Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by FLOYD
Originally posted by mmiki
Da bas je Seka rekla ono sto mi je odmah palo na pamet... Cosiceva je pevala uz Cecu na marakani i unistila ju je kao prateci vokal...

A, ko ce inace tamo da mi garantuje bezbednost od obezbedjenja??? Mozda Ivana Cosic??? :puzzle:
cosiceva kao prateci vokal unistila cecu na marakani!!!????
aaauuuuuuuu brate ala ti nemas pojima o cemu pricas.

ako negotivis floyd,sto pljujes devojku koja ti nista nije kriva i koja peva bolje od tri nase estrade???!!!
Cecu mogu i ja pod gripom tek ustao da pojedem u pevanju. Tos to su tvoji kriterijumi bazirani na Cecinom i ostakom estradnih vokala to ti ne daje za pravo da pises ovakav nekriticki komentar.
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by FLOYD
Originally posted by mmiki
Da bas je Seka rekla ono sto mi je odmah palo na pamet... Cosiceva je pevala uz Cecu na marakani i unistila ju je kao prateci vokal...

A, ko ce inace tamo da mi garantuje bezbednost od obezbedjenja??? Mozda Ivana Cosic??? :puzzle:
cosiceva kao prateci vokal unistila cecu na marakani!!!????
aaauuuuuuuu brate ala ti nemas pojima o cemu pricas.

ako negotivis floyd,sto pljujes devojku koja ti nista nije kriva i koja peva bolje od tri nase estrade???!!!
1. Nisam ja rekao da ne zna da peva, vec da je unistila Cecu zato sto joj glas nije za prateci vokal. Dubok glas za prateceg vokala je out.
2. Ja gotivim Floyd, samo izgleda da Floyd izuzetno ne gotivi mene i druge gay osobe a mislim da se tamo mozes osecati kao na nicijoj zemlji posle svega sto se tamo izdesavalo.
3. A da je bolja pevaljka od 3 nase estrade... O ukusima se ne raspravlja. Po mom licnom misljenju nije ali to nije poenta...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
pohvala za floyd i marketinski potez...

posto pretpostavljam da ce Ivana pevati domacu muziku, izbeci cu da se pojavim....
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by bgg
Ivana Cosic mi je nepoznata i zelim da tako i ostane:transprst:

Haha...odlicno :up:

:lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
jedva cekam da odem u prazan Floyd i na miru bez prisustva dezurnih tetkica Adenima i njemu slicnih odslusam najlepsi vokal Ivane Cosic:prst:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
hvala blento,dobices izvestaj samo iz razloga sto mi delujes kulturno,vaspitano i ocesljano:drama:
like a reklama of baby nivea :mazi:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mladunac
e
lepo se provedi
:fige:
Vodiće ja tebe u provod, nemoj da mi se sekiraš :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
ma ko je ta bre?
ako nije trandza sta ce tamo, ako jeste, ja ne idem :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!