Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Bombina
kasnije sam javila xgirl,rekla sam -ja sam tu..
i meni je bila vrucina,idem da pozdravim i da vidim nekog
onda kasnije mene naletela xgirl,bila je jaka muzika i ja sam gledala neku crnu devojku malo lici na parish i nalatela mi je xgirl
bila sam zbunjena
kaze ja sam xgirl..ja sam :shock:
juhu ona je visoka , i ja ne rastem:D
izgledala je nervozna i ceka revael
i kasnije sam zamolila teu i sunny,sunny sam videla i da je ona neka cura drzi zagrljaju,i ja nisam obratila paznju i idem da pozdravim unicorna, neki drugi koju mi znamo..
cat i ja izasle van,zezale smo se,s kittrie i m i drugi..
Morala sam da kazem m -m uzet cu ja makaze i da secem tvoj jezik

i kasnije tea je pozvala draco i sapuce se ovo je bombica,ispred je
a Draco,okrenula i pogledaLAi nasmejana se,ooo Bobmice
he he
DrACO DRACO:P DRACO:beba: Draco :
a posle bili smo u wc odmah sam srela paris h predstavila mi je bigirl

a xgirl i sam sastajala iupoznala sam ravael
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ovako, to mi je bila prva gay zurka i svidja mi se atmosfera i cela ekipa. Ne znam sta sam ocekivala, ali ispalo je mnoooogo bolje! Muzika - strava, ljudi - bas gotivni :D . Pre zurke sam se nalila vinom a na zurci pivom - i naravno da sam kreten kad mesam vino i pivo...pa je i bilo malo :barf: :barf: ...al zurka je bila super :D

:pionir:
By Bombina
xgirl rekoh sam ti da si bila prvi put i kasnije ces nece dosadjivati
Korisnikov avatar
By EYA
jel bio neko trezan na toj zurci :cheer:
Korisnikov avatar
By mirth
Ja sam bila trezna... :nazalost:

Ali, naravno, to me nije sprecilo da se spotaknem i umalo ljosnem po sred onog poda u jendom trenutku... :smotanistvor:

Da sam pila, to mi se sigurno ne bi desilo, meni obicno tek tad motorika proradi... :smeh:

Zahvalnost Goranu i kletva neprimecenom stepeniku.

Upoznah i gomilu forumasica, tako da se mozda i izlecim od beskonacnog feghegisanja...

Sve u svemu, zacin C.
By Paris
Originally posted by EYA
jel bio neko trezan na toj zurci :cheer:
Moi! Like always ;)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bombica
i nalatela mi je xgirl
bila sam zbunjena
:roflmao: :roflmao: :lol: :lol: :lol: :smeh: :smeh:

A, je li ti, zasto je :shok: ? A? :odbij: :durenje:
By Gost
Ja sam trampila roðenu ženu za gumicu za kosu (many many thanks to Kulturni Jelen, the Twillight Zone Woman :lol: ) eto toliko sam trezna bila...
Ženo, oprosti, stvarno mi je bilo mnoooogo vru?e. :kiss:

Originally posted by bojandjo
ja sam bio malo umoran... ?ak nisam ni otišao do dancefloora :nope: , branio de?ka od napasnika :oklagija: i uglavnom smo se unterhaltovali sa tramp. upoznao sunny girl...
muziku nisam ni primetio :kesa:
kad je slede?a
A zašto te ja nisam upoznalaaaaa?!!!! I SO wanted to! :(

Originally posted by m..
Anyway, radikal je primecen, pokusala sam da mu skinem majicu (iako je bila dobro natopljena znojem) no nije se dao...

:smeh:
Jel to bilo ono kad si ga dovatila za ramenca? :lol:
Hebga, ne znam što se nije dao, sa mnom je baš bio frendli, ?ak smo imali jednu semiteološku diskusiju ispred WC-a... :lood:

Originally posted by mirth
Ali, naravno, to me nije sprecilo da se spotaknem i umalo ljosnem po sred onog poda u jendom trenutku... :smotanistvor:
Jeeee, gde sam ja bila dok ste se svi vi prosipali po Lotosu? Ovo je drugi pad za koji sam ?ula od ju?e, a nijednom nisam prisustvovala... :ccn:
By Endymion
Huh, odakle da pocnem...Ljubavi ne uzmi mi za zlo, ali ja moram da prokomentarisem...

