Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
da se ja pitam, ja bih onu rupu ispod auto-puta izmestio na Vrsku cuku... ili neko daleko ostrvo....

"Odnesi ovaj dvorac na neko daleko ostrvo" - citat iz crtanog filma Mornar Popaj kada Badza naredjuje Aladinu sta da radi sa dvorcem...
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by *STATUS*
da se ja pitam, ja bih onu rupu ispod auto-puta izmestio na Vrsku cuku... ili neko daleko ostrvo....

"Odnesi ovaj dvorac na neko daleko ostrvo" - citat iz crtanog filma Mornar Popaj kada Badza naredjuje Aladinu sta da radi sa dvorcem...

kapiram da bi i na Vrsku cuku dosao u istu tu rupu,samo da bi cuo CECU.....
pozz za STATUS-a!!!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by FLOYD

pozz za STATUS-a!!!
Ima nas i takvih koji bi cak i tu Vrsku Cuku samo da ne moraju da slusaju to djubre od buke (muzikom nazvati to sranje bilo bi previse pretenciozno)!!!

Nego bi ti lepo, da drzava funkcionise, mogao sam kljuc u bravu i da zatvoris tu rupu! Zbog nepostovanja poreskih zakona (koliko sam razumeo ne drzis fiskalnu kasu, a i ako drzis gosti ne dobijaju fiskalni racun), pa zbog toga sto ne kontrolises ko ti u kafanu ulazi vec pustas i maloletnike da se opijaju u toj rupi od kafane...Pa zatim ovi "slatki mali" incidenti sa obezbedjenjem...itd...itd...A verujem da bi i sanitarna inspekcija pronasla vise razloga da ti zavori birtiju.
By Pending-For-A-Bending
Sta je ovo? Smrdi, retardirano je, prodalo bi se za jedan sokic i dolazi iz Pirota?
By petarpan

pozz za STATUS-a!!!
Ma nego sta bi nego bi dosao i on i svi ostali sto vas pljuju, a ti si Daco luuuuud sto im se izvinjavas, oni seru, seru i eto ih svakog vikenda.
By petarpan
Originally posted by M M and I

pozz za STATUS-a!!!
Ima nas i takvih koji bi cak i tu Vrsku Cuku samo da ne moraju da slusaju to djubre od buke (muzikom nazvati to sranje bilo bi previse pretenciozno)!!!

Nego bi ti lepo, da drzava funkcionise, mogao sam kljuc u bravu i da zatvoris tu rupu! Zbog nepostovanja poreskih zakona (koliko sam razumeo ne drzis fiskalnu kasu, a i ako drzis gosti ne dobijaju fiskalni racun), pa zbog toga sto ne kontrolises ko ti u kafanu ulazi vec pustas i maloletnike da se opijaju u toj rupi od kafane...Pa zatim ovi "slatki mali" incidenti sa obezbedjenjem...itd...itd...A verujem da bi i sanitarna inspekcija pronasla vise razloga da ti zavori birtiju.
Za pocetak ti nemas ni tu rupu. A sta ce ti fiskalni racun, da njime obrises bulju u nedostatku toalet papira, posto mnogo seres. Obezbednjenje i pijani maloletnik su naduvane price takvih tetki kao sto si ti, ali u krajnjoj liniji to nije tvoja briga, a sto se tice sanitarne inspekcije njihov prvi zadatak bi bio da tebe uklone iz te birtije iz higijenskih razloga.
Korisnikov avatar
By V25
Bejah sinoc sa Dzelajzom, njenom devojcicom i mojim dragim...
Korisnikov avatar
By V25
ups,pogresna tema...mislio sam da sam otvorio temu za "Alliance"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!