camden mix extended version. a tek after u onom parkicu, gde mi se zavrtelo u glavi prateci samohodnu kosachicu, dok je isla round an round :tornado:

no, u srcu nosim jednu nikad prezaljenu ljubav sa spomenute avanture. jednog malog polupanog dzukca, koji nije odustao da me prati iako je odbio pola sendvica koji sam mu bacila, aaaaa, tramvaj nas je rastavio; ja odoh, ti ostade :kuca:

a sada je vreme za after aftera after shock :elektro: propustila sam terapiju, a ne valja da se preskace, aaaaa, glavaaaaaa
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by tinkerbell
A pogled na DOLE je bioooooo bas dobar :zvizdi:
Sa tim se u potpunosti slazem...stvarno je bilo :mljac: decaka....

Originally posted by Kittrie
znaci ja ne mogu spavati uopcenito !! :iskolacen:

Ni ja !!!

Probudio sam se juce oko 16h i jos nisam ponovo prilegao... :lood:
Korisnikov avatar
By waterlily
E pa Val, bila sam i ja! I stvarno ne pamtim kada sam toliko igrala! Pet sati bez prestanka! Nemam zamerki na masu, svi su bili ekstra dobro raspolozeni!

@ organizatorima Bruka je sto uvaljujete onaj shit od Simeksovog pelinkovca umesto Gorkog Lista i to za 150din!
Korisnikov avatar
By waterlily
jos kada bih znala ko su svi oni slatki decaci sa kojima sam djuskala... Garant su forumasi, ali smo bili previse zauzeti djuskom da bi se upoznavali:wink: Bezuspesno sam trazila tipa u, ako me secanje dobro sluzi, rozoj majici koji je nekih dva minuta djuskao gore bacajuci se najstrasnije, da mu kupim pice! Odusevio me je!
Korisnikov avatar
By Shmi
A tek sto waterlily igra... :smilegrin: Bas si me prepala kad si mi prisla... :blush: ;)
By fazza
Fino je bilo, dodushe pamtim i bolje zurke, odnosno one na kojima sam se ja
bolje proveo, a to je uvek povezano sa nekom osobom... :love:

Nemam bash nikakvih zamerki na organizaciju, muziku, narod, prostor...i
nadam se da ce ih biti i u buduce na istom mestu. Bilo bi stvarno extra da sam
ja bio boljeg raspolozenja.

Pozdrav svima i vidimo se neki drugi put... :bye: :)
By Gost
Originally posted by Zibro
e ako su
i tako mi i treba
velkam tu d klab
dakle, NEPOGREŠIVO omašim one dobre...
:rida:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Na sledecu obavezno da se spremate, poslednji dani oktobra :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zibro
a onda sam sam sebi poceo da govorim da je to nepotrebno exponiranje da bi mogli da se izrode kojekakvi problemi iz toga pa tu su i ispiti za koje treba da se radi i kojekakve gluposti .... bla bla bla ,,, prosto je tuzno koliko sam homofobican ,
decku nisam ni pomenuo jer on je jos gori od mene ......
e ako su
i tako mi i treba
Ako ti vidis tamo nekoga poznatog, kao sto tebi ne odgovara da se o tome pricha van zurke tako ne odgovara ni toj osobi.
No, to na neki nachin jeste rizik :)
Korisnikov avatar
By Egmont
Hvala vam svima na pohvalama. Prosto sam dirnut.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!