Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
@Sunny girlI ne znam samo zasto je pokrenuta tema o batinama sada.

Ja nisam dobio batine niti bilo ko sa kim sam se vracao.

Ali zar ste toliko bedni da se samo obazirete na svoje dupe?
Ja sebe uvek stavljam u tudju poziciju, pa tek onda komentarisem.
Zamislite kako bi vama bilo...

A to sto ti mislis da je svako tetka ko iznese svoje misljenje, to je vec tvoj poveci problem...

A i kako da se neko odbrani kada ga napadnu njih 10orica?
Ajde tebe da vidim u toj borbi...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ali covece! Znao si da ce DJ Zoe pustati muziku!!!
Ako si vec znao da te uvek smori, zasto si dolazio? A ako si vec dosao, nemoj da se zalis.
Zar nije logicno?!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Izvini ali pisalo je da ce pustati do 1h... cemu sam se ja radovao...

Ali je produzila najmanje do 2 sto je mene bas smorilo.

A u osalom sta tebe zabole.

Da li sam ja nesto rekao upuceno nekom od vas?
Nisam... prema tome...

P.S. Nisam se zalio, nego sam izneo prost komentar, ali ovde ne vredi objasnjavati.
Korisnikov avatar
By coka
a da oni menjaju naziv teme :tuc:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Dirrty18g
Izvini ali pisalo je da ce pustati do 1h... cemu sam se ja radovao...
Slika

A u osalom sta tebe zabole.

Bas si ti fino vaspitan decak...

U pravi si, sta mene zabole....

:bye:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Necemo se obazirati na to... :durenje:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ispadoh kreten... ali sada jbg :nokti:
Korisnikov avatar
By tuzna
@Dirty18- :wcsolja: :ubise:

Nemas ti pojma sa elektronikom. A sto se dj zoe tice, mozes samo da joj pljunes pod prozor. Uostalom, nisi izneo ni misljenje ni komentar, nego sud. A to je malo drugacije. Secas se da si na pisao "sta sam i ocekivao kad je dj zoe pustala"...lose, prijatelju, mnogo lose....

:up: za dj zoe
Korisnikov avatar
By Paki
Ispadoh kreten... ali sada jbg :nokti:
Ne daj bože da se izviniš zbog greške...
By Director
na celih 5 strana, niko nije konkretno, kratko i jasno napisao sta se stvarno desilo!!! Nisam ni znao da se desava ta zurka (uzgred dizajn flajera je za cistu desetku), ali sam nakon svega cuo da je neko prebijen na povratku kuci... Ko? Ljudi, sad je muzika najmanje bitna, recite bre sta se desilo nakon zurke i ko i kako je prebijen?
By жњ
Originally posted by tuzna
@Dirty18- :wcsolja: :ubise:

Nemas ti pojma sa elektronikom. A sto se dj zoe tice, mozes samo da joj pljunes pod prozor. Uostalom, nisi izneo ni misljenje ni komentar, nego sud. A to je malo drugacije. Secas se da si na pisao "sta sam i ocekivao kad je dj zoe pustala"...lose, prijatelju, mnogo lose....

:up: za dj zoe

upravo! nasa zoica zna da je dobra i na cije komentare treba, a na cije ne treba da obraca paznju. zna ona da ima puno vernih fanova... narocito medju zenskom populacijom :dude: :giggle:

meni je licno, bila super! samo se nadam da ce sledeci put da pusta nesto "tvrdje"!! posto se njanjavoj publici ne da ugoditi, nama koji imamo ukus se i te kako da. polij nas nekom buchnom ekperimentalom sledeci put, pukni nas shkondrljanjem i minimalom, mozda ovi smaraci nauce da se zezaju kao mi i usput nauce nesto novo o muzici. samo hrabro i bez ustupaka! komplimenti ljudi koji nisu odmakli dalje od granda ti nisu ni potrebni!!

:kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Slazem se za znj! :up:

Ja sam tamo negde na nekoj strani hvalila Dj Anu Nikolic... Samo iz razloga sto je pustala malo tvrdje od DJ Zoe :) .. A ja volim tvrdo :blush:

:lol:
By жњ
pa zoe pusta mekse upravo ne bi li ovakvim zlojezicima izlazila u susret. jbg... a takvi ce kenjati sve dok ne pusti shemsu.

nek slobodno raspali tvrdje i gleda kako se masa talasa!! :shmi:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by tinkerbell
.. A ja volim tvrdo :blush:

:lol:
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Director
na celih 5 strana, niko nije konkretno, kratko i jasno napisao sta se stvarno desilo!!! Nisam ni znao da se desava ta zurka (uzgred dizajn flajera je za cistu desetku), ali sam nakon svega cuo da je neko prebijen na povratku kuci... Ko? Ljudi, sad je muzika najmanje bitna, recite bre sta se desilo nakon zurke i ko i kako je prebijen?

najkonkretnije moguce, zurka je bila na adi, skroz otvorena, gay i str8 ljudi maltene sedeli i blejali jedni do drugih, neki se zale na manjak obezbedjenja, e sad da se ne upushtam u to...
i kad su neki momci nabijeni alkoholom i testosteronom zeljni dokazivanja mushkosti utvrdili da je to gay zurka, nakon iste su napravili sacekuse.
a ko je prebijen, nije bitno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Naravno da se ne razumem u elektroniku jer po meni to nije muzika jer nema emocija nikakvih...

Ali opet postoje poznate pesme i jako dobre... koje retko ko i pusta... samo se pitam zasto, ali ajde...
Njihov posao njihova stvar...

A sto bih se ja bilo kome izvinio?
Da nekog poznajem pa da sam ga i uvredio, naravno da bih se izvinio, a ovako nemam za sta.

P.S. To sto sam rekao "sta sam ocekivao kada je ona pustala" je zato sto sam vec bio na zurkama gde je ona pustala muziku i retko kada mi se dopala muzika... i zasto to ne bih rekao?

Ja ne govorim u ime svih kada kazem da mi se ne dopada muzika, to je moje licno misljenje koje mi ne pada na pamet da krijem.
A to sto neki ne umeju da prihvate, njihov problem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by жњ
pa zoe pusta mekse upravo ne bi li ovakvim zlojezicima izlazila u susret. jbg... a takvi ce kenjati sve dok ne pusti shemsu.

nek slobodno raspali tvrdje i gleda kako se masa talasa!! :shmi:
Shemsu?!

Ako se nekom ne dopada ista muzika kao tebi, zasto ih odmah omalovazavas?

Strasno... :roll:

I to nije redak slucaj, niti samo vezan za tebe.
Ko god ima razlicito misljenje od velike vecine ovde... odmah nailazi na uvrede i omalovazavanje.
Nikad mi nece biti jasna zanimljivost iskaljivanja svojih komplexa na drugima... :roll:
Korisnikov avatar
By IriS

Shemsu?!

Ako se nekom ne dopada ista muzika kao tebi, zasto ih odmah omalovazavas?

Strasno... :roll:

ajde sad pročitaj svoj prethodni post, ili bolje da ti ga citiram
Naravno da se ne razumem u elektroniku jer po meni to nije muzika jer nema emocija nikakvih...

A sto bih se ja bilo kome izvinio?
Da nekog poznajem pa da sam ga i uvredio, naravno da bih se izvinio, a ovako nemam za sta.

P.S. To sto sam rekao "sta sam ocekivao kada je ona pustala" je zato sto sam vec bio na zurkama gde je ona pustala muziku i retko kada mi se dopala muzika... i zasto to ne bih rekao?

Ja ne govorim u ime svih kada kazem da mi se ne dopada muzika, to je moje licno misljenje koje mi ne pada na pamet da krijem.
A to sto neki ne umeju da prihvate, njihov problem.
ili možda da citiram tvoje omalovažavanje DJ Zoe?

dete, nekad ti je zaista bolje da ćutiš :roll:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovde ocigledno ljudi ne shvataju za sta se vezuje omalovazavanje.

Njen posao je biti DJ... i to se nekom moze svideti kako obavlja, a nekom ne, kao meni.
Doduse mozda nisam kvalifikovan da o tome pricam, ali ja to makar i priznajem, za razliku od mnogih koji se smatraju sveznajucim i najinteligentnijim bicima u svemiru :roll:

A omalovazavanje se vezuje za vredjanje tudjeg izgleda i inteligencija, kao i sposobnosti uopste.

A ja sam u toj mojoj izjavi naglasio da mi se ne dopada kao DJ a ne kao osoba ili po fizickom izlgedu, sto je nebitno jer sam gay.

