Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Veoma moguce da smo se sreli onda, neko vreme nisam izbijao odatle.
By pčelica
Ako imaš >30 god, veoma moguće da
se znamo. :sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by pčelica
Originally posted by odskoraBI
Koliko sam video, ovde se samo pominju gej klubovi, a valjda ne izlazite samo tamo.
Ja, na primer, nisam usao u g klub, i nemam nameru.
Gde volite da idete, a da nije X, "Smajli" i sl.?

Kad hoću da na miru ćakulam
tada sam obavezno na Savani.
A u kasnije sate se preselim na okolne
splavove.
jao savana je mnogo fina, nisam dugo bila, a sad bih bas mogla da svrnem, ionako mi je sada u kraju...hmm...ce se vrnem u petak sa muzem:eureka:
Korisnikov avatar
By Tweety
well, jako cesto idem na gay mesta sa svojim gay drugarima (citaj- 90% forumasima) i to najcesce u floyd, temple, smiley, l&q zurke...
a sto se tice str8 mesta, tokom leta sam vikendom najcesce na soundu, freestyleru ili letnjem bassmentu...
od kafica najvise volim greenet i coffee dream (zbog super kafa), kao i mnoge druge kafice u gradu... od splavova kod jugoslavije za kafu takodje volim savanu (pre par dana sam bio i zakljucio sam da imaju najlepseg kelnera u beogradu- crn, sa pirsingom ispod usne, tako je sjaaaadak), otard (imaju divnu macu koja jako voli da se mazi)...

p.s. zivela sve bolja gay scena u beogradu!!!:dj:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Dobro, moze i ovako: "Gde volite da pijete kafu?"
Poenta je preporucivanje dobrih mesta za izlaske, sto preko dana, sto uvece.

Ja najvise volim "Downtown", "Marshall" i "Tribeca" od kafica...
Splavovi, splavovi, splavovi! :D
Za kafu u toku dana "Keops", totalno opushtena atmosfera, a kad ogladnim, poruchim i palachinku, a kod njih su palachinke najbolje u gradu! Jesu malo skuplje, ali su stvarno ultra. :D
A sto se vechernje varijante tiche, tu su "Amsterdam" (najlepshe uredjen splav), dodushe jeste da je Heineken kod njih 300 kinti, al jelte, to je ipak fenserica, zatim "Rio" (prave najbolji nes u gradu), "Monza" (previshe isfolirano mesto, ali opet mi je okej).
Sto se tiche kafica konkretno, definitivno su najbolji Zem-Zem i Cafe Ulaz koji se nalazi na Obilicevom vencu (tamo prave extra nes sa bejlisom). :D
A za nocni provod su najbolji splavovi "Amsterdam" i "Blaywatch" (na kom josh uvek nisam bio ove sezone, valjda cu ici dok ga ne zatvore). :D
I mislim da bi to bilo to. :)
E da, ovu temu prebaciti u Kafic, jer veze nema sa Scenom. :)
By hairaca
narode homoseksualni,gde nocas otici,ludo se provesti i naci kakvo dobro mesance?kiss aca
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Sto se tice mojih omiljenih mesta za kafe - pauzu, preferiram "Greenet" (ne pravim pitanje koji, ali najcesce sam u onom blizu mog fakulteta, sto ce reci u zgradi Beogradjanke) - pre svega zbog diiiivnih kafa i cudesnih vocnih kupova, ok muzike, prijatne atmosfere... eto... Dobro dodje i Irish Pub "The Three Carrots", preporucujem njihove frapee, Parfait i Banana - coffee... A ni Primavera nije losa za probati... Hej, a za sladoled ima jedno malo kichasto mesto u Nusicevoj, ali im je ponuda poslastica uhhhhh............ :D :D :love: :B :mljac: :sladoled: :sladoled: :sladoled:
Korisnikov avatar
By bigirl
Trač Trač Trač Trač Trač Trač Trač Trač!!!!

