Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa i ja sam djuskao po kavezima itd... Ali nas 3-4 koji igramo, nije bash izazvalo osecaj opshteg zadovoljstva :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Mr.Ja
Ali nas 3-4 koji igramo, nije bash izazvalo osecaj opshteg zadovoljstva :)
pa što se nisi obnažio maleni... garantirano bi bilo, ako ni?eg drugog, a ono pogleda op?eg zadovoljstva :D
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by waterlily
Kako bre niko nije igrao? Ja sam se razbila od djuske!
me 2

:) :) :)
Korisnikov avatar
By zboO
me 3

[blink]P R E K I D [/blink]
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by kiss addict
Ali nas 3-4 koji igramo, nije bash izazvalo osecaj opshteg zadovoljstva :)
pa što se nisi obnažio maleni... garantirano bi bilo, ako ni?eg drugog, a ono pogleda op?eg zadovoljstva :D
Imao sam majicu bez rukava, dovoljno im je :smeh:
Hmm mislim da me je u jednom trenutku drugarica i skinula :P :hvala:
By Bombina
eh eh bilo puna ljudi,hehe
kiss adidc bas steta sto nisam tebe upoznala
trebala da dodjes uglavnom ,trebala da se igramo izmedju zbunice
Korisnikov avatar
By IriS
a ona bi bila prosto ko luda bez moje igre (mislim na Zbuni) :lol:

@maleni, što onda lagiš da je nije bilo pogleda op?eg zadovoljstva, ja garantiram da ih je bilo :yes:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma bilo ih je i dok nisam igrao :smug:
Ali nije bilo one magicne atmosfere :sweet: znas ono sjaj u ocima i tako to... :rida:
Korisnikov avatar
By wroom
[align=center]Ma zurka je bila VRH - Lotos, atmosfera, muzika (DJ Zoe tj tessio je bila, po meni kao i uvek, :sunce: sEXTRA :hug: ), ma SVE... i jos poneko :love:[/align]
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Cccc zacopana shiparica :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Bilo dobro, zato sam se vratila da zatvorim klub.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nama je bilo odlicno,super smo se provele...:wink:
Korisnikov avatar
By wroom
Cccc zacopana shiparica :lol:
:spank: mojne te spenkujem po guzi slatkoj
Korisnikov avatar
By Skituljko
Mjuzika i oranizacija su bili super....
Ali svi su nesto bili smoreni, niko (maltene) nije djuskao, svi su se nesto mrdali levo desno... Steta, a tako bi bila super zurka da su poneli vishe dobre volje : :drama:
Pa ja ne znam gde si ti bio, ali moji drugari i ja smo se razbili od djipanja! Evo Booney se jutros zalila da je bole noge od djuskanja.. coodi me samo kako je glava ne boli!! :eevil: 'bem ti sunac bas! :jumphug:
I meni bilo bas cool, ako izuzmemo jedan detalj koi me je bas bas zboonio (a nije zbunjena! :) ). Samo... hmm ne, necem skoro da se zeznem i da budem jedina trezna u drustvu!!
@Faj - ebi ga, nisam te prepoznala!
Korisnikov avatar
By EYA
i tako.... svrsila sam.... konacno! :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
sad mogu i da odspavam malo :gatara:
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by sweet angel
Mjuzika i oranizacija su bili super....
Ali svi su nesto bili smoreni, niko (maltene) nije djuskao, svi su se nesto mrdali levo desno... Steta, a tako bi bila super zurka da su poneli vishe dobre volje : :drama:
Pa ja ne znam gde si ti bio, ali moji drugari i ja smo se razbili od djipanja!
Pravo zboris :boxer: :party:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by sweet angel
Booney se jutros zalila da je bole noge od djuskanja.. coodi me samo kako je glava ne boli!! :eevil: 'bem ti sunac bas! :jumphug:
hmm...vidish i ja se pitam kako to da me ne boli glava :misli: nisam mnogo mixala :roll: .....vodka-coca cola....shampanjac....vodka-coca cola....pa opet malo shampanjca...pa mnogo vodke i malo coca cole....pa pivo...(mislim da mi je to amnizza dala...nisaaaam bash sigurna :puzzle: )...pa onda vodka i djus, pa opet vodka i djus......skroz zanimljivo zanimljivo....da, da...e na kraju sam pila kiselu vodu.....eto :yes: Ali uspeshno sam se dovezla (tj vishe nas je bilo u kolima i svi su cutali...pitam se zashto :puzzle: ) do "nechije" kuce i ubacila u krevet (sama bez ichije pomoci ;)

... bash je bilo super, atmosfera je bila extra...ljudi raspolozeni....neke face koje dugooo nisu navracale, muzikaa...pa nisam bash obracala paznju na muziku...znam samo da dj nije ispunio nijednu moju zelju :durenje:

...noge su mi odsechene....

PS. svega se secam...necete me prevariti!! :hand:
Korisnikov avatar
By zboO
@ amnesia i greenwich...

pozdravila vas je mala m.. ( to . je onaj deo kada je prvi put odlazila)...nije vas nashla pa je meni rekla da vam prenesem pozdrave....pa eto PRENOSIM vam pozdrave :lol: :lol: da ok, ona se u medjuvremenu vratila, ali to nije bitno...bitno je da sam se ja sada setila to da vam kazem!! ;)

:spin:
Korisnikov avatar
By IriS
šta bi bombi, imaš amneziju :puzzle:
By Bombina
ma neee nego nisam bas upoznata nick amnesia iz foruma
ma nemogu da verujem bila je tamo,..cek idem da pitam zbun
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by spliff
Originally posted by waterlily
Kako bre niko nije igrao? Ja sam se razbila od djuske!
me 2

:) :) :)
Videla sam ;) i nije ti lose islo. Naprotiv.
Korisnikov avatar
By greenwich
s.u.p.e.r. party!

@tessio - sve si booolja i bolja, uspela si i od "komercijale" da napravis chudo :kiss:

& naravno special shoutout za kiselog & qj: queens of da dancefloor! :cheer:

@zboony hvala :) srela sam m.. zao mi jedino sto sam propustila special cage performance, damn Uvek odem prerano :zid:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Zurka je uspela i to je odli?no, ali slede?i put treba malo pogasiti one reflektore, jer je bilo previše svetlo za opušteno djuskanje :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Ulix
Bilo je dobro.
Lepo sam se proveo. :)
Mislim da sam upoznao 90% foruma.
Jaaaoooo, bwe, kolega! Pa i ja bejah sino? tamo, ali sam propustio priliku da te upoznam! :jbg: Ta?nije, upoznao sam samo tessio...

Ma, bio sam prili?no upleten, pošto sam prvi put uopšte došao na neki gay-party (?ak nikada nisam ni u X zavirio, samo jednom popio pi?ence u Temple-u)... :shok2: :placko: Mada, kad bolje razmislim, bilo je skoro super, jer sam ipak tamo bio sa mojim voljenim de?akom i prili?no dobro se izðuskao! :love: :yay: :dance:

P.S. Treba li da platim onu razbijenu turu pi?a na podijumu...(?!!) :skorpija: :wink2:
Korisnikov avatar
By tessio
:)

I'm happy , svi ste zadovoljni...
:zen:

Odoh na odmor :camac:
A kad se vrnem ponovo zhurka :dj:
OK ?
:kiss:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!