Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
@Kiwi
U Beogradu se prave mnogi grupnjaci, ali vecina onih koje ja znam trazi ucesnike preko interneta. Uostalom kako drugacije da nadju... A pored toga tema ove teme nisu grupnjaci, nego klub ili zurka na kojoj ce uslov prisustva biti golotinja. Drugim recima djuskanje, pricanje, pijancenje, muvanje i sve sto se radi po zurkama sa izuzetkom odece. Grupnjak moze samo da dodje kao pozitivna posledica, negde je cak i zabranjen sex na takvim dogadjajima (valjda lupaju ceznju). Ti ljudi o kojima pricas da nemaju vremena za net, klubove i slicno, ne bi dolazili na to mesto ako im vec sex nije zagarantovan kao na normalnom grupnjaku. Sto nas ostavlja sa tetkama koje bi brze bolje trcale u teretanu da se zategnu, ne bi li ostavile pozitivan utisak na nekog kuratog princa (sad ja govorim iz iskustva :smeh: ). :alexis:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
mislim sta reci.....
Korisnikov avatar
By *deni*
S obzirom na narastajucu socijalnu bedu, pravo bi pitanje bilo:

"Da li ce u skorijoj buducnosti klijentela koja pohadja zurke ( kao i ceo narod ) uopste imati sta da preko gaca ( ako ih uopste bude bilo ) navuce na telo, u pukoj zastiti od hladnoce i mraza? "
By fencysmurf
Originally posted by tramp
a kakve su sanse da beogradske lezbe odrze nude party? :sigh:
kakve su sanse da beogradske lezbe odrze party?
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by nemke18god
Alo ljudi bre kakva naked party?
Ok,svako po svom tako i ja...ne,ne bih sigurno dosao na tu zurku....ne zbog kompleksa (jer smatram da ih nemam),vec zbog cinjenice da ako trazim sex mogu ga svuda naci (takva zurka ima asocijaciju samo na sex a ne na zurku i zezanje sa drustvom)....

Ne zelim da idem negde da skacem go,pijan i da me drugi stipkaju i vataju....nit sam kurva nit sponzorusa pa da podrzim takvo ponasanje....

Inace nikada ni takva str8 zurka nije odrzana,a koliko znam borimo se da dokazemo da nismo razliciti...zato nemojte da izmisljamo razne stvari bez razloga....
:up: :perezube:
Korisnikov avatar
By Vlada T
nace nikada ni takva str8 zurka nije odrzana,a koliko znam borimo se da dokazemo da nismo razliciti...zato nemojte da izmisljamo razne stvari bez razloga....
Dete, ovo se moze pripisati samo tvojoj mladosti i neiskustvu.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Vlada T
nace nikada ni takva str8 zurka nije odrzana,a koliko znam borimo se da dokazemo da nismo razliciti...zato nemojte da izmisljamo razne stvari bez razloga....
Dete, ovo se moze pripisati samo tvojoj mladosti i neiskustvu.

Hm,da...a ja sam vise umoran od toga "dete"....
Ne poznajemo se...zadrzi komentar za sebe....

A opet i da sam pogresio,tj.da je odrzana takva zurka-ne mislim da je to normalno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!