Kod hrama sv. Save. Moj omiljeniiiiiii fićka... Tamo mu dođem nešto kao inventar...
By rupaul
Cao narode,
od skora sam na ovom forumu, inace sam transvestit i zivo me interesuje gde moze cura poput mene uvece da izadje, a da ne dobije batine!Zelim da se osecam bezbedno i opusteno kad izadjem uvece!Da li X radi i da li ima jos neko mesto gde se moze izaci normalno?
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by bigirl
Trač Trač Trač Trač Trač Trač Trač Trač!!!!

Kod hrama sv. Save. Moj omiljeniiiiiii fićka... Tamo mu dođem nešto kao inventar...
eeee takodje.

pogotovo kad sam u chitaonici (zapravo samo tada).

a od mesta za sedenje bih preporuchio:

- Dali (ili Frakyjana) (preko dana stalno
ostalim danima - petkom uveche Testera crew (funk, soul, rnb, brokenbeat, breakbeat) i naravno sredom .... :yes: .... aham ... :D

- Rezervat ( u chumicju) fina terasa (prolecje/leto varijanta ) kucjna atmosfera

- Bre i Vrt (vrlo lepa mesta ali nekad vrlo lepo izbegavam, lichni emo tripovi )

seticju se josh posle ....
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by rupaul
, inace sam transvestit i zivo me interesuje gde moze cura poput mene uvece da izadje,
iskreno ... uvek mozhe da izadje, ali ne znam gde mozhe da udje.

u plasticu proshle sezone npr. nisu hteli da puste neke tranvestite.

za ostale klubove ne smem ni da zamislim.
Korisnikov avatar
By radoznala
ovog leta sam bas slabo izlazila, malo na adu, malo na neka krajnje nepoznata mesta... posto se druzim sa ljudima koji se nenormalno razlikuju medjusobno po interesovanjima i mnogo cemu, izlazim bukvalno svuda
Korisnikov avatar
By Egon
ima josh jedno lepo mesto u gradu
"Dorian Gray" ... malo je fancy, ali perfektno ...

preporuchujem vocjnu salatu
By rupaul
Bila sam u petak i u subotu u klubu X i mogu vam reci daje prazno da praznije ne moze biti.U petak sam izaslam sa drugaricom, a u subotu solo.ono je tuga.zapitah se gde odlazi sav taj svet koji je izlazio u X?Cula sam za taj club Flojd, ali sucdeci po informacijama sa foruma ucinilo mi se da nije bas bezbedan.Skupila sam hrabrosti i posle 4 sata odfurala tamo.kada sam na ulazu videla dva decka kako se ljube laknulo mi je.Ulazim namontirana kao nikad do sad i provalim sve face koje su nekad izlazile u X!!!!!!!!!!Ne mogu da verujem.Atmosfera VAU!!!!!!!!!!!!nakon par minuta muvanja jedan tip me je kao slucajno uhvatio za guzu i nasmejao se, a nakon toga je meni prisla devojka koja se odaziva na ime Marakana i ladno me pita da li sam tu prvi put jer je ona u Flojdu inventar.Tu me upozna sa jos par ljudi i krece narodno veselje.Provela sam se kao nikad do tad.Odusevilo me je to sto je sankerica Gordana isto transvestit.Ja sam mislila da je to devojka,iako je bila bez trunke sminke.Flojd me je kupio za par minuta.Padaju u vodu sve price o nebezbednosti.Ja sam fascinirana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jos jednom sve pohvale za klub FLOYD!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne izlazim. Neposdnosim kafice i bacanje para na preskupa pica... (samo u retkim prilikama...kada ne mozemo da se skupimo kod nekoga pa onda...i to opet nije nekakav fensi (bljak) kafic....)

A sto se zurki tice..u proteklih 4-5 meseci ako sam 4 puta izasla.