Key-word za sledeci party: FACE-POLICE!!! Ruku na srce nisam dosao da trazim muza (nije da bih se zalio da sam nasao ali mi to nije bilo ni blizu vaznog) ali ako su mogla da se sakupe tri OK tipa jos je i bilo dobro. Ne znam da li sam ja navikao na mnogo lepse niske pedere ili nesto zaista ne stima...Pa zaista, takav ostri prelazak sa Cece (i ostale joj slicne kompanije) na elektroniku (pa makar i komercijalu, bar na pocetku) jednostavno ne ide. To onda vodi pojavi rastimovanih persona zbog kojih sam se smejao jedno dobrih dva sata.

I kakav je ono bio spalir na pocetku...'Ajde to sto su skoro svi dosli nekako ekskurzivno (broj garantuje bezbednost?) ali ne razumem ono lepljenje uz zid. Tako ja dodjoh do jedne od mnogobrojnih izreka te veceri: Beogradski pederi nisu na ekserima, nego na zidu.

Muzika je bila manje-vise OK. Komercijala na pocetku je bila malo dosadna ali je posle bilo dobro. Prostor kluba nije los samo sto sam hteo par puta da se slomim niz one stepenice ali to vec ima svoj razlog :)

I tako...Bogatiji za jedno iskustvo vise, citav dan lecim rane uz dobar dark trance...

Trance-and-dance,
e.
By Tea
Koliko sam piva popila ??

1,2,3...litra naravno :ubise:

Uh, zaboravih after....ma, bolje da ne brojim vishe...ionako se ne povezujem sa sobom...

Sve u svemu bolje bih se provela da nisam reshila da bacim udicu i upecam neku cicu, a kao da sam dunula u pishtaljku i sve pederke kao po komandi se bacile na mene,....

Kad sam konacno uspela da se iskobeljam iz kandzi pomahnitalih tetkica shvatila sam da se 5 i da je 90% ljudi vec nestalo....

I, da...neko mi je jako jako nedostajao tamo....
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by m..
Ju, ju, da htela da pomirim tebe i Raa, jest, djavola rabota i sizifov posao. Barem sam vas uterala u ista 2 m2, mislim i to je neki uspeh :lood:
:D ..našao sam partnera u skoro nemogu?oj misiji :lukavi: :love:

..imam super :foto: :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Na žurci sam primetio da neki str8aši slikaju cice kako se vata?e po klubu i neke nepoznate maskirane cice kako slikaju po klubu? :lukavi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Imali su dva fotoaparata i kameru da :)
Bas smo prichali mirth i ja sta bi im radili da znas usnime i da izadjemo na dnevniku 2 :lol:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by unic0rn
Bas smo prichali mirth i ja sta bi im radili da znas usnime i da izadjemo na dnevniku 2 :lol:
Unikornuljo, pa ti si vise materijal za prilog o maloletnickoj gej prostituciji u "Expiriumu" i "Pozovite 92". :lizalica:
Da ne pricamo sto bi naprasno usvojili najavljivani zakon o "policijskom satu" za maloletnike posle ponoci. :odrasti:

Honey, m.., rum u gajtanu, pa naravno...aman, nisam znao da se ti krijes iza lika i dela forumashice m.. Eh, jos ce biti da ja vec poznajem sve zanimljive ljude u gradu.

Komesarko B (Endymion), neki pederi su na zidovima, a neki i na ekserima, pa kako se kome za'vati.

A da li smo se onda dogovorili da na sledecoj zurci "svlacimo" radikala, zdruzenom akcijom naprednih snaga levice? Komesarko?

