Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Znachi 99,9 posto garderobe mi je u novom stanu i zapakovano, jedino gace i dve majice imam:obesen: Smorila sam se od selidbe a tek cu jos da se smorim. Smorila se od posla a tek cu da se smorim. Dobila platu, znaci moram da trosim. Tako da, cak mozda i dodjem...ko moze da izdrzi da ima platu kod sebe:bljak:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by bigirl
?uvali me, ne ?uvali... Planiram da pola ve?eri provedem u wc-u. :D Ho?e neko da mi pravi društvo? :cheer: :cheer: :cheer:

;)

C u all there!
Pa..... hhmmmm....... možda se FY i ja sklonimo tokom ve?eri na neko vreme u neki privatniji prostor..... ne znam koliko ?e wc biti takvo mesto, ali ako se ispostavi da je iole prihvatljiviji za razmenu telesnih te?nosti od podijuma za igru, eto nas kod tebe !

(... al' se nalupah najstrašnije! :smeh: )
Korisnikov avatar
By spliff
:tea: crveniiiiii dijamantiiiiii :eya:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
STo kaze m.. ... gde cemo svi stati?! :nerd:

:lol:

inace... :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by tinkerbell

inace... :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
jes' pa da te opet nadjem u blagopijanom stanju kako 'vatash vazduh napolju :smilegrin:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Khons
Originally posted by tinkerbell

jes' pa da te opet nadjem u blagopijanom stanju kako 'vatash vazduh napolju :smilegrin:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee veceras ce biti skroz drugacije ;) ;) ;) ;)

:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Posto radoznala nije u mogucnosti da postuje...evo njenih reci :

'divna sam i sjajna i raspolozena za lov na jelene veceras :) '

E nisi normalna majke mi :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Paki
?uvali me, ne ?uvali... Planiram da pola ve?eri provedem u wc-u. :D Ho?e neko da mi pravi društvo? :cheer: :cheer: :cheer:

;)

C u all there!
Pa..... hhmmmm....... možda se FY i ja sklonimo tokom ve?eri na neko vreme u neki privatniji prostor..... ne znam koliko ?e wc biti takvo mesto, ali ako se ispostavi da je iole prihvatljiviji za razmenu telesnih te?nosti od podijuma za igru, eto nas kod tebe !

(... al' se nalupah najstrašnije! :smeh: )
Prihvatam vas u wc-u. :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Paki
Prihvatam vas u wc-u. :tamoamo:
:mljac: :drkanje:

:lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Pa imas dva wc-a, od cega drugi necu pominjati, jer zelim ipak svoj vip wc kao stalna posetilica kluba. Onaj drugi je zgodan i za razmenu i za shacovanje, a ima i zgodna ogledala ako se zelis gledati. kabine komada 3, al ne znam ima li tamo toalet papira, jer koristim onaj drugi.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by m..
Pa imas dva wc-a, od cega drugi necu pominjati, jer zelim ipak svoj vip wc kao stalna posetilica kluba.
A jel ulazis u klub na sporedni ulaz? :)
Korisnikov avatar
By HARP
Pa moram da idem, ko ce da pazi na bigirl :nokti:
:D
Korisnikov avatar
By Paki
A sad ... SVI NA ŽUURKUUUUUU !!!

:dancing: :eya: :grouphug:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Bilo je veoma uzbudljivo! Tek ?e se pri?ati o tome :D
A sada, na spavanje....:sleep:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
Bilo je veoma uzbudljivo! Tek ?e se pri?ati o tome :D
:blush:

Nemojte ljudi, ko boga vas molim! :lol:

Bilo je fantasti?no, fenomenalna ekipa, mnogo novih lica koje upoznah... a što je najvažnije, moja sre?ica i ja se posle dužeg vremena izðuskali i proveli baš baš ! :setnja: :kissing:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Skoro se nismo ovako dobro proveli :)

Svaka chast :)
Korisnikov avatar
By avalon
Bilo je fenomenalno :up:

Unic0rne (+1+1+1), Tweety, Gox, Bigirl, Zbunjena, Paki, FY, Ulixe, Escobare, Perune (sexy baby), Lemure, Victoria, Bona, Nescafe, Deni, Spark (izgleds bolje nego ikada), Spliff, Dr M, RnB Freak, Crusier, Super Mario....izvinjavam se ako sam nekog izostavio...HVALA VAM ZA LEPO VECE :kiss:
Korisnikov avatar
By unbeliever
konacno neka zurka sa super vajbom i u dobrom prostoru!znam da ovo nije mesto za *poruke licne prirode* ali voleo bih da mi se javi decko sa majcom brokeback mauntain.handsome je vrlo.ja sam onaj malo smoreni sa guaranom u separeu.:shrug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by avalon
Perune (sexy baby)

Sad se setih, Perun - special guest star apperiance, Deni - best supporting act :) ))
Korisnikov avatar
By Khons
bilo je stvarno mnogo dobro, zao mi je samo sto nisam duze ostala da vidim ostale forumashe
Korisnikov avatar
By Super Mario
Sve pohvale organizaotru. U nekim trenucima muzika je bila malo mrachnija, no ipak najbolja žurka ove godine :dj:
By Director
Originally posted by Super Mario
Sve pohvale organizaotru. U nekim trenucima muzika je bila malo mrachnija, no ipak najbolja žurka ove godine :dj:
Pridruzujem se pohvalama. Ziveo Boris!
By Tea
Definitivno super zurka, ODLICNA muzika, ekipa super. Zao mi sto samo morala ranije da odem. Borisu sve pohvale, zaista super odradjen posao. :kiss:

P.S. Happy sam sto sam bila str8, i sto vise nista ne gutam jer su se ljudi masovno unakazili nekim ekserima, od kojih im je bilo samo muka. :roni:

P.P.S. Vrlo mi je drago sto sam videla majka Lukreciju i sparkija :D :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea
Definitivno super zurka, ODLICNA muzika, ekipa super. Zao mi sto samo morala ranije da odem. Borisu sve pohvale, zaista super odradjen posao. :kiss:
A ko te ter'o kuci tako rano? :roll:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Super Mario
U nekim trenucima muzika je bila malo mrachnija
Da bas :roll:
By Ulix
Kad kazete mracnija, svakako mislite: jebanje u zdrav mozak?
Mnogo jednolicno...

Ali je svejedno zurka bila fenomenalna!!!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Odlicna zurka! Pozdrav za sve raspolozene od sinoc! :up:

( :maska: )
Korisnikov avatar
By bigirl
Bilo je strava!!! Svi prisutni momci su pazili na mene, a Paki je ?ak išao sa mnom u wc. :andjelak: I upoznala sam gomilu ljudi... I tako... :) Sve u svemu - za?in C.
Korisnikov avatar
By wroom
Sasvim fino :)
(P.S. Bejahu i trandze na TV :colorado: )
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!