Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by Myself
Originally posted by SUNNY GIRL

vidim ja da se ti u muziku odlicno razumes....
Sunny, kad se setim trpanja para u tvoja 'nedra bujna' setim se tvog muzickog ukusa. :smeh:

Drago mi je sto sam te videla na doceku, igracice. Puno pozdrava!!!! :kiss:
ne seri mi se u zivot! :indijanac: :nunchake:

btw, dobices po nosu kad te opet vidim! a o tom muzickom ukusu moze poprilicno da se polemise, tj, moram da kazem nesto u svoju odbranu s obzirom na okolnosti koje su tada bile na snazi.

elem, i meni je bilo drago sto sam te videla. nadam se da se necemo gledati svaki put samo oko nove godine. sunny has spoken. :kiss:
Korisnikov avatar
By Myself
Ispravka - SUNNY ima extra ukus kad je u pitanju muzika. :hail:

Ma, videcemo se. Idu jos dve Nove godine - srpka i kineska. :D

P.S. Cuj, da dobijem po nosu. Nema sanse. Ispravila sam se. :njanja:
By Vikkor
Mislim da je vecina prisutnih na doceku bila odusevljena muzikom koju je pustao prvi DJ - tj. negde do 1-1.30. Drugi DJ (Ko god on bio, a nije bila Zoe) je stvarno spustio atmosferu.

Na reprizi Zoe je trebalo poprilcno vreme na da odlepi, ali kad je odlepila negde oko 3-4 onda je stvarno nastalo pravo ludilo u klubu, nazalost nije bilo previse ljudi, mada oni koji su ostali su se ludo proveli. Tako da Zoe, sledeci put, pocni sa muzikom oko 8, taman do 1 da se razradis i stvoris dobru atmosferu.
Korisnikov avatar
By tessio
Ma fazon je u tome shto bas pojachalo nije radilo prva dva sata ( super shto niko nije primetio ) i nameshtali su ga na licu mesta :(
By Vikkor
Da to je bio bedak, samo nemoj biti sigurna da niko nije primetio:)
Al to nema puno veze sa opstim utiskom, kao sto rekoh tamo posle 3 pustala si totalno sjajnu muziku, sto se videlo i po prisutnima.
Korisnikov avatar
By tessio
Vidimo se 13.-og , i'll do my best :)

( mislim shto se tiche house-a :lol: )
By Swanheart
e tako...sad imam vise vremena da pisem...
ovakoooooo...docej kao docek...smoooooooor...jedina pozitivna stvar veceri je bilo drustvo...70% prisutnih se ponasalo kao da su pali sa Marsa(ili sa neke druge planete)...muzika...paaaaaaaa dobrooooo i nije bila baaaaas tolikoooo losaaaaaa...jedino mi je zao sto propustih reprizu novogodisnje veceri...
valjda ce 13-og biti bolje :fige:
Korisnikov avatar
By idiotcide
Bio sam na reprizi koja me se nije nešt specijalno dojmila. Muzika mi nije odgovarala, and I was clean & mostly sober, a bio sam i umoran tu večer.

Was welcomed nicely though. :giggle:
By sexyguy
Neko rece da je moj ukus specifican. Nije specifican.
Volim dobar izbor muzike i dobro umiksane pesme.

Da je miks tih pesama za NG bio dobar, ne bih se zalio! Moglo bi da prodje!

Ovako je (onako je), vrlo amaterski je zvucalo!
Bilo mi je kasno da igde drugde odem, pa sam se prepustio amaterizmu!
Bukirajte profi DJ-a za sledecu zurku, a ne neku vasu prijateljicu, drugaricu, poznanicu i slicno!
pozz
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bebi, ti ocigledno nisi shvatio da svi Zoe hvale upravo zbog toga sto pusta super muziku. evo, ja sam je, recimo, vidio par pute te veceri, jednom sam cak i krenuo da igram sa njom, i iako je djelovala nekako nadrndano, to ne znaci da necu pohvaliti njen rad. dakle, da zakljucimo, niti mi je prijateljica, niti drugarica - pa ipak, ja sam bio jedan od najrazigranijih u Alijansi:dance:

dakle, ako ti se ne svidja, mozes da to i kazes, i da ne dolazis u klub kad ona pusta muziku. to bi bilo sasvim ok. ali da se trudis iz "petnih zila" da nam objasnis kako Zoe nista ne valja, i kako ti SVE znas o muzici, uzalud ti je. ako si ti vec profesionalac, i znas sta zvuci amaterski, onda nam reci u kom ti to klubu "palis masu" pa da dodjemo i mi da vristimo:kosa:

mis'im stvaaaarno, nemam pojma koji ti je fazon, ali svakako pises gomilu gluposti, a to ti ne valja:nono:
Korisnikov avatar
By leobg
Koja je fora za 13. , kupuju se karte unapred, na ulazu? koja je cena ulaza, pica i sl. U koliko je sati pocetak?
Korisnikov avatar
By Paki
Karte na ulazu, 300 dinara (150 za članove). Cene pića standardne. Ne znam kad počinje, verovatno ne posle 22 ... :)
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Paki
Karte na ulazu, 300 dinara (150 za članove). Cene pića standardne. Ne znam kad počinje, verovatno ne posle 22 ... :)
Ok hvala puno ;)
By Swanheart
koliko je bio smor 1.1. toliko je biloooooo dobro 13.1.
:bouncy: a misilm da ce i ostali forumasi koji su bili prisutni u Alijansi u subotu biti saglasni sa mnom
Korisnikov avatar
By Shmi
Slazem se mada nije ni 1-og bio smor! :smilegrin:
By Paris
Najbolji provod je bio na stepeništu! :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ma kakav bre smor 1.!!! to sto ste vi bili umorni od doceka ne znaci da je bilo lose. jer nije!!:sudija:
Korisnikov avatar
By voicesman
repriza je meni bila OK, pogotovo kad su se pojavili Avalon i unic0rn :P
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!