Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
šanuću ti nasamo, kad dodješ u moj dzbun, prvi sleva kad se izadje iz vode ;)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Dolazim sa Hlaefdige i jednim mnooooooogo zgodnim deckakom, koji mi je inace prvi plesni partner.
Eto nas oko cetiri nule na Baronu. :eya:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ah aje oFO, niki nije napiSSa koment, il ja bit sLipa ??

LM, nama bilo mucho super :D
prostor je strava, bas sam odusevljena inovacijama :hail2:

samo da nije bilo nako ladno na plazi kasnije, kmeeeeeeeeeeeee :rida:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by KissQueen
Dolazim sa Hlaefdige i jednim mnooooooogo zgodnim deckakom, koji mi je inace prvi plesni partner.
Jesi li saznala na kraju gde je bio više od pola večeri? :trep:

Baaaašš je zgodan i meden....... :bale: ....... šteta što ne voli dečake ... :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
oko 4 sam legla da dremnem,i probudila se oko 2...pffffffff koma:evilkiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by faijnfa
Zaspala sam... :kesa:
:prst:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahah jaoo nemoj mi prst pokazivati to ne volEm:doh:
e vise ne najavljujem dolazak samo cu se pojaviti,pa ko me vidi videce me hehe:D
Korisnikov avatar
By Paki
Zato ti ga i pokazujem... :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
U noći između 30. juna i 1. jula organizatorski tim Queer Summer Parties koji čine DJ Zoe (http://www.myspace.com/fearofsymmetry), DJ Ana Nikolić i DJ Sarseech napravio je žurku u Baronu. Gosti drugih lokala sa makiške strane Ade Ciganlije su na povratku kući primetili da se u Baronu održava gay žurka. Neki od njih su se organizovali i u ranim jutarnjim satima prebili najmanje četiri posetioca žurke u Baronu.

Zbog ovoga Loud & Queer otkazuje svoju rođendansku žurku koja je trebalo da se održi 7. jula 2007. godine. Umesto toga, klub Alijansa će raditi ovog vikenda i u petak i u subotu. Ulaz će biti besplatan.

Takođe, Loud & Queer naglašava da nije imao nikakve veze sa organizacijom žurke u subotu 30. juna 2007. godine.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mnogo mi je zao zbog posetioca koji su nastadali....nadam se da povrede nisu kriticne...
Korisnikov avatar
By m..
Klitri, lepa ti zena.
Korisnikov avatar
By EYA
ti si bar zaspala, ko co'ek, svojoj kuci, a ja na zurci :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by EYA
ti si bar zaspala, ko co'ek, svojoj kuci, a ja na zurci :praznoglavi:
vazno da si se odmorila,nije bitno gde :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Paki
Originally posted by KissQueen
Jesi li saznala na kraju gde je bio više od pola večeri? :trep:

Baaaašš je zgodan i meden....... :bale: ....... šteta što ne voli dečake ... :sigh:

Uh, sledeceg dana mi je stigao sms tipa - ne pitaj za razloge, vise se necemo nikada ni cuti ni videti, pamti samo ono sto je bilo lepo...

Cek, sad cu da prekucam ceo sms, od reci do reci:

"K., stvarno zelim da sve ovo sto manje boli, zato sam i izabrao ovaj nacin, jer ako bih cuo tvoj glas, to bi bilo nemoguce, a i ovako je pretesko.
Ja sam milionita osoba iza zadnje osobe na svetu koja zeli da te povredi, ali ovo drugacije nije izvodljivo.
Stvarno sam mislio kada sam izgovarao reci da si moja zvezda u sazvezdju moga srca i tamo ces, K., ostati dok god ono bude kucalo, ali doslo je vreme da se rastanemo.
Nemoj da trazis objasnjenje za ovo, jer zivot je cudo i neke stvari se jednostavno dogadjaju.
Pamti onu magiju koju smo proziveli zajedno, jer je bila prava i ne dozvoli da stvar kao sto je razlaz isprlja te predivne uspomene.
K., zvezdice moja, volim te, ali se vise necemo videti niti cuti.
Sve ima pocetak i kraj i to je uvek tako, ali ono sto se dogadja izmedju je ono sto se racuna, a ja ti saljem poslednji poljubac da te jos jednom dodirne bar u mislima.
Budi jaka kao sto jesi, jer zivot te je ojacao i bice sve ok. Good bye, last kiss for my girl!!!"

To je sve on iskucao u jednom sms-u, i vise se ne odaziva na pozive.

Sta da ti kazem, Paki, bedak mi je zesci... :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:

Gledala sam milijarditi put nase slike, slike sa nastupa u Sava centru, slike sa salsa veceri, slike iz 2003., kad smo poceli da plesemo...
:rida: :rida: :rida:

Jebote, opet sam se izbedacila. I, ne, nije ni meni jasno sta mu je, bukvalno je ovo odjednom ovako. Odbijam da poverujem :durenje: mislim da je ovo zona sumraka.
Korisnikov avatar
By Azdaja
K., zvezdice moja, volim te, ali se vise necemo videti niti cuti. (ja sam homofob)
e ovo je bilo jace od mene...maybe gresim,al...pfff:shamar:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nije ni meni jasno... Vec 2 dana sam u rebusu. I, jebi ga, zao mi je... :placko:
Korisnikov avatar
By Azdaja
a jeb,ljudi su "cudni"(cudni-stoke)...navikni se:pljuje:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Al' ovaj je jako fin inace, stvarno ne znam sta mu je.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ma, znao je kakva je zurka u pitanju, potpuno je gay friendly. I jos sam rekla da dolazi i moja cici, i da moze biti prizora pomalo eksplicitnih... Sve ok. I stigli mi na zurku (jedva sam se parkirala, pre toga, bio je normalan u kolima), i sve ok, upoznao se lepo, sve super.
Mi prvo malo zaseli u one lezaljke na plazi, e, tu je prokomentarisao da bi on da ide da djuska, i kako mozemo da sedimo kad je tako dobar ritam, i ode... I tako 2-3 puta, i onda samo nestade.
Bas sad malo pre pricam Pakiju da sam se ja prvo uplasila da mu se nije ko zna sta desilo - jbg, one sumice okolo, puno homofobicnih tipova, a Dj. iako tvrdi da nije gay izgleda kao prototip... :teg2: :vogue:

Zovem ga cele noci, ne javlja sa na mobilni. I sledeceg dana stize gorecitirani sms. :nazalost:

Od tad nema komunikacije - samo ja saljem sms-ove, zovem (ne javlja se), saljem mailove... Jbg...

Da bar znam zasto...
Korisnikov avatar
By Azdaja
a ne znam...ni tebe,a ni DJ..ali se malo salim:)
popricaj ti licno s njim najbolje,pa nek' ti kaze u fejs u cemu je problem....:merlinka:
Korisnikov avatar
By Paki
Kao što ti rekoh, možda je otkrio sebe, pa ga sad sramota... :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
hehehe,a mejbi...a mozda je homofoBIK:kiwi:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa, iskreno, uopste nije fazon...mogao je bar da nam kaze da je otisao, pa sutra da objasni, a ne da se tripujemo citavo vece gde je...

....stvarno deluje kao fin momak, ne znam sta mu se odjednom desilo! mislim...on zna da ti nisi sama...ali sta? odjednom ga neizdrzivo zabolelo?!?!? pa nije to slepo crevo!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!