Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ValMa ?uti, još si i dobra... Adenim koji me je do sada upoznao jedno 5 puta pita pred kraj žurke Peruna pokazuju?i prstom na mene: "A ko be'še ovaj de?ko?"
Ma shto meni nisi rek'o? Ja bi vas upoznala, s obzirom da sam skontala da je vec poznajem.
A i ti kad si mi rekao ko si, ja posle 10 minuta pitam devojku:"A ko beshe onaj decko malopre?"
Originally posted by Pakim.. ima ninDja shunjalice
Ja celo ve?e u malim pauzama ðuske jurio ljude po klubu i navatao skoro sve koje sam i hteo (sem m.. - ponavljam se, a sve tako jer ne mogu sebi da oprostim taj propust... jedino mi ona bila nekako invisible... )
Originally posted by ValNju sam pikirao pre neki dan za vešta?ku oplodnju... da imamo bebice swatke...
Ma meni su zurke vrh. Posebno ova nocas. Upoznash nekoga i posle 6 minuta ti se sve smucka i veze nemash ko je ko. Jedino amneziju shto zapamtih. A ko i ne bi...
Originally posted by tinkerbell
Bilo je boooolje nego prosli put!!!
Svaka cast!
Pozdrav za : jenny (ovo joj je bila prva gay zurka... .. nadam se da se lepo provela ), Pakija (ovog puta se nisi plasio da mi pridjes (zaustavis) .. i za FY-a), avalona (super-lood decko ), Adenima ... i naravno za Superfly-a
Originally posted by m..
I pored toga sto sam bila stealth lesbian, upoznah Jenny i Delete (jeb ga one 3 prelepe zene me hipnotisale [ a i ja sam poluchorava pa ljudi moraju da me hvataju u prolazu] pa sam uglavnom bila iza dj-a, (uostalom uvek tamo stojim kad sam u plastici pa bilo gay ili str8 zurka). Anyway meni je Deni bio hit veceri, apsolutni. Neprevazidjeni. Danileja ljubim te usnulu.
Anyway bilo je lepooo.
Originally posted by zdrav_pravto ce ti valjda napisati organizator, a ja moram da pohvalim crtace koji su ishli na pochetku prosto genijalno
da li neko zna naziv filma koji se vrtio na plazmama? onaj sa engleskim titlom.. cini mi se veoma cool , voleo bih da ga pogledam na miru? Ko jos gleda filmove po zurkama
Originally posted by avalonAvi pa ti znas da kada ja pridjem negde podizem temperaturu, ni klima ne moze da rashladiOriginally posted by FireGox
Iskakah se za medalju sa najboljim frendom... drustvo forumasa je bilo stacionirano u cosku gde cepa klima... tako da cas isao da igram po sred guzve s dugom, cas se hladio medju forumasima ispod klime
Eh da si se samo hladio...
Originally posted by LaikaSwatka moja, neizmerno mi je drago što te upoznah!
Specijalni pozdravi kralju Avalonu i sre?icama Pakiju i Forever Young-u
Originally posted by amnesiaI mi tebe, lutkice, znaš to i sama... A lepo smo se ispri?ali u jutarnjem basu...
ekipa je bila SUPER, sve vas volim
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!