Da, sledeca zurka, bese Gvz? Kada je to, izgubih flajer?
:trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina:
Korisnikov avatar
By m..
Radikal prvo ide na podrobnu interogaciju pa ako se pokaze ideoloski nepodobnim - pravac Lepoglava (tj X kao klupski ekvivalent)... Ako se ispostavi da nosi prokazanu majicu kao element loseg stajlinga, sta da radimo, svejedno ce biti proteran u X, tamo su tolerantniji na apsolutno sve.
Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by unic0rn

To je bila ekipa iz "Crazygoat"-international art & music network-iz Engleske :kiss:
Rade dokumentarac o Bg-u(...)...Prikazivacje se only in England he he...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ma snimao je neki lik sa ka?ketom u separeu. Pitao sa devojku pored njega da li je decko str8, i rekla je da jeste... de?ko pored mene se baš razo?arao.
Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by Goraan
ma snimao je neki lik sa ka?ketom u separeu. Pitao sa devojku pored njega da li je decko str8, i rekla je da jeste... de?ko pored mene se baš razo?arao.
To je Mike Walton-director :) >www.crazygoat.co.uk

Pozz!
Korisnikov avatar
By tramp
strasno, gde sam ja bila kad se slikalo???

ja prvo dosla pa mi bilo bez veze prvih 15tak minuta jer nikog ne znam a onda se odjednom ispostavi da sve znam i eto :blush:
inace hvala bombici koja je krenula da me upoznaje sa svima
Paris upoznah u pauzi izmedju poljubaca (njenih sa bigirl)
sa m.. sam se super napricala
sunny me potpuno oraspolozila
D :) i hightown su mi se malo javile i pobegle
bojandjo i decko me potsetili da imam mozak (ponekad zaboravim)
radikalov drug (a mozda i nije) me cini mi se pitao sto ga lezbejke mrze - ja rekoh nemam pojma ni ko si (jos uvek nemam)
onda sam upoznala unicorna i ra i draco i jos neke ljude koji mozda jesu mozda nisu na forumu jer mi rekose prava imena pa da sad ne spominjem
i sad sigurno nesto zaboravljam ali oprostice mi se
sve su krive stepenice (kako se sapletem nesto zaboravim)
Korisnikov avatar
By m..
Morala sam da kazem m -m uzet cu ja makaze i da secem tvoj jezik
Jeste, rekla mi. Kad imam najduzi jezik na svetu (ok, lik iz Kiss-a ima malo duzi)...
By Bombina
za m..hahaha joj nikog nisam muvala ..
m ..rekoh ja i ja sam u pravu
ja tebe ljubim ..
M umalo sam zaboravila da pokazem sliku imam malu macu
onda cemo videti u julu u adu
:cheer:
By Bombina
pizda materina claw i ti si odisla i ja trazim tebe i da upoznas tramp.odjednom si uzela pivo..nestala je i bila je guzva ,l:nope:
By Bombina
Originally posted by xgirlx_bg
i nalatela mi je xgirl
bila sam zbunjena
:roflmao: :roflmao: :lol: :lol: :lol: :smeh: :smeh:

A, je li ti, zasto je :shok: ? A? :odbij: :durenje:
ma Xgirl poludela si od svega...pivo si pila pet i sest :kiss:
By Bombina
Originally posted by Goraan
pizda materina imam da sprecim ja sam se pobesnela
:seljache:
By Endymion
Originally posted by Vlada T

Komesarko B (Endymion), neki pederi su na zidovima, a neki i na ekserima, pa kako se kome za'vati.

A da li smo se onda dogovorili da na sledecoj zurci "svlacimo" radikala, zdruzenom akcijom naprednih snaga levice? Komesarko?

Ja takvog nisam video...Mada, malo toga sam video uopste, iako su mi oci bile sirom otvorene, cak i vise nego inace :)

Ali ako ti tako kazes - :pionir:

Trance-and-dance,
e.
By Gost
pizda materina claw i ti si odisla i ja trazim tebe i da upoznas tramp.odjednom si uzela pivo..
:lol:

Više puta, više puta... :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!