Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
@ Lemur & Ulix

:sweet: ... Fina deca ... non-alcoholic pretty guys ... :smeh: :lol: :roflmao: :kakodane:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Ma shto meni nisi rek'o? Ja bi vas upoznala, s obzirom da sam skontala da je vec poznajem. :smeh:

A i ti kad si mi rekao ko si, ja posle 10 minuta pitam devojku:"A ko beshe onaj decko malopre?"

:lood:

:lol: :lol: :lol:
Ma ?uti, još si i dobra... Adenim koji me je do sada upoznao jedno 5 puta pita pred kraj žurke Peruna pokazuju?i prstom na mene: "A ko be'še ovaj de?ko?" :pucaodsmeha:

E, to je uspeh! :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Ma meni su zurke vrh. Posebno ova nocas. Upoznash nekoga i posle 6 minuta ti se sve smucka i veze nemash ko je ko. Jedino amneziju shto zapamtih. A ko i ne bi... :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Paki
Ja celo ve?e u malim pauzama ðuske jurio ljude po klubu i navatao skoro sve koje sam i hteo (sem m.. - ponavljam se, a sve tako jer ne mogu sebi da oprostim taj propust... jedino mi ona bila nekako invisible... :rida: )
m.. ima ninDja shunjalice :giggle:

p.s. kad ce sledeca LIPA zurka (ja sam osudnjena da hebenu SVAKU zurcu u plasticu propustim , zbog hebene skole !!) ???

ajd , abgazujte boriSSa, ja obecajem da cem dodZem na sTIkle, suknjici koje nema (20 cm maX) , skidanje :dude: i ak bidnem inSSpiriSSana lap dance :dancing:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Ma meni su zurke vrh. Posebno ova nocas. Upoznash nekoga i posle 6 minuta ti se sve smucka i veze nemash ko je ko. Jedino amneziju shto zapamtih. A ko i ne bi... :)
Nju sam pikirao pre neki dan za vešta?ku oplodnju... da imamo bebice swatke... :beba: :love: :meda: :mazi:

... Al' ti?u samo, ni ona to još ne zna ... :trach: :giggle:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Bilo je boooolje nego prosli put!!! :yay:

Svaka cast! :up:

Pozdrav za : jenny (ovo joj je bila prva gay zurka... :maji: .. nadam se da se lepo provela :) ), Pakija (ovog puta se nisi plasio da mi pridjes (zaustavis) :kiss: .. i :kiss: za FY-a), avalona (super-lood decko :lizalica: :kiss: ), Adenima :kiss: ... i naravno za Superfly-a :kiss: :love: :kiss:
Korisnikov avatar
By jenny
cuj dobro! odlicno, stvarno ne pamtim kad sam se zadnji put ovako provela, izgleda da mi bas prijaju novi ljudi... :bouncy:
zao mi je samo sto ne stigoh da progovorim koju sa m.. :kiss:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by tinkerbell
Bilo je boooolje nego prosli put!!! :yay:

Svaka cast! :up:

Pozdrav za : jenny (ovo joj je bila prva gay zurka... :maji: .. nadam se da se lepo provela :) ), Pakija (ovog puta se nisi plasio da mi pridjes (zaustavis) :kiss: .. i :kiss: za FY-a), avalona (super-lood decko :lizalica: :kiss: ), Adenima :kiss: ... i naravno za Superfly-a :kiss: :love: :kiss:

:blush:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by FireGox
Iskakah se za medalju sa najboljim frendom... drustvo forumasa je bilo stacionirano u cosku gde cepa klima... tako da cas isao da igram po sred guzve s dugom, cas se hladio medju forumasima ispod klime :D

Eh da si se samo hladio... :jezik:
Korisnikov avatar
By m..
I pored toga sto sam bila stealth lesbian, upoznah Jenny i Delete (jeb ga one 3 prelepe zene me hipnotisale [ a i ja sam poluchorava pa ljudi moraju da me hvataju u prolazu] pa sam uglavnom bila iza dj-a, (uostalom uvek tamo stojim kad sam u plastici pa bilo gay ili str8 zurka). Anyway meni je Deni bio hit veceri, apsolutni. Neprevazidjeni. Danileja ljubim te usnulu.
Anyway bilo je lepooo.
By zdrav_prav
da li neko zna naziv filma koji se vrtio na plazmama? onaj sa engleskim titlom.. cini mi se veoma cool :love: , voleo bih da ga pogledam na miru? Ko jos gleda filmove po zurkama
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by m..
I pored toga sto sam bila stealth lesbian, upoznah Jenny i Delete (jeb ga one 3 prelepe zene me hipnotisale [ a i ja sam poluchorava pa ljudi moraju da me hvataju u prolazu] pa sam uglavnom bila iza dj-a, (uostalom uvek tamo stojim kad sam u plastici pa bilo gay ili str8 zurka). Anyway meni je Deni bio hit veceri, apsolutni. Neprevazidjeni. Danileja ljubim te usnulu.
Anyway bilo je lepooo.

Nije valjda opet spavao u Plasticu? :lol: To vec postaje tradicija... :giggle:
Korisnikov avatar
By Bole
Bilo je ludoo...super atmosfera... :klap: ..odavno nisam ovoliko igrao.... :yay: :eya:
samo bilo je pakleno vruce....