:hekla:
Korisnikov avatar
By Zoe
Slicno......... :nokti:
Nema kafica koji bi mi u potpunosto odgovarao, tako da svi dolaze kod mene da pijemo ili izadjemo bas, bas napolje, kraj Dunava:volinevoli:
E, to je bilo pre. Sada niti pijemo kod mene nit` bilo gde........doqrcilo mi.:zacepi:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Zemunac
Dobro, moze i ovako: "Gde volite da pijete kafu?"
Poenta je preporucivanje dobrih mesta za izlaske, sto preko dana, sto uvece.

Ja najvise volim "Downtown", "Marshall" i "Tribeca" od kafica...
Splavovi, splavovi, splavovi! :D
Za kafu u toku dana "Keops", totalno opushtena atmosfera, a kad ogladnim, poruchim i palachinku, a kod njih su palachinke najbolje u gradu! Jesu malo skuplje, ali su stvarno ultra. :D
A sto se vechernje varijante tiche, tu su "Amsterdam" (najlepshe uredjen splav), dodushe jeste da je Heineken kod njih 300 kinti, al jelte, to je ipak fenserica, zatim "Rio" (prave najbolji nes u gradu), "Monza" (previshe isfolirano mesto, ali opet mi je okej).
Sto se tiche kafica konkretno, definitivno su najbolji Zem-Zem i Cafe Ulaz koji se nalazi na Obilicevom vencu (tamo prave extra nes sa bejlisom). :D
A za nocni provod su najbolji splavovi "Amsterdam" i "Blaywatch" (na kom josh uvek nisam bio ove sezone, valjda cu ici dok ga ne zatvore). :D
I mislim da bi to bilo to. :)
E da, ovu temu prebaciti u Kafic, jer veze nema sa Scenom. :)
Nisam ti ni video nick, a znao sam iz kog si kraja. :D
"Amsterdam" je ubedljivo najjaci splav na Dunavu, ali mi je "Blajv" katastrofa. Toliko isfolirane dece na jednom mestu....
Ne mogu da verujem da ti, kao jedan Zemunac, mozes da stavis "Keops" ispred "Pinokija". "Keops" jeste mnogo lepo mesto, ali njihovim palacinkama mozes samo da procackas zube... "Pinokio" je najbolji u gradu. Dobro, vicesampion je, "Glumac" je neprevazidjen.
A "Zem zem" je isto super mesto, mada redovno puno.
Korisnikov avatar
By HARP
Nije bitno gde, samo da je dobro drustvo pored mene... Mada samo gde nema narodnjaka :chilling:
Korisnikov avatar
By Egmont
Kafic Glasnik u Kneza Milosa pored Irish Pub-a je sasvim fin za mirnu kafu u bilo koje doba dana. Lepo sredjen, nema guzve, vlasnik i osoblje gay friendly, cene korektne, klimatizovan, ima dva kompa nakacena na Net koji besplatno rabe musterije.
By deepthroat
kaficci me smaraju, KST i Akademija su bili aktuelni u srednjoj, sada uglavnom neke svirke, i po lepom vremenu pijenje i duvanje po parkovima sa pankerima.... totalno str8 varijanta, naravno...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Hm...???
:sleep: Kad ustanem ujutru....lepo mesto za kaficu je definitivno kafic "slika" i nalazi se u Dalmatinskoj ulici.

:bicikl: Popodnevno blejanje po gradu i kada se pozavrsavaju sve obaveze kada pred povratak kuci pozelim jednu nesss sa sssslagggoommmmmm...
Definitivno volim "Park",na Banovom Hill-u je,i lepo je.

A uvece,sa drustvom,hm,pa obicno to bude po vecini glasova i uvek se prilagodim ali recimo da svasta dodje u obzir...holiday(Skadarlija),Moloko,Marshall,Plato....sta znam..ima super mesta gde covek moze da se zabode i prijatno provede svoje vreme uz kafu,caj..stagod...
:nokti:
:smokin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!