Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Kolko ja znam nema, ali znam da redovno vidjam lece u zemunskom parku :smeh:
Korisnikov avatar
By Draco
Prva gay zurka na kojoj sam bila je bila u Zemunu.. Ehhh, those were THE days.. :lol: :blenta:

..a koliko znam, nema gay kafica tamo, samo dosta gay cica koje zive..
Korisnikov avatar
By V25
Pa da u Zemunu postoji gay kafić, morali bi napraviti i gay groblje u blizini. Zemunci su opasna sorta ljudi!!!!:rafal:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by beodecko
Da li samo ja zivim u neznanju ili u Zemunu zaista nema ma ni jedan jedini gay kafic ili klub?
A zasto bi trebalo da bude?!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Zato sto ih recimo ima u Beogradu?
Korisnikov avatar
By colorado
znaci da ako nesto postoji u bgu, to isto nam ne treba nigde vise?
Korisnikov avatar
By Zemunac
U Zemunu ne treba da bude. A od Zemuna do grada ima 15 minuta voznje, inace.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zemunac
U Zemunu ne treba da bude. A od Zemuna do grada ima 15 minuta voznje, inace.
Korisnikov avatar
By Hys.
a zasto u zemunu ne treba da bude?
Korisnikov avatar
By Dr. M
U Zemunu ne postoji bilo kakav kafic ili klub vredan pomena, tako da je suluda i pomisao o gay kaficu...
Cinjenica je da nas u Zemunu ima dosta ali mislim da nesto kao gay klub u Zemunu ne bi moglo da zazivi, jer zajeban smo svet mi ZEMUNCI...Mala je to sredina,svi se manje vise znamo i cim bi se proculo po gradu da takvo mesto postoji, bilo bi samo pitanje dana kad bi bilo polupano ili bi nekog prebili...
Uostalom,grad je na 10-15 minuta voznje basom tako da nam postojeca gay mesta nisu daleko...

:jbg: :jbg: :jbg:
Korisnikov avatar
By Hys.
ok, ok...
samo mislim da je bezze govoriti da negde nesto ne treba da bude ako zelimo da imamo neku slobodu, i to jos govoriti o "profilu zemunaca" A sta sa cinjenicom da u centru centra grada postoji gay kafic?
Moguce je da ste upravu da bi "se saznalo" "pa polupalo" ali to moze da se kaze za svako mesto da moze da se desi, ajde ako su beogradjani "manje zajebani" pa mozda eto ne bi samo tako brzo polupali, mozda im se sporije pale lampice, ali eto do sada su stvarno mogli...ili se zemunci i beogradjani toliko razlikuju da za godinu dana eto kafici u bgu nisu polupani ali eto u zemunu bi sigurno bili polupani posto su zemunci toliko opasniji i toliko vise mrze pedere? Izvinjavam se na randome gramatici i mislima, mrtva sam umorna.
Samo da se zna zemun obozavam, rodjena sam u njemu i milion puta mi je opusteniji od Beograda:astral2:
inace u zemunu gayeva i leca kolko oces...mislim da mi sacinjavamo pola populacije u bg gay mestima :smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by devokICA
I ja se isto pitam...:puzzle:
By Bombina
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by devokICA
I ja se isto pitam... :puzzle:
ni ja.zasto bih u zemunu netreba da bude i jer je mali grad svuda nema mesta
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"U Zemunu ne postoji bilo kakav kafic ili klub vredan pomena"

Jezik pregrizao, ja ih znam bar 7 -8.
Nema lepseg mesta za kafic/klub od Gardosa.
Korisnikov avatar
By beodecko
Zemun je, istina, malo nezgodna sredina kada su u pitanju nadrkani homofobi, ali, hej, nije li to slucaj sa 99% Srbije? Po toj logici, nigde u gradu nije dobro otvarati gay kafic jer "sta ako..?".
Taj fazon sam davno prevazisao. Ako je sudjeno da neka grupa budala udje u jedan od dva gay kafica u koje izlazim, onda je sudjeno, pa neka bude tako, jebiga.
Iskreno, zemun je pun malih ulicica, sporednih i zavucenih, i mislim da bi neki stan u jednoj od onih starih zgrada ladnjaka mogao da se pretvori u gay kafic zatvorenog tipa, da se ulazi samo sa karticom ili nesto slicno.
resenja uvek ima.
grad jeste blizu, ali zasto moram svaki put da idem na terazije ili crveni krst? bilo bi skroz ok da se otvori jedno fino mestasce u zemunu...
Korisnikov avatar
By Hys.
potpuno se slazem, zemun je prepun lavirint ulicica i mestasca, i ima prelepih kafanica koje su poluprivatne, ok kafica, klubica....
i tacno je, ako idemo tom logikom nigde ne bi trebalo da bude gay mesta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!