Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Black LadyHehe,ja tebe znam iz vidjenja isto kao i ti mene,mada nismo nikada pricali:)Originally posted by banne_nsadIzvini, nisam dobro citirala.... odnosilo se na dark angelku... mislim devojka super pusta, ali sam se sokirala sa takvim mixom... u ostalom bila sam prisutna kada je doticni pustao muziku, tako da znam, nego ko si ti banens?Znamo li se mozda?Originally posted by Black LadyMa neces cuti to ako on bude pustao muziku,nego masa ga je stalno ometala u poslu koliko sam primetio pa je odlucio da im prepusti muziku da malo predahne.Originally posted by banne_nsadPo pitanju toga... ne bih volela da cujem umixovano idemo na mars ili bunda ili tako nesto... najiskrenije, a sad opet....Originally posted by Lakiboy_nsZato ja i kazem da sam vise obracao paznju na DJ(Clockwork Orange,koliko sam skontao),nego na to kakve je prelaze pravio:)
Ja sam chuo da je u subotu u klubu Yellow pustao muziku jedan super frajer
S obzirom da je takav klub, bolje to, nego narodjanjaci
Ako sledeci put neko bude dirao Dj imace samnom posla:)
O tome odredjuje gazdarica, sta ce i ko ce da pusta muzika, s toga sam bila jedna od prvih koja se zalila na narodnjake, i te prelaze...
Ne mora da przi techno.. ali bar neka lici na nesto, da se masa ne spusta...
Originally posted by Clockwork OrangeMislim da me znas ali samo iz vidjenja.Videli smo se svega dva puta,uglavnom sam uvek blizu tebe:)bas sam ti veran:) Moram ti reci da si mnogo hladan i delujes nezainteresovan za okolinu,verovatno sam se zato i zagledao:)
^ A poznajem li ja tebe? Mnogo me hvalis na forumu, pa moram da pitam da li se vec znamo...
Originally posted by banne_nsadJes, vala mnogo se hvali ovaj mladic....Originally posted by Clockwork OrangeMislim da me znas ali samo iz vidjenja.Videli smo se svega dva puta,uglavnom sam uvek blizu tebe:)bas sam ti veran:) Moram ti reci da si mnogo hladan i delujes nezainteresovan za okolinu,verovatno sam se zato i zagledao:)
^ A poznajem li ja tebe? Mnogo me hvalis na forumu, pa moram da pitam da li se vec znamo...
Originally posted by Black LadyMa to je moj dupli nalog, kad ti ja kazem.Originally posted by banne_nsadJes, vala mnogo se hvali ovaj mladic....Originally posted by Clockwork OrangeMislim da me znas ali samo iz vidjenja.Videli smo se svega dva puta,uglavnom sam uvek blizu tebe:)bas sam ti veran:) Moram ti reci da si mnogo hladan i delujes nezainteresovan za okolinu,verovatno sam se zato i zagledao:)
Neka se on meni lepo javi, da ja ne pomislim da je mozda prevara u pitanju
Originally posted by Clockwork OrangeEvo ja cu joj ispuniti jednu turbo folk zelju:)
Hteo bih ovom prilikom da se izvinim jednoj butch cici koja je zelela da cuje neku pesmu od Shaka Polumente. Nazalost, nije je bilo na kompu.
Originally posted by Clockwork OrangeI ne trebas, cim se za nekim prasina dize......
Bah! Nema sad svrhe da bilo sta demantujem
Originally posted by bakalar..a istina jeOriginally posted by banne_nsadClock!
Moram ti reci da si mnogo hladan i delujes nezainteresovan za okolinu,verovatno sam se zato i zagledao:)
Welcome to the club, toga se nikada neces otasiti, sve i da nije istina
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!