Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By w2k3
Postovanje,

dosla bih prvi puta u Beograd iducu sredu, 21.02. jer je navcer koncert od Marije Serifovic. Molim vas, je li mi netko moze reci je li zna je li ce se koncert odrzati? U koliko sati? Gdje mogu kupiti kartu? Cula sam da je cena karte od 800 do 1200. Koja je razlika? Ako uzmem onu od 1200 je li cu biti negde blize da mogu lepo vidjeti Mariju? Obzirom, da cu citav dan imati na raspolaganju je li mozete savetovati gdje da odem, sto da pogledam? Gdje je dobra knjizara? Koji je dobar muzej? Gdje mogu nesto dobro i jefino pojesti? Ima li netko lezbijsko mjesto? Dakle, stekli ste dojam da nema pojma sto i kako u Bgd. Moja e-mail adresa je w2k3@net.hr. Ja sam cura iz Zgb, ocarana vasom izuzetnom pevacicom Marijom. Je li netko od vas ide na koncert?

Lep pozdrav i mnogo hvala unapred.
By Paris
E kad si vec tu da te pitam u vezi tvoje lude kombinacije ekavice i ijekavice. Zar vi Hrvati ne kazete srijeda, cijena i savjetovati a ne sreda, cena i savetovati? :trep:

Lijep pozdrav i tebi :nazdravlje:

http://www.yellowcab.co.yu ;)
By w2k3
Ja se ispricam na mojoj kombinciji, ocito nesretnoj. Zar je to toliko bitno? Najbitnije? Ali, za tebe mogu da govorima, pisem na kojem god jeziku zelis, srce, samo me razumi.
By Paris
Nisam ja tvoje srce.

Samo konstatujem da ne pises ni na jednom jeziku.

:nokti:
By w2k3
Naravno da ti nisi moje srce, jer da jesi ... ;) ) No, jos jednom se ispricavam jer apsoluto nisam zeljela nikoga uznemiriti ili slicno.

pp
By Paris
Dobro, nevermind :friends:

Lep provod na Mariji Sherifovic ;)
By Swanheart
Originally posted by Paris

jao jesam zla ali prosto moram... :smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Paris

jao jesam zla ali prosto moram... :smeh: :pucaodsmeha:
Nisi zla...i ja sam odmah na isto pomislio :vijaca: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Onda sam i ja zao. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!