Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by mladunaco parama bolje da ne pocinjem....ionako cu stopirati to bg.... tako da ce se verovatno pre zurke desavati neki park u alkoholne svrhe.... ali stvarno sam zeljna zurke! onda se cujemo....
nisam siguran
u frci sam sa parama jako
uzetju broj od tebe ili colorada mada mislim da njegov vetj imam il tju dati moj pa se chujemo blagovremeno
to ok?
a tebe i kolorada je lako prepoznati ne brini hihih:tetka:
Originally posted by mmikiPa, zar ja Borka Cedomorka da ne pustam maloletnike na zur?! Moj zivot ne bi imao smisao. Dodji ti vamo.
Organizatore, dolazi ovamo ako Boga znas...![]()
unic0rn- ja se iskreno nadam da me ne lozis bez potrebe... Mada jos uvek se nisam upalio.![]()
Originally posted by mladunacNaravno.
jest
u krajnjem sluchaju kakva bi to bila zhurka bez maloletnika![]()
![]()
![]()
Originally posted by avalonGledaj, mmiki, da te mama Ava posvoji i onda ne moras vise da brines nista, jer je mama Ava prema svojim cerkama brizljivija od Esme Redzepove, a ona je poznata po tome sto je do sada odgajila i na pravi put izvela vise od 30 usvojenih kceri.Originally posted by mmiki
Mnooogo se vi zaje*avajte.....
Ma samo dodji na zurku ako hoces...Nece niko smeti da te takne![]()
Originally posted by hlaefdige
dobro...znaci pravni fakultet....vreme.....23.00 ok? ko sve ide s nama? za sada prijavljeni Hlaefdige, Colorado, KissQueen...dalje? Mladunac ides s nama? jos neko?
Originally posted by mmikiNe obracaj paznju. To je uobicajen nacin komunikacije u nasoj porodici
Predlazem da se Avalon i Unic0rn uhvate malicima i otpevaju jedno mir, mir, mir (tu pesmu sam naucio dok mi je mama davala sisu)...
Jaoj Deni, iz kog to naftalina vadis likove da mi je znati...
Originally posted by avalonIf you catch me!Originally posted by gorilica
Boga mi, ja ujutru dolazim u Belgrade, tako da se vidimo prekosutra!![]()
Samo jednu stvar da znas...Ako i ovoga puta ne dodjes na zurku, u kapi vode cu da te davim![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!