Da li sada kapiras, ili da ti crtam?
Korisnikov avatar
By IriS
pa da. neko se ponosi svojom profesijom, a neko svojim dupetom.

neko javno pušta muziku, neko javno (na internetu) pokazuje svoje dupe.

ako bih uporedila to dvoje, DJ Zoe je u neuporedivo većoj prednosti od tebe, pa makar bila i najgori DJ na svetu, a nije ;)

poenta, da ja tebi nacrtam, ako si postavio svoje fotke, onda trpi kritiku, kao što trpiš i malobrojne pohvale :eevil:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa vidis... omalovazavas me.

Mislis da sam ja jedini koji to radi?

Vredjas me i to je jadno, ali to vec nije moj problem, niti cu da ulazim u pitanje zasto.

A da li ti mislis da se ja jedino oslanjam na svoj izgled?
Ukusi su razliciti, pa i da je neko najlepsi (sto nepostoji) uvek ce se naci neko kome se nece dopasti...

Ja nisam siguran u sebe samo na osnovu toga, ali ne vredi objasnjavati nekom kao sto si ti. :roll:

P.S. Eh ti mislis da sam ja kao ti tvoji sa kojima se druzis i koji su ti ovde bliski...
Ja se ne obazirem na tudje kritike, niti mi smeta da neko kaze da mu se ne dopada kako izgledam.
Dovoljno sam siguran u sebe u svakom smislu da me to ne dotice...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali sigurnost u sebe koja ima i na cemu da se zasniva je retkost ovde.
Zbog toga mnogi previse pokazuju svoje koplexe i zele svima da dokazu kako su naj u necemu... a to u stvari pokazuje ko je i koliko siguran u sebe i sta je u zivotu postiga... ili nije (sto je cesci slucaj)
Korisnikov avatar
By IriS
eto, samo si pratio nacrtano... voliš slikovnice?

vidiš kako se pecaš kad neko čačka po onome čime se ponosiš (čačka rečima, kamo sreće za sve nas da je drugačije).

opusti se malo i ostavi ljude da komentarišu žurku bez tvojih komentara, dovoljno si rekao :chilling:
Korisnikov avatar
By IriS

P.S. Eh ti mislis da sam ja kao ti tvoji sa kojima se druzis i koji su ti ovde bliski...
Ja se ne obazirem na tudje kritike, niti mi smeta da neko kaze da mu se ne dopada kako izgledam.
to da li te dotiče ili ne, se vidi, ne brini se :trep:

a to sa kim se ja družim i s kim sam bliska, nije tvoja stvar, niti to možeš ikako da znaš ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ne bih nista vise ni dodao na onu moju recenicu da se neki nisu osecali prozvani i izabrani da to komentarisu... :roll:

Pricas da se ponosim svojim dupetom, kao da si otkrila nesto nepoznato.
Da li sam malopre mozda porekao to?
Eh slepa si ti kod ociju... vidis samo ono sto zelis da vidis...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by kiss addict

to da li te dotiče ili ne, se vidi, ne brini se :trep:

a to sa kim se ja družim i s kim sam bliska, nije tvoja stvar, niti to možeš ikako da znaš ;)
Xa xa xa... smesna si.
Naravno da nije moja stvar... niti me zanima, to je samo cinjenica.

P.S. Ma najvise se obazirem na lezbejke koje me komentarisu... nisi ni svesna koliko mi je tvoj komentar uticao na tok mog daljeg zivota... :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Eh slepa si ti kod ociju... vidis samo ono sto zelis da vidis...
nek smo u nečemu onda isti, iz tvoje perspektive :lol:

p.s. ja nisam lezbejka ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moja greska ako nisi lezbejka.

Mada je nebitno... koje god da si orijentacije i pola... odgovor bi glasio isto.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i tako.....

....meni bilo lepo......volela bih da nisam bila toliko umorna, pa nisam mogla da se razdjuskam.....a muzika mi je bila potpuno ok....bila mi je super ekipa pored reke na lezaljkama....delovale su raspolozeno i veselo....i izgleda da smo se sve isto zvale.....

....e da...oterase mi kissqueen iz kaveza da se ona mala opet tamo popentra...al' ajde...hehehehe
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!