P.S. pozdrav za Denija :kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by m..
I pored toga sto sam bila stealth lesbian
Kako stealth kad si se motala tamo na 'terasi' oko DJa celo vece:D Ili sam ja pogreshio? :) )
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by zdrav_prav
da li neko zna naziv filma koji se vrtio na plazmama? onaj sa engleskim titlom.. cini mi se veoma cool :love: , voleo bih da ga pogledam na miru? Ko jos gleda filmove po zurkama
to ce ti valjda napisati organizator, a ja moram da pohvalim crtace koji su ishli na pochetku :lol: prosto genijalno :love:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by avalon

Nije valjda opet spavao u Plasticu? :lol: To vec postaje tradicija... :giggle:
Ispascu najgora tetkerajska tacara, ali priznau o tome se radi. Mada bio je budan i chio vecinu vremena, i nadasve sladak. Mislim da je to sve Stripijevih ruku delo.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by unic0rn
Originally posted by m..
I pored toga sto sam bila stealth lesbian
Kako stealth kad si se motala tamo na 'terasi' oko DJa celo vece:D Ili sam ja pogreshio? :) )
Bome nisi pogreshio, stipkala sam bradonju za bradavice.
Korisnikov avatar
By Bole
A ko su bili slatkisi na spratu koji su imali ispisana slova na majcama G A Y :bale: :puzzle: :bouncy:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znadem..
Korisnikov avatar
By Laika
Nikad bolja jurka! :yay:
Upoznah jako puno divnih ljudi, na moje veliko zadovoljstvo :cheer: :grouphug:
Moram kasnije da se preslišam sve nickove da bih taksativno navodila, da ne ispadne da sam nekoga zaboravila.
Specijalni pozdravi kralju Avalonu i sre?icama Pakiju i Forever Young-u :sweet: :kiss: :hug:
Zvezda ve?eri--> moj drug koji nije prestao da se džilita ni deset minuta. Carina. :leviathan:
Theme of the day--->mamurluk, upala miši?a :zvezdice: i jos po nešto ;)
Korisnikov avatar
By Laika
E da, i nas zanima koji je film bio u pitanju :kokice:
By Bombina
bila je strava zurka i bila velika guzva i bilo je meni poznatih koju sam videla i kamoli sam srela al nisam videla ranije i dakle pa cemo videt drugi put
bilo je puna mladjih i starije zene/muskarca ijuu ,valjda sam prepoznah dzinovac avalon:lukavi: :kiss:
amezija amneziju i ona ima veliko srce :kiss:
poz!
bas steta nisam upoznala delete i drugi ...na jesen cemo videti i upoznati
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by avalon
Originally posted by FireGox
Iskakah se za medalju sa najboljim frendom... drustvo forumasa je bilo stacionirano u cosku gde cepa klima... tako da cas isao da igram po sred guzve s dugom, cas se hladio medju forumasima ispod klime :D

Eh da si se samo hladio... :jezik:
Avi pa ti znas da kada ja pridjem negde podizem temperaturu, ni klima ne moze da rashladi :lol:

@zdrav_prav i ja se zablenuo u crtace toliko da kad se probudih svi djuskaju oko mene, pa nastavih i ja :D
By zdrav_prav
ajde ljudi, ko zna neka vice, koji je bio film + crtaci? organizacijo?
crtane nisam video, sad mi zao, cujem svi hvale!
By жњ
EEeeee, bilo je do jaja :D

Muzika FE NO ME NAL NA!!

MKDSL JE CALE!! :predsednik:

Jedino sto sam morala izaci oko 3:15 da se ne bi ubila spontanim sagorevanjem. Lepe devojke :vruce: , alkohol :vruce: , djuskanje :vruce: , aman!! :vatroslava:

:chilling:

ekipa je bila SUPER, sve vas volim :grouphug:

jedino sto je opet bilo "strejt drugarica" koje popreko gledaju lezbe :backstab: whyyy, ohhh whyy
Korisnikov avatar
By Khons
fantazija. cista fantazija.

:dance:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Bole
A ko su bili slatkisi na spratu koji su imali ispisana slova na majcama G A Y :bale: :puzzle: :bouncy:
Y ima profil na gay.hr, ali ne mogu da se setim kako ide link... Se?am se samo da ima 19 godina valjda, da ima predivne fotke u profilu i da ima de?ka... :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Laika
Specijalni pozdravi kralju Avalonu i sre?icama Pakiju i Forever Young-u :sweet: :kiss: :hug:
Swatka moja, neizmerno mi je drago što te upoznah! :cvece:
Originally posted by amnesia
ekipa je bila SUPER, sve vas volim :grouphug:
I mi tebe, lutkice, znaš to i sama... A lepo smo se ispri?ali u jutarnjem basu... :giggle:

Hehehe, sad kontam nešto... pa ja se, jbt, lepim najviše na ekstra pametne, slatke i duševne plavuše! :yay: ... Big prezent za Laiku i amnižu ... :poklon:
Korisnikov avatar
By spliff
e pa da ponovim josh jedanput:

the best party, ever! :happysmoke: :tea: :pivce:

muzika 10 (mkdsl mozzda za nijansu bolji)
ekipa 10 (hvala bogu da ima i ovakvih mesta gde se okuplja gay ekipa. na ovakvu zzurku bih mogao da odvedem bilo kog gosta iz inozemstva bez trunke blama)
bar 7 (nije bio losh izbor piva i ostalog picca, ali nishta nije bilo hladno)
Korisnikov avatar
By Ra
Ja sam bio sa brdo< :smeh: krdo :smeh: > lezbi ...ali slabo sam se nesto setao tako da nisam video ostale forumase na zurci....eruanne i jenny su mi bili tako sexy dok su igrale zajedno :) .....

:kosach:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!