- 27 Mar 2007, 20:37
no, te kike i piletina, kuruz i prelje...zadruga mi mozda vise zvuci posleratno (koji god rat izaberes...), a esnaf mi je bas nish, bre.
mozda gresim...
i zadruga je ok...
(mada znam neke koji se nazivaju "esnaf" i iz severnih delova nase zemlje srbije su, i tja tja tja...debakl, utterly)
Originally posted by bojandjocekaj, a esnaf? mozda ne zadruga, vec esnaf. dosta je turkish, jel', a opet...hmmm...pa, oznacava tu neku vrstu grupe ljudi koja se skupila oko jedne (ili vise, u ovom slucaju, su vise!) stvari. kulturoloske, nadasve...ah...Originally posted by Boshkone breee, nego pevaju i predu, ili pletu kike jedni drugima, ili krune kuruz, pa jel zadruga il nije? a stolice uza zid, svakako.Originally posted by anche
vec zamisljam dobro butch drustvo ispred zadruge sas pivchugama i salve smeha tih istih butchica mi vec kristalno jasno odjekuju u usima... eh... jedva cekam
butchice ispred a unutra, na stolicama poredjanim uz zid, pederke sa lepezama i hladnim trajnim piju klakere...
no, te kike i piletina, kuruz i prelje...zadruga mi mozda vise zvuci posleratno (koji god rat izaberes...), a esnaf mi je bas nish, bre.
mozda gresim...
i zadruga je ok...
(mada znam neke koji se nazivaju "esnaf" i iz severnih delova nase zemlje srbije su, i tja tja tja...debakl, utterly)